Sayfa 13 / 20 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

1. Default

Fenerbahçe için hayırlı olsun.......
    Forma satışları başlamış......İşte yeni formalar:

Tello: Yılın transferi
    Brezilya'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Paulista’da Sao Paolo’ya 2-0 kaybettikleri maçta forma giymeyen Maldonado’nun Santos’un resmi internet sitesindeki oyuncular bölümünden de çıkartılması ‘Mutlu son Fenerbahçe’nin’ şeklinde yorumlandı. Sevilla karşılaşmalarında Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olan Maldonado’yu, Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Tello ise şöyle özetledi: “Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Yılın transferi olur.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Formalar eski

Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fanatikteki Fotoshopcu işini iyi yapamıyor.Gitmiş eski formaların üzerine yazmış. Maldonado hakkında pek bir bilgiye sahip değilim sadece internetten okuduklarımla yetiniyorum.inşAllah iyi çıkar da Selçuk'tan kurtuluruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Ama Formalar eski

Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?
    Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

fanatiğin yaptığına bak yav

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

appiah yollanmazsa büyük bir transfer yapmayız demiş ve uzun süredirde buraya girmiyodum
    resmi sitede bişe göremesemde transfer gerçekleşmiş ise hayırlı olur inşallah ne diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Hayırlı olsun. Alışma dönemini kısa tutarsa FB'de çok iyi işler yapacağını düşünüyorum... (:

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...
    Teknik acidan bence zayif degil, aksine teknigi bayaa iyi. Fizik acidan cokta iyi degil, ama Mental acidan süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ya ne zaman gelicek gidip görmek istiyorum bugun gelcek dendi ama klupten herhangı bır acıklama yok beklemedeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Oynadığı mevkie göre çıkıp süpriz goller atabiliyor. Appiah´dan daha hırçın ve sinirli olduğunu biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala resmi açıklama yok Yalanlamada yok merakla bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

cruzeiro da alex in takım arkadaşı... Cruzeiro da çok iyi anlaşıyolarmış. Alex şu an harika ve maldonado nun gelmesiyle verimi daha da artacaktır. Ayrıca defansif yönden de iyi bir oyuncu. Aurelio nun hücuma daha rahat çıkmasını sağlayacaktır. Takımda olması gereken bir oyuncu.
    Tello ne dedi: "Yılın transferi"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fener'in ihtiyacın olsaydı çok iyi bir transfer derdim ama aurelio var deniz iyileşiyor yeri geldiğinde gökçek var kısacası gereksiz..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eğer alınırsa gerçekten çok iyi olur..Hem hırçın hemde koşan basan bir futbolcu..Beklenmedik yerlerde uzakdan şu deneyip gol atan bir futbolcu..Ve en önemlisi Alex'in eski takım arkadaşı ve süpre üçlü gibi bunlarda Süper ikili gibi birşey

Ayrıca FM 2006 daydı yanılmıyorsam Alexe oyuncu tavsiye et deyince direk bu oyuncuyu tavsiye ediyor

Bu arada Tello açıklamasında ; Türkiye seviyesinin üstünde bir oyuncu yılın transferi olur dediydi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    fener'in ihtiyacın olsaydı çok iyi bir transfer derdim ama aurelio var deniz iyileşiyor yeri geldiğinde gökçek var kısacası gereksiz..
    Vederson'u ortada mı oynatıcaz daha neler.Hem biz bu kadronun Deniz'in Selçuk'un Türkiye ligine yeticeğini biliyoruz.Ama hedef avrupa Maldonado bu yüzden alındı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Selçuk bana göre Türkiyeye bile yetmez ama neyse..Sonuçta yine bir yetenek geldi bakalım ne olacak..Geldi ya önemli olan bu..Söylemde kalmadı işleve geçildi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

-TELLO: ''APPIAH'IN YERİNİ EN İYİ O DOLDURUR''-
    Fenerbahçe'nin yeni ön libero adayını, Şili Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Beşiktaşlı Tello’ya sorduk. İşte Tello’nun anlattıkları: “Maldonado, çok klas oyuncu. Uzun yıllardır Brezilya’da ve sergilediği performansla herkesin takdirini kazandı.. Zico ve Alex dahil herkesle iyi ilişkiler içinde. Kariyerli, inatçı, sert.. F.Bahçe’de büyük iş yapar, Appiah’ın boşluğunu da doldurur. Beni arayıp geçenlerde Türkiye’nin nasıl bir yer olduğunu sormuştu.”

ajanspor...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tello: Yılın transferi
    Brezilya'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Paulista’da Sao Paolo’ya 2-0 kaybettikleri maçta forma giymeyen Maldonado’nun Santos’un resmi internet sitesindeki oyuncular bölümünden de çıkartılması ‘Mutlu son Fenerbahçe’nin’ şeklinde yorumlandı. Sevilla karşılaşmalarında Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olan Maldonado’yu, Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Tello ise şöyle özetledi: “Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Yılın transferi olur.

Fanatik..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hayırlı olsun Fenerbahçe..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi oyuncu hayırlı olsun

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Teknik acidan bence zayif degil, aksine teknigi bayaa iyi. Fizik acidan cokta iyi degil, ama Mental acidan süper.
    Aynen Appiah gibi top tutabilen, pas dağıtabilen, uzaktan şut atabilen bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

beyler bu arada eğer fm 2008 de yanlış bilgi yoksa ben baktım adam 29 yaşında değil 27 yaşında 1980 doğumlu görünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forma satısları baslamışFanatik photoshop yapmış

Maldonado yararlı olacak..Hala istanbula gelmedi..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Herkes hala daha photoshop ta..Neyse gelen gelir gelmeyen kendi bilir..Bütün gazeteler,siteler yazdığına göre vardır heralde gerçekliği

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Herkes hala daha photoshop ta..Neyse gelen gelir gelmeyen kendi bilir..Bütün gazeteler,siteler yazdığına göre vardır heralde gerçekliği
    Zaten yalanlama gelmedi ama daha resmiyet yok herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Turgut Bütün Basın Basinası'da yazdılar..Persembe geliyor dediler.Vardır bizim basının bildikleri..Şimdi maldonado bugün gelmediya basın kimbilir neler yazar..Maldonado bence de gelecek(Çünkü bu sefer yalanlama gelmedi) bakalım basın gelecegi günü bilecekmi

Maldonado-Aurellio çok iyi ikili olacaklar..Kezmanda gidince bir forvet alırsınız.Birde Sag kanata Topuz gibi biri alındınmı takım tamamlanır...

Sheriff Misafir

Sağ kanat gerekmiyor bence.. Kazım ve Deivid orada oynayabiliyor.. Deivid'i Kezman'ın yerine koyarsak Kazım'ı da sağ kanada, alın size bomba kadro..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bakalım dün doğmadan neler doğar

Deividin yerine Kazım,Forvetede iyi bir golcü tamamdır o zaman bu iş

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Aynen Appiah gibi top tutabilen, pas dağıtabilen, uzaktan şut atabilen bir oyuncu..
    aynen. uzaktan cok iyi sut atiyor, uzun paslari süper ama fizik acidan appiah kadar güclü degil, ama o acigida akliyla kapatiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kontenjan için hep Kezman'ın ismi geçiyor ama bence Deivid gönderilmeli. Tamam ara sıra çıkıyor,kritik goller atıyor ama takım oyununa hiçbir katkısı yok, adam geçme desen o da yok, hız desen o da yok. Inter ve CSKA'ya attığı goller tamam çok önemliydi ama bu goller gerçeklerin görünmesini engellememeli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 13 / 20 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri