-
Maçın 42. dakikası oynanıyor ve Carrusca 2. gol öncesi attığı şık çalımlar ve güzel pas dışında oyunda olduğu bile belli olmayacak kadar pasif oynuyor.
Geçen sefer 1 gol atıp bir penaltı yaptırdığı kupa maçında da aynı şey olmuştu. O pozisyonlar dışında maç boyunca hiç görünmedi.
Bence bir potansiyeli var ama yeterince hırsı ve çalışma azmi yok. Çok güçsüz, çok isteksiz. Top ayağında değilken hiç yok. Top ayağına geldiğinde de geniş alanda rakibi karşısına alırsa çok iyi ama dar alanda yine etkisiz. Galatasaray’da oynayabileceğini zannetmiyorum. Sırf kupa maçlarında birkaç hareket yapacak diye yabancı kontenjanı harcanacak bir oyuncu değil.
Ve maalesef bu forumda defalarca değindiğim Mehmet Güven de Galatasaray gibi bir takımda nasıl futbol oynadığını anlamamamı her maçta tekrarlatıyor bana. Şimdiye kadar hiçbir maçta hiçbir ışık görmediğim M. Güven yine öylesine sahada geziniyor. Aldığı topların büyük kısmını kaybediyor. Geri kalanıda kısa mesafeli yan pas zaten. Daha ben bunu yazarken tehlikeli bir yerde top kaptırdı. Servet pozisyon büyümesin diye faul yaptı ve sarı kart gördü.
Ve yine Sabri de her zamanki gibi etkisiz ve hemen her duran topta topun başına geçme meraklısı.
Sabri,Volkan ve barısdan duran topları alıyor..Dövecem bu sabriyi...
Hem hafta sonu hem de bu maçın başında kornerlerde etkili ortaları ile tehlikeler yaratıp gol pasları veren Barış ve Volkan dururken tüm duran topların başında dikiliyor Sabri. sonrası malum!!!Benim anlamadığım buna Kalli’nin hala müdahale etmemesi.
Son olarak da sözüm Serkan Çalık için. Eğer Serkan daha fazla şans bulursa (Ama Trabzon ve Panionios maçlarındaki gibi tek forvet olarak değil.) uzun yıllar Galatasaray’da önemli işlere imza atar. Enerjisi, tekniği, azmi ve son vuruş becerisi ile çok keyif veriyor.
Last edited by Emurafu : 15.Ocak.2008 at 21:59
Mesaj Yetkileri