Messi'yi sağ kanatta free olarak oynattım ve ilk maçı Juventusla oynanan İtalya Süper Kupası idi. İnter 3-2 öndeyken Messi 89. dakikada kendi yarısahasından aldığı topla koştu koştu ve rakip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden aşırtma atarak harika bir gol attı. Neredeyse 80 metre sürdü ya topu.Bu Messi'ye belki çok para verdim ama inanın değiyor. Çalımları şahane ya. Meğer ben oyundan hiç zevk almıyormuşum.
Eğer Messi'yi alacak paranız varsa hiç düşünmeyin alın derim. Pahalıymış falan önemli değil. Savunmanız aksasa bile savunma oyuncusu yerine Messi'yi alın, çünkü zaten yediğinizden çok atıyorsunuz.
İnter İtalya Süper Kupası'nda Juventus'u 4-2 yendi ve kupaya Sir Gürbüz yönetiminde 3., ardarda 5. kez ulaştı. Böylece sezona, her zamanki gibi güzel bir başlangıç yapılmış oldu.

Bu Messi'ye belki çok para verdim ama inanın değiyor. Çalımları şahane ya. Meğer ben oyundan hiç zevk almıyormuşum.
Eğer Messi'yi alacak paranız varsa hiç düşünmeyin alın derim. Pahalıymış falan önemli değil. Savunmanız aksasa bile savunma oyuncusu yerine Messi'yi alın, çünkü zaten yediğinizden çok atıyorsunuz.