Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Fenerbahçe geçen sezon stoperleri G.Amerika'dan buldu.(Edu-Lugano) Ve şu an ikisindende aldıkları verimdem memnunlar bildiğim kadarıyla.Tabii bu oyuncuları kendilerimi izleyipte buldular yoksa menajerler yoluyla mı buldular bilmiyorum.Büyük ihtimal menajerler aracılığıyla alınmıştır.Çünkü bu transferler kısa zamanda bitti ve bu transferden önce uzun bir süre takımın başına Aziz Yıldırım'ın dönmesi için uğraşıldı.Bilmiyorum belkide öyle değildir.

Maldonado'da G.Amerika'dan ve buda menajerler aracılığıyla önerilmiş olabilir.Belkide Zico takip ettirdi.Bunuda bilemeyiz tabii.Fenerbahçe G.Amerika'lı oyunculardan aldığı faydadan sonra yine bir G.Amerika'lı almak istemesi akıllıca bir transfer hamlesi.Ayrıca oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğundanda şüphe yok.Tek eksisi uyum süresi olabilir.Çünkü hiç Avrupa'da oynamamış.Her ne kadar takımda bir sürü G.Amerika'lı oyuncu olsada yeni bir kıta uyum süreci gerektiriyor.Bir röportajında Tello eğer Beşiktaş'a Şili'den gelseydim daha çok zorlanırdım demişti.

Bu arada herhalde Kezman'ın satışından vazgeçildi.Bu yüzden bir tek orta saha alınacak büyük ihtimal.Fenerbahçe için hayırlısı olsun..

iyi hosta sence-bence+bizce Diego Lugano,Edu Dracena, Maldonado gibi oyunculari takip ettirmek cok mu onemli?
Bu oyuncular gozun kapali alman gereken oyunculardir !