Evet bu açıdan. Kimse sportif yönden demedi zaten ama kulüp iyi yönetildiğinde sportif başarının geleceğine de inanıyoruz. Hepsi bu.
Ayrıca sadece futbol değil, ben bir spor kulübü olarak bakıyorum. Aziz Yldırım bugün hemen hemen tüm branşlarda oynanan müsabakalara gidiyor, onlarla ilgileniyor. 100. yılda çoğu branşta kazanılan kupalar da her branşa yatırım yapldığının göstergesi.
Bir kulübün finansı iyi idare ediliyorsa ve iyi yönetiliyorsa geleceği açık demektir. Tekrarlıyorum 800 milyon dolarlık gayrimenkul olması veya 7 sene önce alınan kupa şu anda bu gelişim açısından birşey ifade etmiyor.
Galatasaray kupayı iyi değerlendiremedi, sadece aldı ve müzesine koydu, o kadar. O dönemde tüm dünyada tanınırlığı arttığında bunu kullanmalıydı. Mal varlığı çok olabilir ama değerlendirilmiyorsa yıllardır ortada bir sorun var demektir. Tekrarlıyorum aynı kupayı Fenerbahçe kazanmış olsa, aynı malvarlığı Aziz Yıldırım'lı Fnerbahçe'de olsa şu anda çok farklı bir konumda olabilirdi Fenerbahçe. Bunlar olmadan bunu başarmaya çalışıyor Aziz Yıldırım.
Yarın Galatasaray'ın da başına gerçekten bu işlerden anlayan bir başkan geçer ve bu mal varlığını çok iyi nakite çevirir(satarak değil, satmak en kolayı) o zaman da deriz ki Galatasaray iyi yolda.![]()