Kiralık ise sezon sonu için bonservisini alabilme hakkı ile alınmıştır.Zaten böyle alınması daha iyi, ayrıca Santos da böyle ister.Zira Fenerbahçe almazsa Ş.L.'de oynaması sayesinde piyasası yükselecek.

Maldonado gitmek istiyordu, Appiah transferi sırasında 3. düşünülen isimdi.

2. sırada bir Brezilyalı önlibero vardı, ismini hatırlayamıyorum şu an, sonrasında sanırım Lucescu Shakhtar Donetsk ile imzalamıştı.

Appiah özel bir isimdir, kolayca vazgeçilmez.Overrated ile World Class arası bir oyuncu.Hem defansif hem ofansif özellikleri her noktada oynatılabilen çok yönlü teknik ve güçlü bir oyuncu.Appiah'ın sezon sonu devam edeceğini sanıyorum, eğer gelecek sezon oynayamazsa gönderilebilir ama sezon sonu Kezman'ın gönderilerek elde tutulması durumu da yabancı sıkıntısı olarak yansıyabilir.
Yine de yerli bir forvet ile çözülmeye çalışılabilir.Bir de sezon sonu için yerli bir orta saha alınacağını zannediyorum, bu da yine Selçuk İnan gibi bir isim olabilir.

Maldonado çok kaliteli bir isimdir, oyun olarak artık Avrupa'ya yatkın durumdaydı, ayrıca Şili Milli Takım kaptanıdır.