Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 26 / 39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ankette eksik var Sekocum. Gerrard yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pato ve Messi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Pato'yu getir Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rooney,Robinho,Kaka ve Messi'yi getir Serkan abi(Toplasan birkaç milyon dolarcık eder )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

silva ve ronaldo
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Silva ve Navas. Birini sola veya ortaya, diğerini de sağa koy. Ve sadece izle, sadece. Gerisine karışma.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Tatilimi tamamladım ve 2 haftadır çalışmalarını sürdüren takımıma katıldım. Yanımda daha önceden Kayserispor’da çalışsan Tamer Sivrikaya’yı da Chelsea’ye getirdim.

Sabah idmanını balkondan seyrettim, idman bittikten sonra oyuncularla tanıştık ve özellikler hakkında kısa bir toplantı yaptık.

A takımda 22 oyuncu bulunmakta. Fabregas bugün idmana çıkmamış. Arsenal’deyken para için kendisini sattığımdan dolayı bana kızgındı. Başkana onunla çalışamayacağımı söyledim ve kendisini transfer listesine koyduk.

1 tecrübeli ve 1 de genç kalecimiz var. İkisiyle yola devam edeceğiz, 3. bir kaleci almayı şimdilik düşünmüyorum ama kesin almayız da demiyorum, zaman gösterecek…

Juan Pablo Garrizo;

Defansın ortasında oynatabileceğimiz 5 hatta 6 oyuncu var. Tal Ben-Haim, Michael Mancienne, Patrick van Aanholt, Alex ve Terry.

Kafamda 4’lü defansla oynamak var, ilk tercihlerim Terry ve Alex olacaktır. Yedekleri ise Ben-Haim. İhtiyaç duyulmadıkça diğer oyuncuları oynatacağımı sanmıyorum.

Michael Mancienne;

Patrick van Aanholt;

Bekler için sağ tarafta 2 alternatif mevcut. Maicon ve Behrami. İkisi de kaliteli, hangisi formda olursa formayı o giyer.

Behrami;

Sol tarafta ise sıkıntılıyız. Slobodan Rajkovic ve Wayne Brigde var. Wayne Bridge’den yararlanmayı düşünmüyorum. Sol bek transferi yapacağız.

Slobodan Rajkovic;

Orta sahada 2 oyuncumuz var, Fabregas bildiğiniz gibi satıyoruz ve genç oyuncu Woods. Woods konusunda net fikrim yok, takımın devamlı oyuncusu olabilir mi bilmiyorum. Orta sahaya da mutlaka transfer yapacağız.

Woods;

Ofansif anlamda orta sahalarımız iyi, zaten takviye yapacağız. Malouda yaşlandığı için onunla yollarımızı ayırabiliriz.Joe Cole, De Guzman, Fabio Ferreira, Malouda, Kakuta, Morten Nielsen.

Fabio Ferreira;

Kakuta;

Morten Nielsen;

Forvette 3 genç oyuncumuz var. Mario Balotelli, Ben Sahar ve Daniel Sturridge.

Daniel biraz vasat bir oyuncu, onu sanırım pek kullanmayacağım. Diğer 2 oyuncu iyi. Forvet transferi de mutlaka yapacağız. Duruma göre 1 ya da 2 forvet alabiliriz.

Balotelli;

Sahar;

Her oyuncuyla görüştükten sonra saat 4’de yapılacak 2. antrenmana kadar serbest olduklarını söyledim. Teknik kadroda bulunan diğer antrenörlerle tanışıp, onların yeteneğine göre hangi oyuncuları nasıl çalıştıracaklarını söyledim.

Bu hafta yedek takım ve genç takım antrenmanlarını da izleyeceğim, göze çarpan oyuncular olursa A takıma yükseltebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aslındabu oyuncuların hepsi süper ama bence fm2008 in torpillisi kesinlikle silva adam insan değil sanki onu almalısın bence

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Aslındabu oyuncuların hepsi süper ama bence fm2008 in torpillisi kesinlikle silva adam insan değil sanki onu almalısın bence
    evet haklısın ben valencia olduğum zaman bi kaç sezon oynarım adam özellikle 2.sezon patlıyor frikik atıyor uzaktan atıyor kafa atıyor teke tek atıyor her türlü atıyor vallaha

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Serkan abi bence Pato ve Messi'yi al.Tabi verirlerse

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankette oy kullanan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Transfer listemiz oluşmuş oldu. Messi'den itibaren başlıyoruz teklif götürmeye. Gelişmeleri öğrenmek için bizi izlemeye devam edin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

abi fabregas'ı satma.!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Öncelikle Pato diyorum. Olmadı Silva. Pato ve Silva acayip oynuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Pato Pato Pato
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk transferimiz kadromuzda hiç DMC bulunmadığı için bu bölgeye oldu. Marsilya'dan 15 milyon dolara Zola'yı transfer ettik.

Fabregas'ı da 120 milyon dolar teklif eden Real Madrid'e satıyordum ki, Madrid yeterli para bulamadı ve transfer yattı. Sonrasında Milan'ın 85 milyon dolarlık teklifini kabul ettim. Transfer gerçeleştiğinde bir şeyi unuttuğumu farkettim, paranın yarısı Arsenal'e gitti.

Fazla bütçemiz olmadığından Messi ve Ronaldo için kulüplerini ikna edemedik. 3. sırada bulunan Pato için teklif yaptık, cevabı beklyoruz. Taraftarın çok istediği Pato'yu kulübümüze kazandırmak için uğraşacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transfer politikan güzelde şu paranın yarısı gitmeseydi keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serkan gitmiş güzelim 42.5 milyon yav. Senin için en hayırlısı Pato'dur, al onu. Sanırım bu Zola, Distel Zola öyle mi? O iyi oyuncudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hazırlık kampının ilk etabı için Amerika’ya gittik. Burada Los Angeles ile bir hazırlık maçı yaptık. Maçı farklı kazandık.

İkinci etap için direk İtalya’ya geçtik. 10 gün siren kamp boyunca 4 hazırlık maçı yaptık. Hepsini de farklı kazandık. Genç forvetlerin formu beni sevindirdi.

Zola dışında henüz bir transfer gerçekleştiremedik. Pato sözleşme teklifini bir türlü kabul etmiyor.

Lige müthiş bir başlangıç yaptık. Manchester’ı 4-0’la geçtik. Böyle bir başlangıç müthiş oldu. İkinci hafta deplasmanda West Brom’ı 3-1 yendik, zor geçen maçta evimizde Everton’u 2-1, deplasmanda West Brom’u ilk yarıda bulduğumuz gollerle 3-2 e son olarak da evimizde Newcastle’ı Guzman’ın golüyle 1-0 yenerek ilk 5 haftada 15 puan topluyoruz.

Bu 5 galibiyetle ben ayın menajeri olurken Guzman da ayın oyuncusu oluyor.

Listemizde bulunan 10 oyuncuyu da transfer edemediğimiz için transferin son gününde daha önceden alternatif olarak düşündüğümüz oyuncuları kadromuza kattık.

Zola’dan başka DMC bulunmadı için 1 DMC, sol kanada ve sol beke birer oyuncu, Maicon’u sattığımız için sağ kanada bir oyuncu, bir forvet oyuncusu ve 1 orta saha oyuncusuyla anlaştık.

Umarım ilk 5 maçta yakaladığımız ahenk bozulmaz bu transferlerle. ŞL Grubunda rakiplerimiz, Benfica, Dinamo Kiev ve Napoli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ŞL Grubuna bak Napoli, Kiev falan Transferlerde hayırlı olsun. ŞL'de ve Premier Lig'de tekrar başarılar.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

e sen bu grupta 6'ta 6 yapmalısın bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkancığım total dominasyon mantalitesinden faydalanmalısın. Bir bak istersen benim taktiğe.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Grupta rahatlıkla 6'da 6 yapabiliriz, buna inanıyorum.

4-1-2-3 taktiğiyle oynuyorum İlhan, kişisel komutları bilmiyorum ama genel komutlarda yakın ayarlar var. Şimdilik iyi gidiyorum, zorluk olursa denerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

tebrikler mükemmel başlamışsın devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mükkemmel başlangıç iyi ancak anketteki kimseyi alamamışsın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

transferler süper cl grubuda çok kolay

Nesil
    2006
    Yer
    Island

O grubu silindir gibi ezersin sen Serkan abi.Bu arada Handanovic denen oyuncu nasıl biri ki Bolton'a iyi bir fiyata satmışsın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onun transferi ben gelmeden yapılmış, iyi bir kaleciydi, ben satmazdım elimde olsa.

Eylül ayını da tamamladık. Eylül ayında ilk maçımız Southampton’laydı. Deplasmanda 2-0 kazandık. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçımızda Benfica’yı 6-0 yendik. 2 forvetimiz 3’er gol atarak skor tabelasını oluşturdular.

Middlesbrough karşısında şanssızdık, çok gol pozisyonuna girdik ama gol bulamadık ve maç 1-1 sona erdi. FA Cup maçında zorlanmadık.

Manchester’den sonra Arsenal’i de yendik, üstelik deplasmanda. Namağlup liderliğimiz devam ediyor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çok iyi gidiyorsun.Tabi ki iyi gideceksin bu takımla

Los Angeles ile oynarken bende Chelsea'yle yapmıştım daha önce hazırlık maçı. Kardeş kulüpmüş Chelsea ile Los Angeles Galaxy

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

SErkan şu ana kadar ki en kolay kariyerin olacak bence Chelsea'deki maceran o yüzden sen burada sıkılıcan ve başarı çabuk geleceği için 1 sezon bile kalmazsın gibime geliyor. Ligin bitimine 10 hafta kala falan şampiyonluğu garantilersen ben senin yerinde olsam istifa ederim. nası gaz ama?

Sayfa 26 / 39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri