Bu taktigi 17. FM turnuvası yarı finalde deplasman macı ve Finaldeki 2 macta da uyguladım süper oldu. Takımım Villarealdi. Kendimce birkac degişiklik yaptim.
Mantaliteyi daha ofansif yaptim. Amr ve Aml leri de oyuncu komutlarından mantalitelerini daha ofans agırlıklı yaparak hücüma katkı yapmalarını sagladım. Ortadaki 2 mc den solda olana ileri cıkışları iyi olan biri oldugunnda daha iyi oluyor. sagdaki mc yi de libero gibi kullandım ki zaten öyle . Ayrıca soldaki mc ye de playmaker özelligi verdim. Cok basarılı sonuçlar aldım ve sampiyon oldum. soldaki mc riquelmeydi
Buradaki kıstas amr ve aml iyi olmalı bende Nihat ve Matias Fernandez di ki harika oyuncular. tek forvet olduguna bakmayın sadece forvete indexli bi taktik degil bende soldaki mc de olan riquelme de oldukca gol atıyordu aynı sekilde mati ve nihat daKaleye cok sut atıyorsunuz. kısa paslaarla yavas tempoda topun hakimiyeti, dolayısıyla oyunun hakimiyeti sizde oluyor.
Kısacası harika bi taktik benim kendimce yaptigim degişikliklerle Villareale tabiri caizse cuk oturduHerkes denemeli
Sagol İlhan abi
![]()