451 ile 480 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Konuşmayayım konuşmayayım dedim, iLLa değinirLer dedim ama baktım nerede ise yeni yama çıkacak bu Fenerbahçe Li Gürhan hakkında yorum yok. Bu adam Arda ve Serdar özkan dan daha mı kaLiteLi ve daha geLecek vaad eden bir isimde oyunda çoğu oyuncudan daha iyi profiLe sahip ve güçLeri bu kadar abartıLı. Abartı az kaLır. Yeni vasat seviyeye düşürüLmesi gerekiyor bu adamın güçLerinin.

Gürhan hakkında biLgi aLmak için, bu adamın gerçekten bu kadar potansiyeLi varmı yok mu öğrenmek için Fenerbahçe camiasında ki bir arkadaşımı aradım ve aLdığım cevap ''Eğer onun yerinde ben oLsaydım şu anda en azından bir Birinci Lig takımda oynayacak seviyeye geLmiştim. AbartıLdığı ve üstüne duruLduğu kadar yeteneği oLmayan bir oyuncu. Şirirmeye gerek yok'' SözLerini değiştirmeden aktardım. Umarım yeni ekip ve yeni araştırmada bu oyuncuya gereken özeLLikLer aktarıLır. BöyLe potansiyeL yok çünkü.
    Tamam da Gurhan Gursoy'un PA -7 yani 110-140 arasi potansiyeli var bunun neresi abarti? Arda'nin -9 ve Serdar'in -8 aralarinda baya bi fark var yani ha bence Gurhan'in PA -8 olmali orasi ole ama Gurhan -8 alirsa Oguz Sabankay ve Aydin Yilmaz gibi oyuncularda -8 PA alir ki zaten onlarin PA ole ve kalmasi gerek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalniz su da var Hollanda arastirmacisi Nuri Sahin'e -8 PA vermekte israrci goprunuyor nedense bi kac aydir onu bu konuda zorluyorum ama -9 a cikaramadim bi de bakalim Nuri'nin ozelliklerini ne yapicak mesela su anda Nuri'nin bile teknigi 13 ken Gurhan'a 14-15 vermek dogru olmaz 13 gecmemelidir onunda gorucez bakalim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya adam Nuri;ye nerdeyse -7 bile vericem dedi inamadim bi de sunu soluyor kesin PA vercek olsam 165-170 arasi veririm yani garip bi bakis acisi onun ki de
    Last edited by licentia : 17.Ocak.2008 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri