Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

22 68.75%
  • Berabere Biter

6 18.75%
  • İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kazanır

4 12.50%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 108 sonuç

Konu: TSL 18.Hafta |Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Roberto Carlos ortalıyor, Volkan ters vurdu, top direkten geri geliyor...

Fenerbahçe bide 2 tane atıp maçı çeviriyormuş.Dehşet sevinirler valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

1-2 oldu.

Bu maça yürek dayanmaz :P

Fener inşallah puan ya da puanlar kaybedicek bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

86 Edu 2-1
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3-2 bitecek gibi geliyor bu maç bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex olmayınca bu takım bir hiç.Alex bu takımın %100'ü.Acil transfer lazım bize.Semih'le,Kemal'le falan olmaz bu işler.Semih,Alex olmadan asla gol atamaz,bize kendı pozisyon yaratan kendi becerisiyle gol atıcak adam lazım.Ayrıca yönetimde de büyük suc var Zico transfer istedikce yönetim transfer yapmıcaz diyor bu gidişle lig yakın bir zamanda ellerimizin arasından kayıp gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İ.B.B. dalga geçiyo galiba. Annemin yanına giderken 2-0 idi. Geldim 2-2 oldu. Olmaz böyle şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    yok böyle birşey yahu dünyanın en şanslı takımı...
    Maçın heyecanıyla mı bunu dedin bilmiyorum ama ligin başından bu haftaya kadar bir göz atarsan şanslı takımın Fenerbahçe olmadığını görürsün.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Roberto Carlos ortalıyor, Volkan ters vurdu, top direkten geri geliyor...

Fenerbahçe bide 2 tane atıp maçı çeviriyormuş.Dehşet sevinirler valla.
    Kabul ediyorum.Ben bir şom ağızlıyım. İBB bari maçı verme..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    yok böyle birşey yahu dünyanın en şanslı takımı...
    Evet bende öyle diyordum zaten.

Maç 90 Dakikadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şans diyen arkadaşlar.2-0 dan 2-2 yapınca şans olmuyor.Çoğu maçı son dk. da ki gollerlerle.yalan penaltılarla kazanınca şans oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahcenin 2 sutu kaleyi bulmuş..Bu arada Tjikuzu 3.golü kurtarmış..
    Medya yine Galatasaray elestirir kesin..Sonuc olarak iki takım tebrik ederim..

Aydın yılmaz da oynamış buda sevindirici bir olay..

neyse en azından Fenerbahçe puan kaybetti
    ama Belediye 5 dk direnemedi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2-2 Bitti İ.B.B son dakikalarda kazandım havasına girmeseydi 3-0 bile biterdi.Yinede Tebrikler İ.B.B
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç bitti.

Skor:2-2.

Fenerbahçe giden maçı çevirdi.Tebrik edelim.Her ne kadar bu sonuç onları genel olarak memnun etmesede..

İBB yine tecrübesizliğinin kurbanı oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer hatalarınısı sadece 2 puan kaybetmek de bir bakıma iyi oldur.Ayrıca 2-0 dan 2-2 de iyi skor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahcenin 2 sutu kaleyi bulmuş..
    Emrah bakıyorumda istatistiklere baya bir önem vermeye başladın, Galatasaray maçlarında da beklerim senden bu titizliği.

Son dakikalarda 1 puanı kurtardık, hiç yoktan iyidir lig uzun maraton ne olacağını kestirmek güç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

70. Dakika risk alıyoruz İlhan oyuna giriyor, kornerden gol yiyoruz.
    İyice risk alıyoruz, defansı ön çıkarıyoruz, Carlos'un çeyrek adım geride durmasından dolayı ofsayt olmuyor gol yiyoruz. Arada kaçırdıklarımız, direklerden dönenlerde cabası.

Edu'nun gole çok şaşırdım direği neredeyse yalamış top. İBB uzatmalarda fazla oyalanmasaydı iki takımdan biri daha gol bulurdu bence. Sonuç olarak 1 puana bugün şükretmeliyiz.

