Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 23 / 39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Yahu Serkan bir BJK'yi batırmadığın kalmıştı ona da el attın...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla beşiktaş gene dünyada ne kadar gereksiz adam varsa toplamış neyse sen düzeltirsin bu durumu bir fenerli olarak onlara transfer politikası nasıl yapılır nasıl kurumsallaşılır anlat biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk 2 maçımız golsüz sonuçlandı, ilk 2 maçta da birer golümüz verilmemişti. Federasyona ve hakemlere tepkim çok fazla olunca 1 maç ceza aldım. Tribününde olduğum Kayserispor maçını 3-1 kaybettik be kimsenin beklemediği şekilde kötü bir başlangıç yaptık lige.

Kullandığımız sistemin yürümediğini 3 maçta gördüm ve Fenerbahçe’de kullandığım 3-5-2 sistemine döndüm. İlk maçta aldığımız 5-0’lık skor doğru yaptığımın göstergesiydi.

Konyaspor’u 5-0’la geçtikten sonra eski takımım Gaziantepspor’u da 3-2 ile geçtik. İBB’yi 3-0, Manisaspor’u da 2-1 ile geçerek üst üste 4 maç kazandık ve puanımızı 14’e çıkardık.

Ligin flaş takımlarından Rizespor’a kendi sahamızda 2-0 mağlup olduk. Bu tür mağlubiyetler olacak tabi ki ama Fenerbahçe’nin kaybetmemesi, hatta 8 maçta henüzgol yememiş olması beni korkutuyor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kötü başlangıç....

"kaybettik be kimsenin beklemediği şekilde kötü bir başlangıç yaptık lige."

Serkan kimsenin beklemediği şekilde deme haberde ben senden böyle bir başlangıç bekliyordum zaten Bundan sonrasıda böyle kötü gider ya görevine son verilir ya da sen istifa edersin. Buraya yazıyorum bak...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Erken ötme, erken öten horozun diye bir sözümüz vardır, bildin mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Erken ötme, erken öten horozun diye bir sözümüz vardır, bildin mi?
    Ben skor yorumcusuyum kardeşim Bak ahanda #665'e yazdım Ben senin başarısız olacağından eminim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Serkan bunları Cevat görmesin. gördüğü anda neler olabileceğini tahmin eder gibiyim. Ayrıca Fenerbahçe'nin şu ana kadar hiç gol yememiş olması senin de Fenerbahçe maçına daha 9 hafta olması Cevat'ı dedikodu bulma konusunda zorluyordur diye düşünüyorum. Fenerbahçe maçı yaklaşsın öter yine buralarda bülbül gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray’ı deplasmanda 3-0 ile geçiyoruz. Higuain 2 golle maçın yıldızı oluyor. Deplasmanda farklı kazandığımız derbi ile taraftarlarla aramız biraz düzeldi sanırım.

İnönü’de Denizlispor’u 2-0 ile geçtikten sonra deplasmanda Sivasspor’u da 2-1 ile geçerek üst üste 3 maçımızı kazanıyoruz ligde.

Ligde yenildiğimiz Çaykur Rizespor’u bu sefer kupa maçında yeniyoruz. Zor bir maç oluyor ve tek golle 3 puana ulaşıyoruz.

Ligde kazanmaya devam ediyoruz, Diyarbakırspor’u 3-0 ile, Kocaelispor’u 3-1 ile, Mersin İdman Yurdunu’nu da 1-0 ile geçiyoruz.

Trabzonspor maçında sahneye yine Higuain çıkıyor ve 3 gol attığı maçı 4-2 kazanıyoruz. Fenerbahçe maçına kadar oynadığımız 7 maçı da kazanarak 2. sıraya oturuyoruz.

Sadece 1 gol yemiş ve tüm maçlarını kazanmış Fenerbahçe ile aramızda 10 puan fark var. Deplasmanda oynayacağımız maçın zor geçeceğini biliyorduk.

Fenerbahçe maça iyi başladı 20 dakikada durumu 2-0’a getirdi. İlk devre bu sonuçla sona erdi. İkinci devre maçta etkisiz görünen İbrahim Akın’ın yerine oyuna Yaroshenko’yu aldım. Baskımızı arttırdık ve maçın bitmesine kısa bir süre kala durumu 2-2’ye getirdik.

Maç bu şekilde bitecek, deplasmandan puanla döneceğiz derken Bekir son saniyede penaltı yaptırdı ve golü yiyerek maçı 3-2 kaybediyoruz. Ben elimden geleni yaptım ama Bekir sağ olsun maçı hediye etti.

Moralimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz, Ankaraspor ve Bursaspor’u da yenerek 18 maç sonunda 2 sırada bulunuyoruz.

Kupa maçında Malatyaspor’u da yenerek 2’de 2 yapıyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

Serkan bırak allah aşkına bu işleri. Bekir son dakika da penaltı yaptırmışta maçı kaybetmişte ...

Şimdi şu maçı inceleyelim.

- BJK'nin antrenörü kimdir?
    * Serkan Özışık

- Serkan Özışık Kimdir?
    * Koyu bir Fenerbahçe taraftarı.

- BJK kiminle Oynuyor?
    * Fenerbahçe ile.

- BJK 3. golü nasıl kalesinde görüyor?
    * Bekir'in penaltısıyla.

Serkan biz yermiyiz bu numaraları. Kaç para verdiler sana ve Bekir'e onu söyle sen...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cevat Kelle gitti şimdi sıra sende mi kardeşim?

Ayrıca bu hatasından dolayı Bekir'i devre arasında sattım. Ben para almadım, Bekir aldıysa ben bilemem zaten artık Beşiktaş oyuncusu değil kendisi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Serkan bırak allah aşkına bu işleri. Bekir son dakika da penaltı yaptırmışta maçı kaybetmişte ...

Şimdi şu maçı inceleyelim.

- BJK'nin antrenörü kimdir?
    * Serkan Özışık

- Serkan Özışık Kimdir?
    * Koyu bir Fenerbahçe taraftarı.

- BJK kiminle Oynuyor?
    * Fenerbahçe ile.

- BJK 3. golü nasıl kalesinde görüyor?
    * Bekir'in penaltısıyla.

Serkan biz yermiyiz bu numaraları. Kaç para verdiler sana ve Bekir'e onu söyle sen...
    Cevat da kesin bunları söyleyecektir. Adım gibi eminim. Ama herkesin artık bunları tahmin edeceğini biliyor. Farklı bi olay peşindedir kesin! Sesi soluğu da ne zamandır çıkmadığına göre kesin bişeyler çeviriyor ahan da buraya yazıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Abi herkese yenilseydinde su Fenere yenilme. Simdi Cevat Kelle yazacaktir bisiler, adamdada herzaman kanit var

Suana kadar iyi gidiyosun, Fenerbahcenin dususe gecmesi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer pek yapmayı düşünmüyordum, Fenerbahçe’den Alex’i aldık. Transferin son günü Porto’nun Serdar’a yaptığı teklifi yönetim bana sormadan kabul edince sağ kanat sorunumuz oldu bir anda. Biri yerli biri yabancı olmak üzere 2 kanat oyuncusu alarak transferi noktaladık.

Kupada gruptan 2. olarak çıktık ve Bursaspor ile eşleştik. İlk maçı da 3-0 kazandık. Ligde OFTAŞ’a kaybettik uzatmalarda yediğimiz 2 gol ile. Maçtan sonra hakemi eleştirdim ve federasyon sessiz kaldı. Kalan maçları kazanmak için çalışacağız.

"YÜCE ATATÜRK"

Kariyeri takip etmeye çalışıyorum ama pek yetişemiyorum. Bu güzel kariyeri paylaşma gibi birşey varmı gündeminde abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Özçelikde kim ki? 14 Milyon Dolar hey maşallah.
    Alex 2k Kaç yaşında şimdi 34 falandır heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstek varsa tabi ki paylaşabilirim. Türkiye, İngiltere ve İtalya ligleri açık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

35 yaşında. Ama ilk maçında golünü attı. Ömer Özçelik'i de başkana inat aldım. Son gün öğle saatlerinde sattı Serdar'ı. Ben de ilk Ömer'i gördüm ve uğraştırmasın diye direk çok parayı verdim
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

abi durum iyi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cevat Kelle buraya yumruk havaya Cevat abi neredesin şu Fb-Bjk maçını yorumla abi Tebrikler Serkan abi iyi gidiyorsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayserispor’a yine kaybettik. Bu maçtan sonra yine hakeme saldırdım ve 1 maç ceza aldım. Cezalı olduğum Kupa maçında Bursaspor’u 2-0 ile geçtik ve toplamda 5-0 ile yarı finale kaldık. Rakibimiz Galatasaray.

Konyaspor’u deplasmanda 2-1, Gaziantepspor’u 1-0, İBB’yi 2-0 ve aynı puanda olduğumuz Manisaspor’u da 2-0 yendik.

Fenerbahçe’nin de puan kaybetmesiyle son 10 maç kala fark 8’e düştü. Fenerbahçe’yi yeneceğimizi düşünürsek farka 5 diyebiliriz. Şampiyonluk hayal değil, taraftar hazır olsun…

"YÜCE ATATÜRK"

1. resimde tamda ben açıyormuşum msn'i o zaman almışın ss'yi başka zaman bulamadın mı serkan

Serkan Sen 8 puanlık farkı FB'yi yeneceğini düşünerek 5 e düşürmüşsün ama bence puan farkı 11'e çıkar. Sen penaltı yaptırcak birini bulursun yine kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lem Seko napmışın bune tablo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seni bekliyordum ss almak için İbrahim.

Fark 5 siz merak etmeyin, ayrına ne olmuş Gökay çok da güzel bir tablo.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

puan farkı 11 diyebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Puan farkı 5 ayrıca şampiyon Gs olur olmazsa Serkan abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ibo View Post
    1. resimde tamda ben açıyormuşum msn'i o zaman almışın ss'yi başka zaman bulamadın mı serkan

Ya kariyerinin başlarına baktım da bizim Malatyaspor sana hareket çekmiş herhalde.. Yav bu Galatasaray'ın hali ne böyle, ileride böyle mi olacağız yoksa? Bak ben bir taraftar derneği daha kuruyorum, tam kadro maça gelecepiz bundan sonra, sahaya söz şişe atmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen aşağıdaki Galatasaray'a bak Emrah.

Zorlu Rize deplasmanından son dakikada yediğimiz golle 1 puan alarak dönüyoruz.

Kupa maçında Galatasaray’ı deplasmanda 2-1 yeniyoruz ve ilk maçta büyük bir avantaj yakalıyoruz. Lig maçında ise Salugin 3 gol atarak maça damgasını vuruyor maçı 4-1 kazanıyoruz.

Denizlispor deplasmanında ilk yarıyı 1-0 geride kapatıyoruz, çok zorlandığımız maçı çevirmeyi biliyoruz ve 2-1 kazanarak 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.

Galatasaray’ı kupa rövanşında da Higuain’in tek golüyle 1-0 yeniyoruz ve bu sezon Galatasaray ile oynadığımız 4 maçı da kazanıyoruz. Sivasspor karşısında da İnönü’de zorlanmıyoruz ve 4-2 kazanıyoruz.

Fark 1 puan daha düşüyor ve 7’ye iniyor. 6 maç kaldı, Fenerbahçe bir türlü kaybetmiyor, işimiz oldukça zor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi Gs'den sonra bizedemi el attın. Başarılar.En kısa zamanda Şampiyonlar ligini bekliyoruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diyarbakırspor’u deplasmanda 2-0’la geçiyoruz, 2 golü de atan Higuain ve diğer forvetimiz Salugin bu maçta sakatlanıyorlar.

Kocaelispor’u da evimizde 2-0’la geçiyoruz ve bu maçta da Alex sakatlanıyor. Fenerbahçe’nin berabere kalmasıyla son 4 haftaya girilirken farkı 5’e düşürüyoruz.

Şimdi Fenerbahçe ile Kupa Final’inde karşılaşacağız fakat takımda 4 as oyuncumuz sakat. Bu şekilde Fenerbahçe’ye karşı mücadele etmek çok zor olacak. Şimdiden söyleyeyim maçı kaybedersek, ban yüklenmeyin, oyuncuları ben sakatlamadım ya…

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 23 / 39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri