1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Fortis TK | Bursaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

@Emurafu;

Hakan´a edilen küfürlerin nedenlerini bir araştır istersen.

@büyükpivot;

Attığın mesajlara dikkat et, ... şeklinde yöneticiler harici birşeyi ima edecek şekilde kullanım yapmak yasaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    @Emurafu;

Hakan´a edilen küfürlerin nedenlerini bir araştır istersen.

@büyükpivot;

Attığın mesajlara dikkat et, ... şeklinde yöneticiler harici birşeyi ima edecek şekilde kullanım yapmak yasaktır.
    Öncelikle uyarını dikkate alacağım. Fakat ilk cümleni anlayamıyorum. Hakan'a küfür edilmesi normal birşeymiş gibi söylüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Arkadaslar aslında futbol dedın mı cata cat olacak ole kız oyunu olmıcak o yuzden Turkıye lıgı pek ızlenıyor kız gıbı oynandıgı ıcın
    İyi o zaman, sahanın ortasına serelim minderi güreşsinler. Zira İsmail Güldüren çektiği el-enselerle değme güreşçilere taş çıkartıyor.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İsmail Güldüren her takıma öyle bize karşı oynadıkları maçtada kişliğini belli etmişti.GS'ye özel bişey değil yani.
    GS'ye özel midir değil midir bilemem Memo. Bu adam her Galatasaray maçında yaptığı sert hareketlerle gözüme çarpıyor. Maç içinde sinir krizleri yaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Öncelikle uyarını dikkate alacağım. Fakat ilk cümleni anlayamıyorum. Hakan'a küfür edilmesi normal birşeymiş gibi söylüyorsun.
    Tabii ki normal birşey değil yapılan, diğer takım taraftarlarıda bir sürü futbolcuya küfür ediyorlar ne yazık ki bu ülkemizde alışılmış bir olay.

Hakan´a edilen küfür yanlıştır, ama bunun hakan´a özel bir nedeni vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Tabii ki normal birşey değil yapılan, diğer takım taraftarlarıda bir sürü futbolcuya küfür ediyorlar ne yazık ki bu ülkemizde alışılmış bir olay.

Hakan´a edilen küfür yanlıştır, ama bunun hakan´a özel bir nedeni vardır.
    Allah Aşkına açıklasana, neymiş bu "küfür edilmesi gereken" olay?

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Arkadaşlar Taraftara veya başka şeylere sataşacağınıza maç hakkında yorum yapsanızya???
    Maç hakkında yorumumu yapmıştım, fakat haklı olarak silindi. Ben oyunumuzu beğenmedim zaten. Ama bunlar hoş şeyler değil. Bunlara da değinmek lazım.
    Last edited by IcedEarth : 05.Ocak.2008 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri