Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 118 sonuç

Konu: Fortis TK | Bursaspor - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2-2 Tum sonunda akafa golü attı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beraberlik ; harika..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olur mu böyle iş ya. Mehmet Topal da sakatlandı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Eğer ciddi bir şeyi varsa, ön libero transferi kesinleşir. Zira, Mehmet Güven'e verilmemeli forma henüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sıkıcı bir maçta, fena oynamadık.. Gruptan rahat çıkarız, o konuda en ufak bir şüphem yok zaten.. Mehmet Topal beni şaşırttı, gerçekten çıkana kadar iyiydi.. Umarım önemli birşeyi yoktur, ayrıca Sabri'siz Galatasaray çok daha güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

"Kral" a küfür eden bursaspor taraftarını kınıyorum..!!

Hakan Şükür sadece Galatasaray ın değil Türk futbolunun bir yıldızıdır..yazıklar olsun böyle taraftara..
    Last edited by erdemzorer10 : 05.Ocak.2008 at 22:06

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Büyükpivot önlibero topalla alakası yok daha tecrübeli biri alınacakmış...Umarım topal'ın birseyi yoktur..

Bursa taraftarının ettigi küfürleri sayamadım...Hakan a yaptıkları saygısızlığa bak..Bursanın kaptanı egemen neler yaptı..Hakan Şükür bu ülkede en sor küfür edilecek futbolcudur...Kime saygısızlıgı olmuş..

Emre Güngör’ü çok az süre almasına rağmen beğendim. Müdaheleleri ve hırsı takdir topladı.

Bouzid 2.yarı iyi hata yaptı...Orkun da masallah geleni yedi...
    Bouzid,Carusca bunlar bizim takıma yakısmıyor..
    Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:09

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Egemen'in her zamanki hali.Beşiktaş maçından sonra Serdar Özkan'a tokat atmıştı.Bursaspor taraftarları üç büyüklerin maçında hep böyle yapıyor.Amaç takımını desteklemek değil isim yapmak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bouzid ankaragücüne kiralanmadı mı :S

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçın son dakikaları üyü geçti sadece ayrıca bursaspor taraftarının Hakan Şüküre küfür etmesi çok çirkin bir olaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    "Kral" a küfür eden bursaspor taraftarını kınıyorum..!!

Hakan Şükür sadece Galatasaray ın değil Türk futbolunun bir yıldızıdır..yazıklar olsun böyle taraftara..
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Büyükpivot önlibero topalla alakası yok daha tecrübeli biri alınacakmış...Umarım topal'ın birseyi yoktur..

Bursa taraftarının ettigi küfürleri sayamadım...Hakan a yaptıkları saygısızlığa bak..Bursanın kaptanı egemen neler yaptı..

Hakan Şükür bu ülkede en sor küfür edilecek futbolcudur...Kime saygısızlıgı olmuş..

Bence siz bunları takımınız berabere kaldı diye yapıyorsunuz, sizi ilgilendirmez ki taraftarın ne yaptıgı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Anıl kardeş maçı resmen katlettiler..Hakan’a ve Annesine edilen kufurler,Yorum yapamiyorum.Orda hastaliklarla ugrasan ,Ölümle pencelesen bir kadincagiz var ve küfür yiyor...Yazık Çok yazık..Büyük taraftar böyle olunmaz..

.Maçta 2.yarı çok kötü oynadık.Bouzid 2.yarı dagıldı..Orkun geleni yedi..Egemen Hakan'a neler yaptı..
    Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim ama Bursa taraftarı çok ayıp etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan Şükür’ün gitmesini belki de aranızda en çok isteyen benimdir,tamam miladı dolmuştur ama bu Hakan’a değil bize yapılan bir harikettir..

Şimdi Adnan Sezgin konuşuyo,Topal’ın durumu iyiymiş,transfer olabilir çalışmalarımız sürüyo dedi...

Kaleciye ihtiyacımız yok diyenler yanılmısdır..2 goldede hatası var..Yabancı kaleci sart..Neyse Arkadaslar edilen küfülere çok sinirlendim oyüzden biraz dinlenmem lazım..Sakinleşip gelirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben maçı 60'tan sonra izledim BURSA taraftarını kınıyorum bu birr; iki BOuzid yediğimiz ikinci golde TUm'u kaçırdı hemde çok basit bir pozisyondu kafasını eğdi adamda attı üüüç; Bouzid bu takıma yakışmıyor 2.ligde oynayacak kapasitede needen hala ısrar ediliyor anlamadım, Carrusca da sürekliliği yok bu yüzden gidebilir döört; Mehmet Topal'In yerine birini almaktansa Arda'nın yedeğini alsalar madem Carrusca'yı gönderiyorlar...

Ugur'da ilk yediğimiz golde kademe hatası yaptı...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saha Icinde;
    Baris´a,Ümit´e saldiran ismail güldüren.Hakan Sükür yumruk sallayan egemen Korkmaz..Hakan Balta´ya gider yapan mustafa sarp..Yani maçı katlettiler..Futbolcularda taraftara ayak uydurdular..Şimdi tv basına geçiyorum ordan izleyecem yorumları...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

@Emurafu;

Hakan´a edilen küfürlerin nedenlerini bir araştır istersen.

@büyükpivot;

Attığın mesajlara dikkat et, ... şeklinde yöneticiler harici birşeyi ima edecek şekilde kullanım yapmak yasaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarıyı tam izleyemedim ama ikinci yarı Bursaspor iyi oynadı.

Puan alamasalar yazık olacaktı, ben galip gelebileceklerini düşündüm ama olmadı. Geri pas hatası yüzünden golü yediler. 2 tane direğin dibinden dışarı çıkan topları var. Yine de 1 puan alabilirdiler.

Taraftar, küfür bu konulara hiç girmeyelim. Ali Sami Yen'de bir oyuncuya küfür edilince de aynı mesajları atmalarını beklerim yoksa buradaki arkadaşlardan.

Ülkemizde nasılsa küfür edilmeyen maç yok, bu tartışmaya devam edecekseniz, ilk Sami Yen'deki maçtan sonra sizlerle görüşmek isterim arkadaşlar.

Yapılanlar terbiyesizliktir, bunu da ekleyeyim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür'le ne alıp veremedikleri var ben o kısmını anlamadım, bilenler bilmeyenlere anlatırsa sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten ilk yarı biz oynadık 2.yarı onlar oynadı..Orkun felaket bir kaleci bir kere maç kurtarma özelligi yok...

Bize çok saglam gerkirse maç kurtaracak kaleci lazım..Ha bu arada kalli umarım Bouzidde ısrar etmez Bouzid 2.yarı döküldü..Tek korkum kalliinin ligde Bouzidi kesmemesi...

Egemen ve İsmailin yaptıkları Çok kötü hariketleri...
    Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:29

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uyarımızı da aldık hayırlı olsun
    Bu arada, Bursasporlu oyuncular ve taraftarlar neden bize karşı oynadıkları her maç aynı tavır içerisindeler? İyi taraftar küfür etmekle, iyi oyuncu sert girmekle, çirkeflik yapmakla olunmaz. Ayrıca buradan İsmail Güldüren'e nefret dolu kelimelerimi yolluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bu arada, Bursasporlu oyuncular ve taraftarlar neden bize karşı oynadıkları her maç aynı tavır içerisindeler? İyi taraftar küfür etmekle, iyi oyuncu sert girmekle, çirkeflik yapmakla olunmaz. Ayrıca buradan İsmail Güldüren'e nefret dolu kelimelerimi yolluyorum.
    Arkadaslar aslında futbol dedın mı cata cat olacak ole kız oyunu olmıcak o yuzden Turkıye lıgı pek ızlenıyor kız gıbı oynandıgı ıcın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail Güldüren her takıma öyle bize karşı oynadıkları maçtada kişliğini belli etmişti.GS'ye özel bişey değil yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    @Emurafu;

Hakan´a edilen küfürlerin nedenlerini bir araştır istersen.

@büyükpivot;

Attığın mesajlara dikkat et, ... şeklinde yöneticiler harici birşeyi ima edecek şekilde kullanım yapmak yasaktır.
    Öncelikle uyarını dikkate alacağım. Fakat ilk cümleni anlayamıyorum. Hakan'a küfür edilmesi normal birşeymiş gibi söylüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursaspor taraftarından alışılmış bir şey bu..Önem vermediğimiz maçtan beraberlikle ayrıldık.Gruptanda Bursaspor'la beraber çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Arkadaslar aslında futbol dedın mı cata cat olacak ole kız oyunu olmıcak o yuzden Turkıye lıgı pek ızlenıyor kız gıbı oynandıgı ıcın
    İyi o zaman, sahanın ortasına serelim minderi güreşsinler. Zira İsmail Güldüren çektiği el-enselerle değme güreşçilere taş çıkartıyor.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İsmail Güldüren her takıma öyle bize karşı oynadıkları maçtada kişliğini belli etmişti.GS'ye özel bişey değil yani.
    GS'ye özel midir değil midir bilemem Memo. Bu adam her Galatasaray maçında yaptığı sert hareketlerle gözüme çarpıyor. Maç içinde sinir krizleri yaşıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arkadaşlar Taraftara veya başka şeylere sataşacağınıza maç hakkında yorum yapsanızya???
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Öncelikle uyarını dikkate alacağım. Fakat ilk cümleni anlayamıyorum. Hakan'a küfür edilmesi normal birşeymiş gibi söylüyorsun.
    Tabii ki normal birşey değil yapılan, diğer takım taraftarlarıda bir sürü futbolcuya küfür ediyorlar ne yazık ki bu ülkemizde alışılmış bir olay.

Hakan´a edilen küfür yanlıştır, ama bunun hakan´a özel bir nedeni vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Pascal'ada çata çat oynuyodu hatırlıyosan.Oda çata çat ile karşılık vermişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Tabii ki normal birşey değil yapılan, diğer takım taraftarlarıda bir sürü futbolcuya küfür ediyorlar ne yazık ki bu ülkemizde alışılmış bir olay.

Hakan´a edilen küfür yanlıştır, ama bunun hakan´a özel bir nedeni vardır.
    Allah Aşkına açıklasana, neymiş bu "küfür edilmesi gereken" olay?

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Arkadaşlar Taraftara veya başka şeylere sataşacağınıza maç hakkında yorum yapsanızya???
    Maç hakkında yorumumu yapmıştım, fakat haklı olarak silindi. Ben oyunumuzu beğenmedim zaten. Ama bunlar hoş şeyler değil. Bunlara da değinmek lazım.
    Last edited by IcedEarth : 05.Ocak.2008 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

75'de bıraktım maçı izlemeyi bütün curcunayı kaçırmışım

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri