1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Taktik işi başa bela

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Tam benim kafadan adamsın Hellbells.Aynen bende bir kariyerimde başarılı oldum.Sonra o da bozdu.Bir türlü güzel bir taktik bulamadım.Juventus ile oynuyorum.Van der Vaart ve Huntelaar'ı aldım.Takımımın buna rağmen pozisyona giremiyor.Banada arkadaşıma da tavsiyede bulunabilir misiniz?
    Abim lacivertle çizdiğim kısım için söylüyorum.Ben de şuan Newcastle'dayım.Takıma Matias Fernandez,Jefferson Farfan,Josip Suminic gibi yıldızları aldım ; saten takımda yıldızlar war.Buna rağmen maçı yenemiyorum.Wigan Atleticle 3-3 berabere kaldım.Oynadığım taktik ise:
    4'lü defans,Ön libero,Sol orta ve sağ kanat(bu kanatlar forvete kadar çıkıyor),Amc(forvete kadar çıkıyor),2 santrofor.Taktik güzel işe yarıyor;ama Wigan oynadığı 5 maçta toplam 4 gol atmış.Bana geliyo 3 gol atıyo aklım almıyor.Ve Farfan=6 Matias Fernandez=5 le oynamış bu oyuncular her maç böyle.4 tane hazırlık maçı yaptım.ligin 5. haftasındayımartık alışsınlar bu takıma yeter yani.

İşte aldığımız oyuncuların oynaması lazım ben bundan da çok şikayetçiğim.Şu an ligte 2. srıradayım Tottenham'ın 1 maç eksiği war.Chelsea ile berabere kalıp,Arsenali yendim.
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by handemert View Post
    Abim lacivertle çizdiğim kısım için söylüyorum.Ben de şuan Newcastle'dayım.Takıma Matias Fernandez,Jefferson Farfan,Josip Suminic gibi yıldızları aldım ; saten takımda yıldızlar war.Buna rağmen maçı yenemiyorum.Wigan Atleticle 3-3 berabere kaldım.Oynadığım taktik ise:
    4'lü defans,Ön libero,Sol orta ve sağ kanat(bu kanatlar forvete kadar çıkıyor),Amc(forvete kadar çıkıyor),2 santrofor.Taktik güzel işe yarıyor;ama Wigan oynadığı 5 maçta toplam 4 gol atmış.Bana geliyo 3 gol atıyo aklım almıyor.Ve Farfan=6 Matias Fernandez=5 le oynamış bu oyuncular her maç böyle.4 tane hazırlık maçı yaptım.ligin 5. haftasındayımartık alışsınlar bu takıma yeter yani.

İşte aldığımız oyuncuların oynaması lazım ben bundan da çok şikayetçiğim.Şu an ligte 2. srıradayım Tottenham'ın 1 maç eksiği war.Chelsea ile berabere kalıp,Arsenali yendim.
    abi bence tek forvete dönmen daha iyi.gerçi senden kötü takımlar karşısında çift forvet cıkmanda sakınca yok.ancak defansı iyi kurmalısın.Mesela ben defans oyuncularını defansif oynatıyorum bi de ileri çıkış vermemeye çalışıyorum.Gerçi newcastle a da çift forvet yakışır ama özellikle büyük maçlarda tek forveti denemelisin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Allah rızası için şu taktiğini paylaşabilir misin? Çok ihtiyacım var iyi bir taktiğe.
    abi taktiğin iyi olduğunu daha bilmiyorum ki şu ikinci sezonu bi oynayayım bakalım nasıl sonuç verecek sonra eger sürekliliği varsa paylaşırız. Ama senin oyuncu yapına uyar mı bilmiyorum.Mesela ben 2 ön libero ile oynadığımdan dolayı Dmc oyuncularını iyi top kapan ve iyi pas yapan oyunculardan seçiyorum.Çünkü oyunu da onlar kuruyor.İyi pas yapmaları lazım
    Last edited by The.Crow : 19.Ocak.2008 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri