Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?
- Voters
- 92. You may not vote on this poll
-
15 Temmuz 2013 Pazartesi
Tatilimi tamamladım ve 2 haftadır çalışmalarını sürdüren takımıma katıldım. Yanımda daha önceden Kayserispor’da çalışsan Tamer Sivrikaya’yı da Chelsea’ye getirdim.

Sabah idmanını balkondan seyrettim, idman bittikten sonra oyuncularla tanıştık ve özellikler hakkında kısa bir toplantı yaptık.
A takımda 22 oyuncu bulunmakta. Fabregas bugün idmana çıkmamış. Arsenal’deyken para için kendisini sattığımdan dolayı bana kızgındı. Başkana onunla çalışamayacağımı söyledim ve kendisini transfer listesine koyduk.

1 tecrübeli ve 1 de genç kalecimiz var. İkisiyle yola devam edeceğiz, 3. bir kaleci almayı şimdilik düşünmüyorum ama kesin almayız da demiyorum, zaman gösterecek…
Juan Pablo Garrizo;

Defansın ortasında oynatabileceğimiz 5 hatta 6 oyuncu var. Tal Ben-Haim, Michael Mancienne, Patrick van Aanholt, Alex ve Terry.
Kafamda 4’lü defansla oynamak var, ilk tercihlerim Terry ve Alex olacaktır. Yedekleri ise Ben-Haim. İhtiyaç duyulmadıkça diğer oyuncuları oynatacağımı sanmıyorum.
Michael Mancienne;

Patrick van Aanholt;

Bekler için sağ tarafta 2 alternatif mevcut. Maicon ve Behrami. İkisi de kaliteli, hangisi formda olursa formayı o giyer.
Behrami;

Sol tarafta ise sıkıntılıyız. Slobodan Rajkovic ve Wayne Brigde var. Wayne Bridge’den yararlanmayı düşünmüyorum. Sol bek transferi yapacağız.
Slobodan Rajkovic;

Orta sahada 2 oyuncumuz var, Fabregas bildiğiniz gibi satıyoruz ve genç oyuncu Woods. Woods konusunda net fikrim yok, takımın devamlı oyuncusu olabilir mi bilmiyorum. Orta sahaya da mutlaka transfer yapacağız.
Woods;

Ofansif anlamda orta sahalarımız iyi, zaten takviye yapacağız. Malouda yaşlandığı için onunla yollarımızı ayırabiliriz.Joe Cole, De Guzman, Fabio Ferreira, Malouda, Kakuta, Morten Nielsen.
Fabio Ferreira;

Kakuta;

Morten Nielsen;

Forvette 3 genç oyuncumuz var. Mario Balotelli, Ben Sahar ve Daniel Sturridge.
Daniel biraz vasat bir oyuncu, onu sanırım pek kullanmayacağım. Diğer 2 oyuncu iyi. Forvet transferi de mutlaka yapacağız. Duruma göre 1 ya da 2 forvet alabiliriz.
Balotelli;

Sahar;

Her oyuncuyla görüştükten sonra saat 4’de yapılacak 2. antrenmana kadar serbest olduklarını söyledim. Teknik kadroda bulunan diğer antrenörlerle tanışıp, onların yeteneğine göre hangi oyuncuları nasıl çalıştıracaklarını söyledim.
Bu hafta yedek takım ve genç takım antrenmanlarını da izleyeceğim, göze çarpan oyuncular olursa A takıma yükseltebilirim.
Mesaj Yetkileri