Forumda bu maçtan sonra yazılacaklar:
    Şanslı Fenerbahçe.
    Son dakikada attılar yine.
    Bakın Galatasaray'da olmuyor sadece, Fenerbahçe de son dakikada atıp puan kazanabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belediye'nin Fenerbahçe'den az puana ihtiyacı olduğu için.Biz futboldan anlayanlar bu tip maçlarda Fenerbahçe puan kaybetti diyoruz
    Yalan mı Mehmet? 83'te 2-0 öne geçiyorsun maç 2-2 bitiyo. Sence 1 puan kazandımı İ.B.B yoksa 2 puan kaybetti mi?

İki takımada tebrikler bu arada.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç fenerbahçenin ortasahada transfere ihtiyacı olduğunun kanıtıdır. Appiah yok. Selçuk cezalıydı bu hafta ama sakatlanma potansiyeli yüksek bir oyuncu bana göre yetersiz biri. Deniz iyi oynasada, güven vermiyor. Kemal defansif yönden eksik. Tek başına Aurelio var yani. Ayrıca Tümer ya askere gidecek, yada yurtdışına.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün şanssızdık ve bu nedenle 1 puan almak da güzel. İlk yarı Uğur'un bencillikleri olmasa maç zaten kopacaktı ama olmadı.

İlhan kesinlikle oynamalı, hatta tek forvet devam edilecekse Semih yerine İlhan oynamalı. Her işte bir hayır vardır derler, puan kaybına tabi ki üzüldük ama bu maçtan sonra Aziz Yıldırım mutlaka transfer yapacaktır.

Zico ligde tek forvetle pozisyon bulmanın zor olduğunu görüp çift forvete dönebilir, gerçi çift forvete döndükten sonra 2 golü yedik ama yine de daha fazla pozisyon bulduk.

Ve Alex. Eğer transfer yapılacaksa bu Alex'in yedeği olmalı. En çok sevindiğim şey evimizde yenilgisiz serimizin devam etmesi oldu, yenildğimiz için değil, bu seri bozulacağı için çok üzülüyordum ama Deivid kurtardı bizi.

Sonuç olarak bu maçtan sonra bazı şeyler değişebilir, tıpkı geçen sene Bursa'ya yenildikten sonra takımımızda işlerin yoluna girmesi gibi. Bu nedenle burada puan kaybı bir bakıma iyi oldu.(Böyle düşünüp kötü hissetmemeyi sağlıyorum.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    2.gol ofsayt değilmi?
    Roberto Carlos çok az bişiyle ofsaytı bozuyor. Ben öyle gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Emrah bakıyorumda istatistiklere baya bir önem vermeye başladın, Galatasaray maçlarında da beklerim senden bu titizliği.

Son dakikalarda 1 puanı kurtardık, hiç yoktan iyidir lig uzun maraton ne olacağını kestirmek güç.
    Mehmetcim bende takip etmedim zatenTrt1 de Erdogan arıka söyledi...Hatta Tjikuzu 3.golü kurtardı dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle transfere ihtiiyacımız var;
    Alex'in yokluğunda da müthiş oynayacak yaratıcı bir forvet.
    Mehmet Topuz veya Selçuk İnan veya her ikisi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe´nin orta sahada ki zahafı bu maçta tekrar ortaya çıktı, Aurelio tek başına yükü kaldıramaz oldu, transfer şart Zico bunu görmeli. Orta saha ana baba gününe döndü bu maç fark olmadığına şükür etmeliyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belediye'nin Fenerbahçe'den az puana ihtiyacı olduğu için.Biz futboldan anlayanlar bu tip maçlarda Fenerbahçe puan kaybetti diyoruz
    "bana göre fener puan kaybetti" diyebilirsin ama "biz futboldan anlayanlar" diyemezsin. diğerleri futboldan anlamıyor mu?

böyle bir mesajın daha gelirse, futboldan anlayan senin gibi biri forum kurallarını anlamıyor demektir. gereği de uygulanır böylece.

neyse devam edelim güzel bir şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Onu bence sadece fanatikler söyler.Genelde tarafsız futbol severler 2-0 dan maçı son 5 dakikada kaçıranlara galibiyeti kaçırdı derler.Fenerbahçe'liler genel olarak bu skora sevinmesede Fenerbahçe bu maçı son dakikalarda bulduğu gollerle kurtararak 1 puan kazanmıştır.
    Büyük takımlar puan kaybetti mi önemli olur puan kaybetti yazılır.Oyunla alakası yok.Burda o arkadaşın tarafsız olarak senin düşündüklerini düşünmeyip hangi amaçla yazdığını biliyoruz.

Nesil
    2006

Maçı ikiye ayırmamız lazım. İlk bölüm 75. dakikaya kadar geçen bölüm, bu bölüm pek önemli değil; çünkü iki takımda futbol için ortaya birşey koymadı.

İkinci bölüm dakika 75'ten sonra başladı. Aslında maç o dakika başladı. Belediye korner kazandı ve beklemdik bir dakikada öne geçtiler. Fenerbahçe defans güvenliğini bıraktığı dakikada kontra atakta golü bulup bir anda farkı ikiye çıkardılar. Fenerbahçe için herşey bitmişken bir anda rakibin üstüne yüklendiler ve kornerden gelen gol ile fark bire indi, arkadan gelen ikinci gol ile bir anda skor eşitlendi. Maç bitime altı dakikada kala iki takımda defans güvenliğine önem verdi ve sadece son dakikalarda Fenerbahçe'nin bulduğu bir pozisyon vardı.

Maça genel olarak bakarsak iki takımda kazanmayı hak etmedi. Maçın hakkı buydu. İki tarafta kazansa diğer tarafa yazık olacaktı.

Fenerbahçe kulübü transfer yapmak zorunda olduğu belli oldu. Seksen dakika boyunca kaleyi bulan şutumuz yoktu. Semih belki iyi bir golcü olabilir ama Semih'e gol pası veren oyuncu şart. Fenerbahçe forvet almak zorunda; ama aldığı forvet mutlaka kendi pozisyonunu kendi yaratacak bir oyuncu olmalı. Yoksa Sevilla önünde tur zor gözüküyor.

Bugün ortaya çıkan bir sonuç Alex'siz Fenerbahçe Susuz Rakı'ya benzer...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Umarım Aziz Yıldırım Ve Yöneticiler Transferin Şart Olduğunu Anlamışlardr.

her iki takımda Hazırlık Maçı gibi oynadı.Belediye yine tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

Belediye Takımını ve FB TARAFTARını Tebrik ediyorum.

Benim tek sevindiğim şey İLhan Parlak'ın oyuna girmesiydi.İnşAALah Zico bu Çocuğa daha fazla forma şansı verir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Roberto Carlos çok az bişiyle ofsaytı bozuyor. Ben öyle gördüm.
    buna bi önlem almak gerek o zaman kaç oldu bu carlosun:Sbu kadar tecrübeli bir futbolcu şaşırtıyor bu kadar basit hatalarla:S

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Fenerbahçe´nin orta sahada ki zahafı bu maçta tekrar ortaya çıktı, Aurelio tek başına yükü kaldıramaz oldu, transfer şart Zico bunu görmeli. Orta saha ana baba gününe döndü bu maç fark olmadığına şükür etmeliyiz.
    evet orta sahaya transfer kesinlikle şart.appiah bu vakitten sonra iyilessede kısa vadede faydalı olamaz.ayrıca i.b.bspordaki erman kılıc cok etkili.cok begeniyorum bu adamı.bence bizede yararlı olur orta sahada hızlı ve cabuk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı ilk golden sonra izledim, daha öncesinin sıkıcı olduğunu duyduğum için izleme gereksinimi duymamıştım.. Belediye 2-0 yakaladıktan sonra, çok geri çekildi ve bedelini ağır ödedi.. Belediye'nin 2. golü bana ofsayt gibi geldi ama kamera da bile anlamak çok zor olduğu için, hakeme yüklenmemek lazım.. Fenerbahçe'nin golleri güzeldi, özellikle 2. golü çok beğendim.. Fenerbahçe'nin evinde puan kaybetmesi tabii ki sürpriz, ama daha bu köprünün altından çok sular akar.. Çok zevkli bir lig oluyor, şampiyonluk adayı 4 takım..

Her iki takımı da tebrik etmek lazım sonuç olarak, puanları paylaştılar ve son bölümü çok güzel bir maç izlettiler..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri