Quote Originally Posted by licentia View Post
Tamam da Gurhan Gursoy'un PA -7 yani 110-140 arasi potansiyeli var bunun neresi abarti? Arda'nin -9 ve Serdar'in -8 aralarinda baya bi fark var yani ha bence Gurhan'in PA -8 olmali orasi ole ama Gurhan -8 alirsa Oguz Sabankay ve Aydin Yilmaz gibi oyuncularda -8 PA alir ki zaten onlarin PA ole ve kalmasi gerek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalniz su da var Hollanda arastirmacisi Nuri Sahin'e -8 PA vermekte israrci goprunuyor nedense bi kac aydir onu bu konuda zorluyorum ama -9 a cikaramadim bi de bakalim Nuri'nin ozelliklerini ne yapicak mesela su anda Nuri'nin bile teknigi 13 ken Gurhan'a 14-15 vermek dogru olmaz 13 gecmemelidir onunda gorucez bakalim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya adam Nuri;ye nerdeyse -7 bile vericem dedi inamadim bi de sunu soluyor kesin PA vercek olsam 165-170 arasi veririm yani garip bi bakis acisi onun ki de
Hersey PA, CA dan ibaret değil.. Oyuncunun özellikleri daha önemli.. Bence abartılı bulunan özellikler söylenerek tartışılması daha iyi olur.. Olumsuz bulduğunuz özellikleri belirtirseniz daha rahat tartışır daha kolay doğruyu buluruz sanırım...