İbrahim Üzülmez varken sol beke kimi alırlarsa alsınlar Üzülmez'i kesemez.
İbrahim Üzülmez yedek kalmaz o zaman gelecek iyi bir sol bek 1-2 sene kaybetmiş olacak.Çünkü Üzülmez'i kesemeyecek bence gerek yok sol beke
Kartal'da son aday Coloccini
Ara transfere Holosko'yu alarak hızlı başlayan Beşiktaş, stoper arayışlarında yeni bir isme yöneldi.
5.1.2008
Ara transfere Holosko’yu alarak hızlı başlayan Beşiktaş, stoper arayışlarında yeni bir isme yöneldi. Daha önce Eintracht Frankfurt’tan Sotiris Kyrgiakos, Juventus’tan Jean Alain Boumsong, Sporting Lizbon’dan Konel ve Atletico Madrid’den Ze Castro ile temasa geçen Siyah-Beyazlılar, şimdi de rotayı Deportivo’lu Coloccini’yi çevirdi. Kara Kartallar, menacerler aracılığıyla Arjantinli yıldızın maliyetini araştırıyor. Fiyat uygun bulunursa vakit kaybedilmeden resmi görüşmelere geçilecek.
Orhan YILDIRIM
COLOCCINI BEŞİKTAŞ’A "TAMAM" DEDİ
Stoper arayan Beşiktaş, Arjantinli stoperle prensipte anlaştı. Yönetim şimdi de Deportivo ile kıran kıran pazarlığa girişti
FORVETE Vestel Manisa’dan 5 milyon Euro, Koray ve Burak karşılığı Holosko’yu alan ve bütün konsantrasyonunu stopere veren Beşiktaş’ta Coloccini transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, 3 sezondur İspanyol kulübü Deportivo La Coruna’da forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli oyuncu ile yıllığı 1.5 milyon Euro’dan prensipte anlaştı.
Deportivo ile de masaya oturan Beşiktaş yönetimi, 3.5 milyon Euro’luk bonservis talebine karşılık daha önce önerdiği 1.5 milyon Euro’yu 2’ye çıkardı.
Siyah-beyazlılar, Coloccini konusunda Deportivo’ya 1 hafta süre verdi. Bir an önce transferi noktalamak isteyen Beşiktaş, daha önce de gündeme gelen Arjantinli stoper için kiralık formülünü de sundu. Teknik direktör Sağlam’ın da onay verdiği Coloccini’nin olmaması halinde alternatifi de belirlendi. O da; Barcelona’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Oleguer.
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin transferle ilgili “Görüşmelerimiz sürüyor. Acele edip hata yapmak istemiyoruz. Faydalı olacak kaliteli isimler bulmak için bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarı bize güvenip sabırla beklesin” dedi.
Haber:VATAN
Coloccini,Krygakos,Ze Castro bu 3 ünden birisi gelir umarım.Hepsi iyi transfer olurlar.Yine bir çok isim çıkıyor sezon başındaki gibi ama ben bu sefer güveniyorum gereksiz bir isim alınmayacak..
So what?
Saike
Coloccini niyi alırlarsa uzun süre sora takdirimi alır bjk yönetimi.
Majstorovic ve Jop'da olabilir...
Özellikle Basel'li Majstorovic'i isterim.Delgado'nun da eski takım arkadaşı adaptasyon sorunuda minimum oranda olur.Zago'nun boşluğunu dolduracak bir stoper.Büyük ihtimallede o gelecek bence...
Polonya'lı Mariusz Jop olursada iyi olur bence...
![]()
Last edited by anilton : 05.Ocak.2008 at 14:12
Majstorovic ve Jop'u tanımıyorum açıkcası.Bir kaç kişide Majstorovic için gereksiz bir transfer olur demişti.Zago gibi dediğine göre oyuna iyi top sokan bir isim herhalde.
So what?
Saike
Jop'u tanımıyorum da Majstorvic iyi olabilir.Sinan Engin 2 kaliteli stoperlerle görüşüyoruz,1 hafta içinde takımımıza katacağız demiş.İnşAllah bu isimler Ze Castro ve ColoccinidirKrygiakos ve Tudor da hala gündemde
Vatan Oleguer de olabilir yazmış ama ben pek inanmıyorum açıkcası
![]()
CoLLoccini tam aradığımız isim oLur savunmaya. Savaşan, nerede ne yapmasını biLen bir stoper. Bu adamı bari kaçırmasaLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Colocconi gelirse çok iyi olur..Suan deportivonun kaptanı..Yani o kadar kolay degil...Baselli stoperi ben tanıyorum...UEFA kupası maçlarında isvicre kanalında izledim..Hava toplarında çok iyi..Rennes maçında baya iyi oynamısdı.
Kartal'da transfer sürecek
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam Diskispor maçından sonra yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta transferin sürdüğünü, yabancı transferin durumuna göre de bir yabancı futbolcunun gönderilebileceğini söyledi.
Ertuğrul Sağlam'ın Diskispor maçından sonra yaptığı açıklamalardan ligtv.com.tr'nin derledikleri şunlar:
Futbolcuların zaman zaman karşılaşmanın önemini unuttuğunu belirten Ertuğrul Sağlam: "Biz futbolcularımızı 'Bu tip maçlarda motivasyonunuz üst düzeyde olmazsa, rakibinizi ciddiye almazsanız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz' diye ne kadar uyarırsak uyaralım, bu her zaman karşılığını bulmayabiliyor. Oyunu ciddiye aldığımız dönemlerde iyi oynadık ve golleri bulduk. Saha zemini oyunun daha da iyi olmasını engelledi. İkinci yarıya hazırlıklarımız nedeniyle de yoğun bir dönem geçirmekteyiz. Bugün, Fortis Türkiye Kupası'nda genel averajın maçlar bittiğinde değerlendirilmesi açısından averaj önemliydi ve açık fark elde edebilirdik. Bu gibi maçları o açıdan iyi değerlendirmek lazım. Bu zeminde sakat vermeden maçı bitirmemiz de bizim açımızdan iyi oldu. Genç kardeşlerimizden Ali'yi bügun oynattık ve yine iki genç kardeşimizi de kadroya aldık."
Tello'nun orta sahada oynamasını değerlendiren Sağlam, "'Tello'yu değişik varyasyonlar içinde deneyebilir miyiz' fikrini düşündük ve bunu uygulamaya çalıştık. Tello o mevkide ilk kez oynadığı için oyun içerisinde mevkiini yadırgadığı zamanlar oldu." dedi.
Tartışılan Holosko transferini de yeniden değerlendiren Sağlam, "Bizim ülkemizde değerlendirmeler günlük yapıldığı için böyle oluyor. İlk devre çok kullanamadığımız oyuncuları vermenin bizim için çok zarar getireceğini zannetmiyorum. Burak ve Koray'ı gönderdik ama zaten ilk devrede sadece Koray'ı fazlaca kullandık biz. Koray da takım için bu süre içerisinde sağolsun elinden geleni yaptı. Öte yandan takas transferin gerçekleşmesi için Vestel Manisaspor'un şartlarının başında geliyordu. Gidenlerin içerisinde Koray'ın daha fazla öne çıktığını görüyoruz Beşiktaş kadrosu içerisinde o mevkiide oynatabileceğimiz futbolcular zaten var. Önümüzdeki hafta Serdar Kurtuluş idmanlara başlayacak. Geçtiğimiz sezonda orta sahada başarılı bir şekilde oynadı. O mevkide düşünebileceğimiz ve çok rahat görev verebileceğimiz bir futbolcu. Biz de Serdar'ı göbekte düşünüyoruz. Sağ da oynayabilen çok yönlü bir futbolcu Serdar." dedi.
Beşiktaş'ta transferin süreceğini ve duruma göre bir yabancı futbolcunun daha takımdan gönderilebileceğini belirten Sağlam, "Lig uzun bir maraton, önümüzdeki maçlar sıkışık ve biz kadromuzdaki herkesi oynatmayı çalışıyoruz. Defansa ve orta sahaya bir oyuncu alıp transferi tamamlamayı düşünüyoruz. Onları da hesaba kattığımız zaman bu kadro ile ligi tamamlayabiliriz. Yabancı oyuncu transferinin durumuna göre bir yabancı oyuncumuzu da gönderebiliriz." dedi.
Ligtv
Umarım yönetim elini bir kere daha cebine atar ve Coloccini'yi getirir..
gecen yil bonservisi 15M € olan Coloccini'denmi bahsediyoruz?
Bence bu transfer icin hic bir ihtimal, eger tabi parayi yine bastirip almaya calisabilir...
Tek bacaklı kahramana yol gözüktü!
Geçen sezon Antalya maçına bağları kopuk çıkan, yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynayan tecrübeli file bekçisine, sözleşmesi sezon sonunda bitmesine rağmen, "Kendine kulüp bul" denildi.
21 Nisan 2007; Beşiktaş-Antalya maçı... Kaleci Runje cezalı, PAF takımının kalecisi sakat, ikinci kaleci Murat Şahin'in ise sağ diz çarpraz bağları kopuk. O günkü şartlarda bir hayli kritik bir sınav... Kartal zirve yarışından uzak, Şampiyonlar Ligi'ni kovalıyor. Tigana ve yardımcıları şaşkın, kaleyi kim koruyacak, sorusuna yanıt arıyorlar. Ancak, Antalya maçı öncesinde Ümraniye'de yaşanan bu kaleci krizini ameliyat masasına yatmak için gün sayan Murat Şahin çözüyordu. Tigana ile görüşen Şahin, "Hocam tek ayakla oynarım, bana güvenin" diyor ve forma vizesini alıyordu.
Doktorlar, Murat Şahin'i, sağ dizine özel bandaj yaparak maça çıkarmışlardı. Sezonun en kötü futbolunu oynayan Beşiktaş, Delgado'nun attığı tek golle maçı kazanırken, ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla 3 puanı alan adam Murat Şahin oluyordu. 'İnönü'de Şahin uçtu' başlıkları, sayfa manşetlerini süslüyor, konuk takım teknik direktörü Yılmaz Vural, "Onu seyrederken tüylerim diken diken oldu" sözleriyle kaleciyi göklere çıkarıyordu.
Tigana'ın övgüleri, Başkan Yıldırım Demirören'in, Murat Şahin'i örnek göstermesi ise hâlâ hafızalarda yerini koruyor. Antalya maçından sonra 'kahraman' ilan edilen Murat Şahin'i o gün kucaklayan yönetim, tecrübeli file bekçisinin sözleşmesini de apar-topar bir yıl uzatıyor, bir yıl da opsiyon koyuyordu.
Murat Şahin, ameliyat oldu, tedavisini sürdürdü, üç ay önce takımla çalışmalara başladı. Ancak görev beklerken bir anda kendisini kapının önünde buldu.
Ertuğrul Sağlam'ın önceki gün Ümraniye'de yanına çağırıp, "Sana şans vermem çok zor. Kendine kulüp bul" sözleriyle şoke olan Murat Şahin, "O gün kahraman ilan ettiler, sözleşmemi uzattılar, şimdi kapı önüne koydular" diye başladı ve devam etti:
"O gün her türlü riski göze aldım, tek ayakla sahaya çıktım, iyi de oynadım, müthiş övgüler aldım. Bir sporcu daha ne isteyebilir ki? Ne var ki herşey bir hafta sonra unutuldu. O günden sonra ne arayanım oldu, ne soranım".
Diyarbakır Belediye maçında görev beklerken, hocasının sözleriyle dünyası başına yıkılan Murat, "Profesyonelce çalıştım. Bir gün antrenmanları aksatmadım. Kaledeki rekabetin içinde olamadım. Çünkü o mücadeleye beni sokmadılar, o ortamı yaratmadılar. Onca fedakarlığımın karşılığı bu mu olmalıydı? Bana ayıp ettiler" ifadesini kullanıyor.
Murat Şahin'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Şahin "Keşke sezon başında bana bunu söyleselerdi. Gider miyim, kalır mıyım, bilemiyorum. Ama sezon sonuna kadar gitmeyi de düşünmüyorum. Ertuğrul hocamın 'Şampiyonlar Ligi'ne senin sayende gittik' sözleri üzerine böyle bir teklifle gelmesi beni çok yaraladı" yorumunu da yapıyor.
3.5 SEZONDA 20 MAÇ
1976, İstanbul doğumlu... Amatör olarak geldiği Fenerbahçe'de bir sezon sonra 18 yaşında profesyonel oldu.
7 sezon sarı - lacivertlilerde görev yaptı. Daha sonra Vanspor'a kiralanan Murat, 1998-99'un devre arasında Konyaspor'a geçti. Ardından Diyarbakırspor, Adanaspor ve Çaykur Rizespor'da forma giyen Murat, 2004-05'te Beşiktaş'a geçti. Kaleci Murat Şahin, Beşiktaş'ta yer aldığı 3.5 sezonluk süreçte 20 karşılaşmada görev yaptı.
Bilal MEŞE/Milliyet
collocini gelirse super olur insallah gelir.
kadromuz baya guzel oldu.
sol kanat aydin, tello
sa kanat serdar ozkan
forvet bobo, holosko, higuain, nobre,batuhan
orta saha cisse delgado serdar kurtulus
defans ibrahim toraman ibrahim kas gokhan zan ve yeni yabanci transfer.
tek eksimiz olan bence kaleci ayrica savasan bir on libero da alsak iy olur. sa back de serdar k oynar, orta saha oyuncusu almassak bence ertugrul saglam serdari orta saha da oynatir. forvette 3 tane yabanci oyuncumuz var bence fazla.
murati gonderirlerse yazik olur. hakandan daha iyi bence.
Klübüyle Anlaşılsa bile Coloccini'nin Şuan Türkiye'deki Hiç Bir Takıma Gelmeyeceğini Düşünüyorum..Ze Castro Olabilir Gibi..
Beşiktaş Coloccini için bastırıyor
Menajer Sinan Engin, Coloccini, Meite ve Ze Castro ile görüştüklerini belirterek, "İlk hedefimiz Coloccini. Ama bu üç isimden birini alabiliriz" dedi.
Bitti bitiyor
Coloccini, Ze Castro ve Meite ile ilgilenen Kartal'ın menajeri Engin: İlk tercihimizle anlaşmak üzereyiz. Bir diğeri de hazır.
İkinci yarıya savunmasını takviye ederek başlamak isteyen Beşiktaş, stoper arayışlarını sonlandırmak üzere. Listenin ilk sırasındaki isimle arada küçük pürüzlerin kaldığını belirten menajer Sinan Engin, "Bir diğeri de haber bekliyor. Kyrgiakos'tan ise pahalı olduğu için vazgeçtik" dedi. Engin'in
'ilk tercih' olarak tanımladığı ismin, Deportivo'nun Arjantinli stoperi Coloccini olduğu ve 26 yaşındaki tangocunun her an 'evet' diyebileceği ileri sürüldü.
ALTERNATİF CASTRO
1.5 milyon euro önerilen Coloccini'nin bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle kiralık formülü üzerinde duruluyor. Haber bekleyen alternatifin ise Atletico Madrid'de kulübeden çıkamayan Ze Castro olduğu öğrenildi. 5'i lig, 1'i de UEFA olmak üzere bu sezon sadece 6 maçta şans bulabilen Portekizli'nin, direkt oynayabileceği bir kulübe gitmek istediği biliniyor. Ze Castro'nun bonservis bedeli de oldukça uygun.
Fotomaç
Sinan Engin varsa işin içinde kesin birisi oLur. Zaten yaptığı tek iyi şey oyuncuLarı ikna becerisi.
Coloccini gelemez, Castro olur
Niye ? Yürümeyi mi unutmuş ?
Doğru gerçekten çok pahalı ve şu anda Deportivo'nun en önemli yıldızlarından birisi.Gelmesi imkansız neredeyse.Fotomaç her zamanki gibi sallıyo
Daha öncede belirttiğim gibi büyük ihtimalle Basel'li Daniel Majstorovic gelecek.Bence gelirse çok iyi olur.Hem Delgado'da var,adaptasyon sorunu minimum olur...
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları
Beşiktaş'ta yabancı defans oyuncusu arayışı tüm hızıyla sürüyor. Siyah beyazlı yönetim, bir süredir görüştüğü Kyrgiakos'tan yüksek bonservis bedeli, Ze Castro'dan ise, oyun yapısı açısından aradıkları futbolcu olmadığı için kesin olarak vazgeçmişti. Yöneticiler özellikle Ze Castro için yaptıkları son araştırmalar sonucu bu futbolcunun sert olmayan oyun anlayışının Beşiktaş'a uymayacağına karar verdiler.
İstedikleri özelliklere uygun olan Kyrgiakos'tan ise maliyeti nedeniyle vazgeçilirken, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Daniel Majstorovic'i beklettikleri ve heran bu futbolcuyla sözleşme imzalayabilecekleri öğrenildi. 31 yaşında ve 1.90 boyunda olan İsveçli futbolcunun eski takım arkadaşı Delgado'dan aldığı bilgiler doğrultusunda Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.
Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, kesin olarak yabancı defans oyuncusu alacaklarını ifade ederken, bu oyuncunun tecrübeli, sert oyun yapısına sahip ve Beşiktaş'a kısa sürede uyum sağlayabilecek bir futbolcu olmasına özen gösteriyorlar. Ayrıca Beşiktaş'ta devre arası transferi ile yakından ilgilenen yöneticilerin önümüzdeki günlerde Daniel Majstorovic dışında başka bir futbolcu ile de görüşebilecekleri, bu oyuncunun da Fransa, Portekiz veye İspanya'da forma giyen bir oyuncu olabileceği kaydedildi. Majstorovic dışında bir futbolcu alırlarsa, bu üç Avrupa liginden olacağını, araştırmalarını bu liglerde sürdüklerini ifade ettiler.
Öte yandan son günlerde adı yeniden Beşiktaş ile anılan Arjantinli Coloccini ile ilgilenilmediği, bu futbolcunun maliyetinin çok yüksek rakamlara ulaştı ifade edildi.
06.01.2008
Kaynak : DHA
Konuşulan isimler gercekten cok iyi oyuncular. Coloccini, Ze Castro cok iyi isimler. BJK Birini alabilirse büyük bi iş basarmış olur. Bu transfer politikası sezon basında uygulansaydı BJK Belki de CL de yoluna devam eder Türkiye için de cok iyi bi durum olurdu.
Futboligde bu gece bir haber gösterecek..Besıktasın alacagı afrikalı stoperi gösterecek..İşte arjantin maçında falan görüntüleri var yüzünü tam göstermiyorlar..Sanki tunus milli takımıKırmızı bir forma..
Coloccini Deportivo'yla anlastıktan sonra koşa koşa gelir.
Adamlar düşmemeye oynuyo zaten,umarım Coloccini transferi olur..
Su yorumları bırakalım..Her takımda bunlar oluyor yok bu size gelmez...Sizde işi var onlar uefada siz ligde..yok isteyen çok takım artık sunları bırakalım..Lütfen diger takımlar içinde aynısını demeyelim ve adil konusalım..
Parayı verirlerse yani yıllıgı iyi verirlerse Colocconi gelir..