Quote Originally Posted by Vieri View Post
bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım, SI'ın ve SEGA'nın bu oyuna harcadığı maliyetlerde yıllığa vurduğun zaman hiçte küçümsenmeyecek oranda

bide EA ile kıyaslarsanız EA'in futbol basketbol vb. oyunlarına Türkiye pazarında verdiği değer SEGA'nın FM ile Türkiye pazarına göre çok daha fazla buda oyun fiyatları üzerinde etkiye sahip.
Şimdi SI diyor ki farz-ı misal bu Türkiye'dekiler benim ürettiğim oyunu orjinal almıyorlar. Bu nedenle ben ne diye oyunu herkesin alabileceği bir fiyattan piyasaya süreyim veya Türkçe dil desteği için kendimi kasayım diyorlar. Halbuki oyunu cüzi bir fiyattan verseler (dil desteği olmasa bile) bu oyunu Türkiye'de eminim birçok insan orjinal alır. En azından sizin şu teşvikleriniz sonucu bu siteyi takip edenler alır ama fiyat bu olunca bakın siz bile bir şey diyemiyorsunuz. Bu SI'in yaptığı büyük bir hata bence.