1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Fortis TK | Kayserispor - Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi takip etmişsin ama devamını neden söylemiyorsun. Devamında da biz bu yönde düşünüyoruz fakat son karar teknik direktör Zico'ya aittir dedi. Ayrıca o açıklamada sadece genç oyuncular dedi, yani paf takım. İlk maçta paf takım oynamadığına göre şimdi o açıklamayı gündeme getirmeye de gerek yok.

Yedek takımla çıkacak olsak bu kadar as oyuncuyu götürmezdi. Yedek takımla çıkacağımızı sanmıyorum.

inan şimdi Fb nin yedeklerle çıkacagını duyunca aklıma geldi..

Türkiye de bi anlık sinirle söylenen çok büyük laflar var ama sonra o laflar çoğu kez yeniyor..bunu Şekip Mosturoğlu için söylemiyorum ..genelde öyle..

işte böyle olunca da taraftarın güveni azalıyor..son örnek Sinan Engin v Bjk taraftarı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunu söyleyecek son takımın taraftarısın.Tromso maçı içinde bir şeyler söylenmişti .Ayrıca Serkan abini dediği gibi yine son karar Zico'nun demişti Şekip Mosturoğlu.
    iyide Serkan abiye verdigim cevabı okursan bunun Türkiye de çoğu kez yapılan bir davranış oldugunu söyledim..

yani bi anlık sinirle asarım keserim havalarına girmek olay değildir..

bu olayın bir çok örneği mevcuttur..birisi de senin dediğin gibi tromso olayı..
    Last edited by erdemzorer10 : 06.Ocak.2008 at 00:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri