Konyaspor Kazanır
Berabere Biter
Beşiktaş Kazanır
Beşiktaşım kazanır.
Tello-Delgado
Bobo-Holosko
Bu 4'lü çok formda diye düşünüyorum.Can yakabilirler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş için kolay bir maç olur yıldız oyuncuları çok formda
FarkLı kazanabiLiriz. Ama Özden böyLe maçLarda her zaman devLeştiği için pek fark oLmadan kazanırız diye düşünüyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ım bu maçı kazanır.Holosko kupadan sonra ligde de golle tanışır![]()
Kazanırız.. Holosko ligde Beşiktaş forması ile golle tanışır.
Tam Holosko ve Bobo'nun maçı...
Özellikle soğuk hava olduğu için Holosko can yakabilir...
Öncelikle Konya deplasmanı zor bir deplasman.Heleki şu aralar Konya'nın formda olacağını düşünürsek.Ama Holosko'nun takıma getirdiği yeni havanın takıma katkıda bulunması ve skora etki edecek oyuncularımızın formda olması dolayısıyla kazanacağımızı düşünüyorum.Kolay maç olmayacak ama erken gol bulursak rahat bir galibiyet alabiliriz..
Hee Özden'in olmayacak olmasıda bir avantaj.Adam bize karşı her zaman müthiş oynuyordu..
Beklediğim kadro:
Rüştü
Ali T.-Toraman-Baki-Kaptan
Serdar Özkan-Cisse-Tello
Delgado-Bobo-Holosko
Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Ocak.2008 at 21:45
So what?
Saike
Erken gol bulamazsak sıkıntı cekebiliriz ama kazanırız..
Hücüm hattımız cok formda..
Hava çok soğuk oLacak.Beşiktaş'ın etklili ileri uç adamları var ama bu maçtan gol sesi çıkacagını düşümüyorum.İlk golü atan kazanıcak bu maçı bana göre.
Beşiktaş Ankaraspor maçındaki gibi oynarsa farklı kazanır.Yeterki çekinmeden oynayalım ve baskılı bir futbol sergileyelim.Gerçi şuanda deplasman karnesi en iyi olan takım biziz.Umarım bu seri devam eder.
Holosko'nun gelişiyle ileri uçtaki verimlilik gözle görülür bir şekilde arttı. Konyaspor deplasmanından oldum olası korkmuşumdur ama artık takım Sağlam' oynuyor kazanmamak için zeminden başka hiçbir sebep yok o da Beşiktaş gibi bir takım için bahane olmamalı.. kazanırız diye düşünüyorum.
O alır bu alır aldım verdim ben seni yendim türündeki mesajlar yazmanızı istemiyoruz. Yorum yapacaksanız tamam yapın; lakin Beşiktaş alır, Fenerbahçe alır, A alır X alır gibisinden mesajlar yazmayın. Yukarıda Anket var. Oraya tıklayın forumumuzu temiz kullanınki temiz kalsın.![]()
KONYASPOR
Oğuzhan
Gomes
Burak
Ömer
Da Silva
Mustafa
Sedat
Erman
Batista
Veysel
Murat
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Baki
İ.Toraman
İ.Kaş
İ.Üzülmez
Ali
Tello
Cisse
Delgado
Holosko
Bobo
Beklediğim kadrodan Serdar Özkan'ın yerine İbrahim Kaş var farklı olan.İyi bir kadro.İnşallah kazanırız..
So what?
Saike
Beşiktaş iyi bi kadroyla çıkmış.Hücum gücü yüksek İbre Bjkdan yana.
Beşiktaş hücumu,golü düşünen bir kadro ile çıkıyor.Tello,Holosko,Delgado çok formda.Erken gol olursa farklı galibiyet olabilir.
ALi Tandoğan bir kaç maçtır istediği mevkide sahaya çıkıyor ve iyi oynuyor. Biraz daha bu böLgede oynatmaya ısrar ederse ALi tandoğan ı ErtuğruL hoca çok daha verimLi oLur. Kritik maçLarda ALi yi açıkta kuLLanıp, kendi sahamızda ki maçLarda da geri de ALi önünde Serdar Özkan Lı sistem üstünde durursak çok daha güçLü kanat akınLarımız oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maç başladı.Başarılar Beşiktaş'ımıza.
İlk şut Tello'dan farklı bir şekilde dışarıda..
So what?
Saike
Konyaspor attı Sedat.
Golü yedik..
Sedat 14'
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
19' Futbolcular ayakta durmakta zorlanıyor zeminin bozukluğu sebebiyle...
18' Bobo sağdan içeri çevirdi Ali Tandoğan gelişine vurdu topu üstten auta gönderdi. Çok önemli bir pozisyondu Beşiktaş için. Konuk takım gole çok yaklaştı...
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Ocak.2008 at 16:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Beşiktaş için kötü haberLer
İbrahim Toraman ve Ali Tandoğan gördügü sarı kartlardan dolayı Kasımpaşa maçında yok.
Konyaspor 16, Beşiktaş 17 top kaybıyla oynuyor...
Şu ilk yarı bitmeden bir gol bulsak çok iyi olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah bobo ahh..
İbrahim Kaş'ın ortasında Bobo bomboş pozisyonda kafayı vurdu ancak topu üstten dışarı gönderdi. Çok net bir fırsattan yararlanamadı Beşiktaş.
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Ocak.2008 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Beşiktaş'ın yedeklerindede oyun değiştircek kişi yok .
Hadi be Kartallar ilk yarı bitmeden bir tane sallayın..
Beşiktaş, Ali Tandoğan'la çok net bir fırsattan daha sonuç alamadı. Bobo'nun ortasında ceza sahası içinde Ali Tandoğan kafayı vurdu ancak Oğuzhan şık bir kurtarış yaptı ve golü önledi.
So what?
Saike
ilk yarının 1-0 bitmesi Konya için çok iyi oldu..
İlk Yarı 1-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile bitti.Konyaspor golü buldukdan sonra geri çekildi.Beşiktaş biraz daha basktın bir futbol oynadı.Konyaspor kontratak denedi.2.yarıda böyle geçicek büyük ihtilmaL.
Hiç iyi olmadı bu.2.yarı işimiz çok zor.Puan kaybı yaşayabiliriz.Umarım yanılırım.İnşallah 2.yarıda gol ya da goller bulup maçı kazanırız.
İlk yarıda Holosko etkili değildi.2.yarıda inşallah daha farklı oynar..
So what?
Saike
2. yarı Beşiktaş maçı çevirecek gibi görünüyor. Konya iyice defansa çekildi.
En iyi savunma saldırıdır zaten. Eninde sonunda golü yiyecektir Konya.