Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 118 arası toplam 118 sonuç

Konu: Fortis TK | Bursaspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ın 2.golünde bence geri pas yoktu.Bursaspor'lu oyuncu adamın önünden topa dokundu sadece vega da hemen elince alınca düdüğü çaldı...Üç büyükler hakem hatalarından yakınıyorlar ama Anadolu takımları ne yapsın??

Bazı arkadaşlar Bursaspor'lu futbolcular ve taraftar çirkeflik yaptı demişler ama ilk önce olayları başlatanlara bakalım..

Vega'nın hatasıyla golü bulan Galatasaray takımı 20-25 dakşka çok üstün oynadı..Farkı açabilirlerdi..İkinci yarı Bursa toparlandı.Ayrıca Aybaba'nın Sercan Yıldırım'ı çıkartması çok yanlıştı.Sahanın en iyilerinden biriyken ne düşünüpte PancuYu aldı anlayamadım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Bence siz bunları takımınız berabere kaldı diye yapıyorsunuz, sizi ilgilendirmez ki taraftarın ne yaptıgı

ne alakası var arkadasım..bu ülkede Hakan Şükür gibi adamlar çok yetişmiyor..

bursa gibi güzide bir kentin taraftarı da kalkmış Kral a küfür ediyor..isterse 10-0 kazanalım birşey fark etmez..

yapılan yine ayıptır..!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tek tek oyuncuların performanslarını yorumlamak gerekirse :

Orkun : Kötüydü. Çok hata yaptı. Çıkışları, zamanlamaları başarısızdı. Güven vermedi.

Servet : Elinden geleni ardına koymadı. Kapasitesinin sonuna kadar kullanıyor.

Bouzid : Paramıza yazık.(Artık sezon sonuna kadar dursun..Umarım kalli ısrar etmez)

Uğur : İstenilen bindirmeleri yapamadı. Defansta da yerini kaybetti. yenilen ilk golde yediği çalım düşündürdü.

Hakan Balta : Vasattı. Pek bindirme yapamadı.

Arda : Arada sahneye çıksa da etkisizdi. Eski Arda’yla arada uçurum var.

Barış : Elinden geleni yaptı. Biraz daha tecrübelendikçe daha iyi olacaktır.

Mehmet Topal : İyiydi. İyi toplar kesti. Attığı gol çok şıktı. Ancak topu oyuna biraz daha hızlı ve isabetli sokmayı öğrenmeli.

Hasan :
    Kendi kendini çalımladı durdu.

Ümit Karan : O da vasattı ancak mücadele etti.

Hakan Şükür : Varlığı yokluğu birdi.

Mehmet Güven : Bu çocuğun bu takımla maçlara çıktığını gördükçe kiralık gönderilen ve satılan gençlerimize üzülüyorum. Hiç bir özelliği yok. Taçtan gelen yumuşak topu bil istop edemiyor. Attığı gol şanstı.

Emre Güngör : Çok az oyunda kaldı ancak mücadelesiyle ve müdaheleleriyle ümit verdi.

Serkan : Kendisini gösterecek kadar bir süre alamadı ancak top ayağına geldiğinde etkili olmaya çalıştı.

NOT:Kesinlikle maç kurtaracak bir kaleci sart...Ayrıca Linderoth yerine saglam biri sart.Birde Sabri bu maçta oldugu gibi yedek oynarsa sevinirim..
    Emre lig maçlarında bence mont edilmeli..Brugge maçında artık ilkonbirde oynamalı..Ayhanda brugge maçında en az 25 dakika oynamalı artık..
    Last edited by Emurafu : 05.Ocak.2008 at 23:57

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ne alakası var arkadasım..bu ülkede Hakan Şükür gibi adamlar çok yetişmiyor..

bursa gibi güzide bir kentin taraftarı da kalkmış Kral a küfür ediyor..isterse 10-0 kazanalım birşey fark etmez..

yapılan yine ayıptır..!!!
    Kral veya Prens ne farkeder terbiyesizlık yapmayacakk...Bu insanlar yok yere küfür etmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Kral veya Prens ne farkeder terbiyesizlık yapmayacakk...Bu insanlar yok yere küfür etmez..
    hıı oldu bide tebrik etseydin küfür ediliyor diye..!!

bi insan ne yapmış olabilr (ki bu insan Türkiye nin en centilmen spor insanlarından birisidir) hasta annesine küfür edilsin??? nedeni nedir açıklarmısın ..??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İsmail güldüren iyi ense yaptı..Gürescilere benzettim..Egemen korkmaz iyi boks yaptı..
    Hırçın trübünleri tahrik eden biri olur anlarım..Hakan Şükür bu ülkede küfür edilecek en son insandır..Adamın annesi Ölümle Pençelesiyor..Annesine neler edildi..Hakan yinede hiçbir zaman efendiligini bozmaz..

Neyse uzatmaya gerek yok..Konu zarar görmesin..
    Last edited by Emurafu : 06.Ocak.2008 at 00:41

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Küfür etmek acizlerin yapacağı iştir. Bursa taraftarı da düzgün slogan üretemiyor heralde ki bol bol küfür ediyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

kral veya prens farketmez orası doğru. yok yere değil, haklı olsalar bile küfür edilmez. "küfürün bir sebebi var" gibi mesajlar yazmayın. küfürün bir sebebi olmaz. eğer böyle düşünüyorsanız kendi taraftar siteleriniz forumlarında bu düşüncenizi sürdürün.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kimseye küfür edilmez, saygısızlık..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Del Piero_10 Misafir

Nasıl bir saygızılığı oldu?Bursaspor'dan kötü mü ayrıldı?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sercan'i yine ve yine cok begendim. Attigi calimlar haarika, enfes. ama bazi Bursaspor taraftarlarini kiniyorum... Egemen ve I.Güldüren cok "pis" oynadi..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ciddi ciddi bunaldım, yıllardır aynı sözler, aynı küfürler, zaman farklı yer farklı.Bıktım bu durumdan, hepiniz birbirinizi yiyin taraftarlar olarak da bitsin bu 100 yıllık kavga..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun küfür gerçekten hiç kimseye yakışmıyor!Coşkun abi Bursa taraftarı olmana rağmen kınamanı alkışlıyorum gerçekten..Bazen ben dahil birçoğumuz fanatikleşip kendi taraftırımızın yaptığını unutuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küfür olmayan maç yok, benim anlamadığım neden Hakan Şükür.. Adam etliye sütlüye karışmayan bir kişilik, kariyerinin sonuna gelmiş ve zamanında Bursaspor için ter dökmüş bir oyuncu.. Düşünüyorum, düşünüyorum bir sebep bulamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence burda kişilere takılıp kalmamak lazım Burak.Çok güzel bişey söyledin her maçta oluyor diye.Ortada dediğinden daha büyük bir sorun var..Bunu düzeltmek lazım ancak benim hiç ümidim yok..

Aykut keşke oynasa diyorum ama bildiğim kadarıyla o da iyice formsuzlaştı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Küfür olmayan maç yok, benim anlamadığım neden Hakan Şükür.. Adam etliye sütlüye karışmayan bir kişilik, kariyerinin sonuna gelmiş ve zamanında Bursaspor için ter dökmüş bir oyuncu.. Düşünüyorum, düşünüyorum bir sebep bulamıyorum..

Doğru söylüyorsun kardesim. Kral küfürü hakedecek ne yapti ki efendi efendi futbolunu oynayana bile küüfür . Yakışmıyor, yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Doğrudur değildir abi ona bişey demiyorum sende yanlış olduğunu söylüyosun.E sorun nerde?35 yaşına gelen bir adam dediklerini yapıyosa bu kadar sevilirken..Ona diyecek bişey yok.Ama yinede küfür edilmesin kesinlikle..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oğulcan - ismi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma lütfen.. - genel olarak tabiki takılmamak lazım zaten küfürler toplu bir şekilde bir oyuncuya ediliyor maçın etkisinden olsa gerek.. Ama Hakan Şükür ismi başkadır yani, ben maçı izledim ve tribünleri galeyana getirecek bir hareketini göremedim açıksası.. Ayrıca Mehmet biliyor herhalde sebebini, muhakkak ki Bursaspor forumlarında konuşulan bir konudur ve ben açıkçası çok merak ediyorum..

Küfür olayının bitmesi imkansız, biz zaten beteriz genel olarak arkadan gelen nesil daha da beter.. Kökten, radikal bir çözüm lazım ama bunu da kim olacak ve uygulayacak o da ayrı bir konu..

