1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bouzid´in jumping ve heading´i bence fazla yüksek olmamali. Boy avantajini kullanarak kafa toplarini kazanabiliyor, bu özelliklerde iyi olmasinda dolayi degil. Bursa macinda kendisinden kisa oyunculara karsi cogu kafa topunu kazandi. Kendi boyunda olan Tum´a karsi ise kaybetti. Bunlardan biri de gol oldu zaten, bir baskasi ise direkten döndü yanlis hatirlamiyorsam.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Bouzid´in jumping ve heading´i bence fazla yüksek olmamali. Boy avantajini kullanarak kafa toplarini kazanabiliyor, bu özelliklerde iyi olmasinda dolayi degil. Bursa macinda kendisinden kisa oyunculara karsi cogu kafa topunu kazandi. Kendi boyunda olan Tum´a karsi ise kaybetti. Bunlardan biri de gol oldu zaten, bir baskasi ise direkten döndü yanlis hatirlamiyorsam.
    Heading kafa vuruşlarının finishingi ama jumping zıplama+boy orantısı olduğu için boy orantısını katmadan düşürmek doğru olmaz gibi geliyor bana..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tum özel biri, ondan kolay kolay hava topu alabileni de göremedim ben zaten :S
    Last edited by Cengo : 07.Ocak.2008 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Heading kafa vuruşlarının finishingi ama jumping zıplama+boy orantısı olduğu için boy orantısını katmadan düşürmek doğru olmaz gibi geliyor bana..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tum özel biri, ondan kolay kolay hava topu alabileni de göremedim ben zaten :S
    OK. Yine de bir sekilde Bouzid´in kendisiyle boy olarak esit olan oyunculara karsi kafa topu mücadelerini cogunu kaybetigini düsünüyorum. Sadece Bursa macinda degil, cok macta görüldü bu.

Tum cok kuvvetli ve büyük bir futbolcu. Fizik olarak cok güclü. Bouzid Tum´a karsi havalanamadi bile ki mücadeleyi kazansin. Belki Bouzid´in fiziksel özelliklerini biraz düsük tutarak kafa topu mücadelerinde etkisiz hale getirebilinir. Jumping´i uygun bir seviyede tutarak kendisinden daha kötü ve kisa oyunculara karsi olan avantaji yansitilabilinir. Fiziksel özellikleri de biraz düsük tutarak Tum gibi oyunculara karsi zayiflikligi yansitilabilinir.

Mesaj Yetkileri