1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Tuvaletler

Nesil
    2006

Thumbs up Tuvaletler

"Araştırmalara göre hayatmıızın üç yılı tuvallete geçiyor ve geleceği en çokta tuvallete düşünüyormuşuz."

Tuvalletleri doğal gereksinim için kullanmak zorundayız. Ben bu araştırmayı destekliyorum. Tuvalleteyken hep gelecek hakkında düşünürüm. Düşünmdüklerimide uygulamaya geçerim. Tuvallette rahat ederim. Beş dakika önce ailem ile kavga etmiş isem tuvallete girdiğim o kavgayı düşünrüm ve bütün stresi belki atarım, veya yarın arkadaş ile buluşacaksam onla ne yapsam diye düşünüyorum ve kararımı veriyorum. İşte böyle bişey.

Sizin bu araştırmaya tepkiniz nedir merak ettim?

Maksat muhabbet olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

açıkçası çok komik bir durum evet, tuvalet düşündürüyor, özellikle de çok derin düşündürüyor.. kafamda daha çok kurmak istedigim şeyler olunca tuvalete giriyorum , ve sanki bir hard disk gibi tuvalete girince bir önceki oturumda kaldıgım yerden devam ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Araştırmayı gayet doğru yapmışlar. Hayatımızın 3 yılı gerçekten büyük bir süre, o sürede de bişiler düşünüyo olmamız normal Geleceği düşünmeleri ilginç ama ne yani oturup gelecek planlamasımı yapıyorlar Şey olabilir, gelecek derken o gün ne yapacağız falan şahsen ben o şekilde düşünüyorum

Nesil
    2006

Bende o şekilde düşünüyorum zaten. Yoksa 10 yıl sonra nereden olacağım değil. Ama bazen düşünmedimde değil hani.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o an insanın canı sıkılıyor yapcak bisi yok dogal olarak düsüncelere dalıyorbazıları gazete okuyor ne bilim herkesin farklı farklı şeyleri var tuvalet hobisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehe tuvalet hobisi Bu yazıdan sonra kesin 10 yıl sonrasını falan düşünürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

genellikle bi gün sonrasını düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

ya da söyle olacak 2 yıl yaşadı hayaatının 3 yılı tuvalette geçti

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

tualette fazla kalmam.dolayısıyla da hayal de kurmam...bu araştırma beni kapsamıyor..yani ömrümün 3yılını tualette geçirmiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Açıkçası ben tuvaletteyken MP3 de dinliyorum kitap da okuyorum gazete de... Bayaa keyifli geçiyor içerisi sizin anlayacağınız. Ben galiba 3 yıl değil 5-10 yıl kalanlardanım tuvalette

Nesil
    2006

Sende tuvalatmanyaklardansın yani Çağrı. Babamda öyle bir giriyor, gazetedeki noktasına virgünlüne kadar okuyor. Sonra tuvaletini yapıyor yaklaşık günde 2 saat. Hele pazarları birden çok gazete alınıyor, hiç anlatamam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben tuvaletde ders çalışıyorum daha iyi anlıyorum gerçekten

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben tuvaletde ders çalışıyorum daha iyi anlıyorum gerçekten
    Biyoloji iyi çalışılır, özellike bağırsaktaki parazitlerin yararları...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Sonra tuvaletini yapıyor yaklaşık günde 2 saat.
    Biz bu durumlarda kapıyı tıklatma taktiğini uyguluyoruz.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Bir söz var halkın arasında "Türkün Aklı ya kaçarken, ya s.çarken çalışır." diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Bir söz var halkın arasında "Türkün Aklı ya kaçarken, ya s.çarken çalışır." diye.
    Nokta...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo View Post
    konunun damgasını harbiden vurmuşun ibo. ben nokta değil 3 ünlem koyarım şahsen buna. (!!!)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla ben tuvaleti sadece gerekli amaç için kullanırım. Yok gazete okumaymış falan pek yapmadığım şeylerdir.Düşünce olarakta en fazla acaba ne yedimde bu bukadar kötü koktu falan olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hayatın en güzel anlarından biridir çok sıkışmış patlamak üzereyken bir tuvalet bulup ihtiyaç gidermek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

düşününce çok acayip geliyor. 3 yıl boyunca aralıksız tuvalette kaldığını bi düşünsene off . Ama her sefer en fazla 5 dk kalırız (mı? )o 5 dk lar birike birike 3 yıl ediyor Acaba toplam fm oynamamız kaç yıl eder

Benimde en çok düşündüğüm yerlerden biri tuvalet bunun sebebi ; Tuvalet yaparken (küçük tuvalet) zorlanmadan yapıyoruz yani ortada konsantre olunacak biryer yok beyinde otomatik olarak düşünme moduna geçiyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hayatın en güzel anlarından biridir çok sıkışmış patlamak üzereyken bir tuvalet bulup ihtiyaç gidermek.
    benim için böyle bi olay yok. çünkü ben her yerde tuvalete giremeyen bi adamım. erkek tuvaletlerinde bile pisuvarlara asla tuvaletimi yapmam. bende de böyle bi sorun var. o yüzden evden çıkarken mutlaka tuvalete girerim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    benim için böyle bi olay yok. çünkü ben her yerde tuvalete giremeyen bi adamım. erkek tuvaletlerinde bile pisuvarlara asla tuvaletimi yapmam. bende de böyle bi sorun var. o yüzden evden çıkarken mutlaka tuvalete girerim.
    Aynı Sorun Bendede Var Ne Okul Tuvaletine Girerim, nede başka biryerdeki tuvalete..
    En Güzeli Kendi Tuvaletin Rahat Rahat..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okul tuvaletine girmem.İstesemde giremem.Sigara falan içiyorlar.Arada kaynarım valla.Bende tuvalette ders çalışıp,gazete okuyanlardan biriyimdir.

Geçen yıl Öss'den dolayı tuvalette test çözmek en mantıklı çözümdü Çünkü tuvalette olmadığım zamanlar bilgisayardan test çözmeye fazla zaman kalmıyordu Mp4 çalar ile müzikte dinlerdim ama artık onu da yapamıyorum mp4 çalar bozuldu. Artık normal insanlar gibi tuvalette zaman geçiriyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öss demişken 3. sınava girişimde sınavın 10. dakikası içerisinde tuvalete gitme ihtiyacı hissettim. Görevliye söyledim bu derdimi. Olmaz dedi sınav başladıktan sonra gidemezsin. Dedim ozaman alın kağıdımı çıkıyorum ben. 1 saat olmadı çıkamazsında. Eee ne yapacağız koyuvereyim mi buraya dedim? Sonra görevliyle beraber gittik o beni bekledi 15 snlik müthiş bir keyifti.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

zaten asıl olay görevliyle berabe gitmektir bunu ösym de belirtiyor. tuvalet ihtiyacını öğrenci gözetmen gözetiminde giderecek diyor. en çok da ona gülmüştüm. gözetmen gözetiminde lafına... her yere çekilebilir bu laf.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gözetleyen gözetmende kıllı mıllı bir arkadaş olunca insanın korkudan ihtiyacıda kalmıyor Çağrı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Aynı sorun bendede var, akrabalarım evinde bile yapamıyorum. Tuvaletim darılmasın diye. Nasıl olsa hergün görmeye alıştı beni. 18 Yıldır.

Gerçekten bunun nedenini hep merak etmiştim. Bu bana göre psikolij bir sorun ve çoğu insanda olan bir durum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bunu ben okuldaki hocalarıma sordum. tamamen insanın rahatlığıyla alakalı bir durummuş.. yani insan nası biyere gittiğinde oturduğu yerde rahat olamıyorsa bu da aynen onun gibiymiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende gazete gelmeden girmeme Tuvalete kahvaltımı yapacam çayımı içecem gazete gelene kadar patlıycam gazete geldikten sonra tamamdır ve en ez 30 dakika dizlerim kitleniyor artık
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri