2-2Tum sonunda akafa golü attı
2-2Tum sonunda akafa golü attı
Beraberlik ; harika..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Olur mu böyle iş ya. Mehmet Topal da sakatlandı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Eğer ciddi bir şeyi varsa, ön libero transferi kesinleşir. Zira, Mehmet Güven'e verilmemeli forma henüz.
Sıkıcı bir maçta, fena oynamadık.. Gruptan rahat çıkarız, o konuda en ufak bir şüphem yok zaten.. Mehmet Topal beni şaşırttı, gerçekten çıkana kadar iyiydi.. Umarım önemli birşeyi yoktur, ayrıca Sabri'siz Galatasaray çok daha güzel..
"Kral" a küfür eden bursaspor taraftarını kınıyorum..!!
Hakan Şükür sadece Galatasaray ın değil Türk futbolunun bir yıldızıdır..yazıklar olsun böyle taraftara..
Last edited by erdemzorer10 : 05.Ocak.2008 at 22:06
Büyükpivot önlibero topalla alakası yok daha tecrübeli biri alınacakmış...Umarım topal'ın birseyi yoktur..
Bursa taraftarının ettigi küfürleri sayamadım...Hakan a yaptıkları saygısızlığa bak..Bursanın kaptanı egemen neler yaptı..Hakan Şükür bu ülkede en sor küfür edilecek futbolcudur...Kime saygısızlıgı olmuş..
Emre Güngör’ü çok az süre almasına rağmen beğendim. Müdaheleleri ve hırsı takdir topladı.
Bouzid 2.yarı iyi hata yaptı...Orkun da masallah geleni yedi...
Bouzid,Carusca bunlar bizim takıma yakısmıyor..
Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:09
Egemen'in her zamanki hali.Beşiktaş maçından sonra Serdar Özkan'a tokat atmıştı.Bursaspor taraftarları üç büyüklerin maçında hep böyle yapıyor.Amaç takımını desteklemek değil isim yapmak...
Bouzid ankaragücüne kiralanmadı mı :S
Maçın son dakikaları üyü geçti sadece ayrıca bursaspor taraftarının Hakan Şüküre küfür etmesi çok çirkin bir olaydı
Anıl kardeş maçı resmen katlettiler..Hakan’a ve Annesine edilen kufurler,Yorum yapamiyorum.Orda hastaliklarla ugrasan ,Ölümle pencelesen bir kadincagiz var ve küfür yiyor...Yazık Çok yazık..Büyük taraftar böyle olunmaz..
.Maçta 2.yarı çok kötü oynadık.Bouzid 2.yarı dagıldı..Orkun geleni yedi..Egemen Hakan'a neler yaptı..
Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:13
Maçı izlemedim ama Bursa taraftarı çok ayıp etmiş.
Hakan Şükür’ün gitmesini belki de aranızda en çok isteyen benimdir,tamam miladı dolmuştur ama bu Hakan’a değil bize yapılan bir harikettir..
Şimdi Adnan Sezgin konuşuyo,Topal’ın durumu iyiymiş,transfer olabilir çalışmalarımız sürüyo dedi...
Kaleciye ihtiyacımız yok diyenler yanılmısdır..2 goldede hatası var..Yabancı kaleci sart..Neyse Arkadaslar edilen küfülere çok sinirlendim oyüzden biraz dinlenmem lazım..Sakinleşip gelirim![]()
ben maçı 60'tan sonra izledim BURSA taraftarını kınıyorum bu birr; iki BOuzid yediğimiz ikinci golde TUm'u kaçırdı hemde çok basit bir pozisyondu kafasını eğdi adamda attı üüüç; Bouzid bu takıma yakışmıyor 2.ligde oynayacak kapasitede needen hala ısrar ediliyor anlamadım, Carrusca da sürekliliği yok bu yüzden gidebilir döört; Mehmet Topal'In yerine birini almaktansa Arda'nın yedeğini alsalar madem Carrusca'yı gönderiyorlar...
Ugur'da ilk yediğimiz golde kademe hatası yaptı...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Saha Icinde;
Baris´a,Ümit´e saldiran ismail güldüren.Hakan Sükür yumruk sallayan egemen Korkmaz..Hakan Balta´ya gider yapan mustafa sarp..Yani maçı katlettiler..Futbolcularda taraftara ayak uydurdular..Şimdi tv basına geçiyorum ordan izleyecem yorumları...
@Emurafu;
Hakan´a edilen küfürlerin nedenlerini bir araştır istersen.
@büyükpivot;
Attığın mesajlara dikkat et, ... şeklinde yöneticiler harici birşeyi ima edecek şekilde kullanım yapmak yasaktır.
İlk yarıyı tam izleyemedim ama ikinci yarı Bursaspor iyi oynadı.
Puan alamasalar yazık olacaktı, ben galip gelebileceklerini düşündüm ama olmadı. Geri pas hatası yüzünden golü yediler. 2 tane direğin dibinden dışarı çıkan topları var. Yine de 1 puan alabilirdiler.
Taraftar, küfür bu konulara hiç girmeyelim. Ali Sami Yen'de bir oyuncuya küfür edilince de aynı mesajları atmalarını beklerim yoksa buradaki arkadaşlardan.
Ülkemizde nasılsa küfür edilmeyen maç yok, bu tartışmaya devam edecekseniz, ilk Sami Yen'deki maçtan sonra sizlerle görüşmek isterim arkadaşlar.
Yapılanlar terbiyesizliktir, bunu da ekleyeyim...
"YÜCE ATATÜRK"
Hakan Şükür'le ne alıp veremedikleri var ben o kısmını anlamadım, bilenler bilmeyenlere anlatırsa sevinirim..![]()
Zaten ilk yarı biz oynadık 2.yarı onlar oynadı..Orkun felaket bir kaleci bir kere maç kurtarma özelligi yok...
Bize çok saglam gerkirse maç kurtaracak kaleci lazım..Ha bu arada kalli umarım Bouzidde ısrar etmez Bouzid 2.yarı döküldü..Tek korkum kalliinin ligde Bouzidi kesmemesi...
Egemen ve İsmailin yaptıkları Çok kötü hariketleri...
Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 22:29
Uyarımızı da aldık hayırlı olsun
Bu arada, Bursasporlu oyuncular ve taraftarlar neden bize karşı oynadıkları her maç aynı tavır içerisindeler? İyi taraftar küfür etmekle, iyi oyuncu sert girmekle, çirkeflik yapmakla olunmaz. Ayrıca buradan İsmail Güldüren'e nefret dolu kelimelerimi yolluyorum.
Bursaspor taraftarından alışılmış bir şey bu..Önem vermediğimiz maçtan beraberlikle ayrıldık.Gruptanda Bursaspor'la beraber çıkarız.
İyi o zaman, sahanın ortasına serelim minderi güreşsinler. Zira İsmail Güldüren çektiği el-enselerle değme güreşçilere taş çıkartıyor.
GS'ye özel midir değil midir bilemem Memo. Bu adam her Galatasaray maçında yaptığı sert hareketlerle gözüme çarpıyor. Maç içinde sinir krizleri yaşıyorum.
Arkadaşlar Taraftara veya başka şeylere sataşacağınıza maç hakkında yorum yapsanızya???
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Last edited by IcedEarth : 05.Ocak.2008 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
75'de bıraktım maçı izlemeyi bütün curcunayı kaçırmışım![]()