1 ile 30 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fred sadece bir kaç dakika oynadığı için Şampiyonlar Liginde oynatamıyoruz, o yüzden verilen para sadece TSL ve Kupa için işimize yarar ki bu kadro zaten ikisinede yeter.

Maldonada'yu alırsak takım iyice Samba havası esecek ne kadar Şili'li olsada Brezilya'da oynuyor. Bu yüzden karşıyım takımda ayrımlaşma olabilir. Gelirse yararlı olabilir ama ismini sevmedim okuyamıyorum bile...
    Evet sonraki mesajımda belirttim zaten.. Hatta Kezman'ın gideceği kesinleşsin Hemen Afonso Alves formalarınızı hazırlayın

Maldonado ismi tam tersi bana çok hoş geliyor Hatta çok yararlı bir transfer olacaktır.. Gelmesini isterim..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Evet sonraki mesajımda belirttim zaten.. Hatta Kezman'ın gideceği kesinleşsin Hemen Afonso Alves formalarınızı hazırlayın
    AZ bugün haklı bulundu.

Hollanda'da ara transfer döneminde gündemden düşmeyen Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves, Tuncay Şanlı'nın top koşturduğu Middlesbrough'la anlaşma sağladı. Yaklaşık 20 Milyon Euro karşılığında futbolcuyla anlaşma sağlayan İngiliz kulübü, futbolcuyu taraftarlarına tanıtmak için Hollanda Futbol Federasyonu'ndan bu akşam çıkacak kararı beklemeye başladı. Afonso Alves'in menajeri bu akşam Hollanda'da yapılacak olan toplantıdan her hangi bir endişe ve kaygı duymadıklarını dile getirirken, Alves'in Middlesbrough'ta top oynamak istediğini resmen açıkladı.
    GÖZLER HOLLANDA FUTBOL FEDERASYONU'NDA

Afonso Alves'in transfer konusu bu akşam karara bağlanacak. Saat 19:30 (yerel saate göre) da Zeist kentinde bir araya gelecek olan Hollanda Futbol Federasyonu Bağımsız Kurulu, AZ Alkmaar ile Heerenveen arasındaki Afonso Alves transfer karmaşasına açıklık getirecek. Bağımsız kurul, AZ Almaar'ı haklı bulursa İngiliz kulübü Middlesbrough, Alkmaar kentinin takımı olan AZ ile masaya oturması bekleniliyor.
    Kısa süre önce Afonso Alves'in tarsferini bitirdiklerini iddia eden AZ Alkmaar, "Afonso Alves ile her konuda anlaştık, imzalar atıldı" açıklamalarının ardından karşı atağa geçen Alves'in kulübü Heerenveen, "Hayır, açıklamalar asılsızdır. Afonso Alves bizim futbolcumuzdur" diyerek her iki kulüp arasında restleşmeler olmuştu. Olayın açıklığa kavuşması için Hollanda Futbol Federasyonu'na başvuru yapan AZ Alkmaar, Afonso Alves'in transferini bitirdiklerini ve Heerenveen'in kendilerine haksızlık ettiğini savunuyor.

Kaynak : DHA
    Last edited by TR.CaPTaiN : 17.Ocak.2008 at 23:13
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri