-
O zaman Faruk Süren çıkar ben bunları söylemedim der. Ben taraftar forumu lafına sinirlendim, başlıkta açıyor mu yazıyor, bu soruyu sormuşlar ve değerli başkanlar da cevaplamış.
Taraftar forumuyla alakası ne çözemedim?
Ayrıca her fırsatta Galatasaray'ın şukadar mal varlığı var, bu kadar şeyi var vs yazılıyor ama onları kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor. Aynı mal varlığı Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe'de olsa, şu anda olacağımız konumu tahmin bile edemiyorum.
Kurumsallaşma açısından Aziz Yıldırım çok büyük işler yapmıştır ve bunlarla uğraşırken sportif başarı 2. planda kalmıştır. Şimdi stadını tamamlamış, tesislerini modernleştirmiş bir kulüptür ve sportif başarı öne geçmiştir. Yavaş yavaş da bu başarı sağlanacaktır.
Yiğidi öldür hakkını yeme, Aziz Yıldırım'ı sevmeyebilirsiniz ama yaptıklarını da görmezden gelemezsiniz. Yaptığı mükemmel stadla seneye UEFA Finali Türkiye'de yapılacak ve kurduğu Fenerium markasıyla tüm Türkiye'de Fenerbahçe ürünlerini satıyor. Sadece bu ikisi bile büyük başarıdır ama sadece bu ikisi yok çok daha fazlaı yaptı Aziz Yıldırım. Ve yapmaya da devam ediyor, böyle bakınca da bence arayı açıyor...
Bir de hatırlatayım, konuyu seninki iyi benimki iyi tarzında içi boş mesajlar atarak devam ettirirseniz gerekeni yaparım, konuyu kapatır uyarı sistemini devreye sokarım.
Mesaj Yetkileri