------------------

Coşkun mesajı sonra gördüm, postu atmadan önce.. Dediğin pozisyonu bende biliyorum ama TV'den gördüğüm kadarıyla bir müdahale vardı orda.. Biraz abartılı düşmüş olabilir, ancak ana avrat sövecek bir durum yoktu yani..

Neyse olan oldu, biten bitti..
    Last edited by uAburak89 : 06.Ocak.2008 at 03:22

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Burak öncelikle doğru hatılıyorsun olmasada gerçekten sorun değil.

Annesinin hasta olduğunu şimdi okuyabildim,bu gerçekten insafsızlıktır.Bunu yapan hangi sebebin altına sığınıyorsa onun altında kalsın diyorum..

Maçın özetini okudum izlemedim pozisyondan haberim yok ama bu ülkede ne kendini yere atmalar,şovlar vs vs oldu hepsinde küfür mü edilmeli?

Bende senin gibi taraftar forumlarında bişey olduğuna inanıyorum çünkü bu şekilde örgütleniyor artık taraftarlar.

Maç için diyeceğim net Aykut gibi bir kaleci harcanıyor..Eğer Orkun bugünde geleni aldıysa helal olsun Kalli'ye!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Edilsin demiyorum tabikide bende karşıyım. Fakat her maçta olan şeyler bunlar. bira mayasız,maç küfürsüz olmaz diyorlar. Burada yapılması gereken bunları konuşmak değil,sahada olanları konuşmak.
    Coskun abi, Sercan yine süperdi. enfes calimlar atti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut'a harbiden yazık oluyor, şans buluyor çok talihsiz goller yiyor.. Orkun gerçekten psikopat, takımı olumsuz etkiliyor ayrıca çok itici bir görüntüsü var.. Kupa maçlarında bari şans bulsun Aykut bu ne biçim bir adalettir yahu.. Yeni bir kaleci gelirse, Aykut satılsın önü açık bir oyuncu sonuçta Türk futboluna kazandırmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gelişimini en güzel etkileyecek yaşta şu anda..Ancak o Türkiye'nin en büyük kluplerinden birinde ve önünde çok hata yapmasına rağmen yerini alamadığı bir kaleci var..Psikolojisi muhtemelen çok kötü ki kaleye geçemiyor,geçirmiyorlar..
    Rüştü'den sonra en ümitlendiğim kaleciydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sercan hakikaten iyimiş, ilk defa izleme şansım oldu bugün.. Bileklerine çok hakim bir oyuncu.. Kumaşı çok iyi.. Umarım çok çalışıp ülkemize katkı sağlar..

Maça gitmiş biri olarak maçın hakkı ilk dakikasından son dakikasına kadar beraberlikti. İlk yarı Galatasaray net pozisyonlar harcarken 2.yarı ise Bursaspor inanılmaz fırsatlar harcadı. Sonunda da hak yerini buldu bence.

Fazla tartışmaya girmeden Hakan Şükür'e edilen küfürler anlamsızdı bence. Bunlar maçta olağan şeyler, Galatasaraylı Barış'ı birinin uyarması lazım esas, bu kadar çok kendini atan bir futbolcu ben daha görmedim (Arif dahil).

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bursa taraftarından beklenen karşılama, tebrikler..

Hakan Şükür olayı da ayrı bir mesele zaten, tebrikler (x2)..

Maçın hakkı beraberlikti ve öyle bitti. Bu gruptan lider çıkarız, peşimizden Bursa gelir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

26. Default

Arkasdaşlar son golü lütfen dikatlice izleyin Bozaid'in hatasını görün...
    Bursasporlu oyuncu tam kafayı vuracağı sıra Bozaid topa arkasını dönüyor Ve Bursalı oyuncu topa çok rahat vurup ikinci golü atıyor.

Artık Kalli'nin Bozaid sevdası bitmelidir....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım bu maçta Bouzid oynaması normal..Emre takıma daha yeni geldi hemen öyleilkonbirde oynamaz..Heleki bu maçta zemin çok kötü idi..

Ha diger maçlarda umarım kalli Bouzidde ısrar etmez..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Son Dakikada Tum Galatasaray'ın morallerini bozdu

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri