Galatasaray’ı deplasmanda 3-0 ile geçiyoruz. Higuain 2 golle maçın yıldızı oluyor. Deplasmanda farklı kazandığımız derbi ile taraftarlarla aramız biraz düzeldi sanırım.
İnönü’de Denizlispor’u 2-0 ile geçtikten sonra deplasmanda Sivasspor’u da 2-1 ile geçerek üst üste 3 maçımızı kazanıyoruz ligde.
Ligde yenildiğimiz Çaykur Rizespor’u bu sefer kupa maçında yeniyoruz. Zor bir maç oluyor ve tek golle 3 puana ulaşıyoruz.
Ligde kazanmaya devam ediyoruz, Diyarbakırspor’u 3-0 ile, Kocaelispor’u 3-1 ile, Mersin İdman Yurdunu’nu da 1-0 ile geçiyoruz.
Trabzonspor maçında sahneye yine Higuain çıkıyor ve 3 gol attığı maçı 4-2 kazanıyoruz. Fenerbahçe maçına kadar oynadığımız 7 maçı da kazanarak 2. sıraya oturuyoruz.
Sadece 1 gol yemiş ve tüm maçlarını kazanmış Fenerbahçe ile aramızda 10 puan fark var. Deplasmanda oynayacağımız maçın zor geçeceğini biliyorduk.
Fenerbahçe maça iyi başladı 20 dakikada durumu 2-0’a getirdi. İlk devre bu sonuçla sona erdi. İkinci devre maçta etkisiz görünen İbrahim Akın’ın yerine oyuna Yaroshenko’yu aldım. Baskımızı arttırdık ve maçın bitmesine kısa bir süre kala durumu 2-2’ye getirdik.
Maç bu şekilde bitecek, deplasmandan puanla döneceğiz derken Bekir son saniyede penaltı yaptırdı ve golü yiyerek maçı 3-2 kaybediyoruz. Ben elimden geleni yaptım ama Bekir sağ olsun maçı hediye etti.
Moralimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz, Ankaraspor ve Bursaspor’u da yenerek 18 maç sonunda 2 sırada bulunuyoruz.
Kupa maçında Malatyaspor’u da yenerek 2’de 2 yapıyoruz.
![]()