Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
İstanbul BŞB
Sivasspor
Berabere biter
Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Zevkli maç olacagı kesin,Sivas buraya kadar,muhtemelen puan kaybı yasıycak..
Belediye'nin nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz.Sivas'ında tabii ama bu maçtan ya beraberlik yada Sivas kazançlı çıkar diye düşünüyorum.
bn belediyenn sürpriz yapıp sivası yeneceini düşünüyorum gs ve fb ye yaptıı gibi
Bu sene Belediye gerçekten süpriz puan kayıpları yaşatan bir takım Galatasaray ve Fenerbahçe ile 2 takımında kendi sahalarında 2-2 berabere kalmasını bildiler.Kendi sahalarında da güzel oynuyorlar bence berabere biter
ya da İbb bu maçı alır.Skor tahmini yapmak gerekirse ilk gol İbb den gelirse maç 1-0 biter.Yoksa bence 0-0 ya da 1-1 biter.
Last edited by yunusgs : 18.Ocak.2008 at 13:00
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Belediye için çok önemli bir maç kendi sahalarındada çok iyi performans sergiliyorlar.Bu maçta kim en çok kazanmak isterse o kazanır bence
Haftanın en zor maçlarından biri.Sivas puan kaybedebilir.
Belediye Fenerbahçe ve Galatasaray maçında da olduğu gibi iyi kontra ataklar bulup golü atıyo ama savunamıyo maçta kim daha iyi savunursa o kazanır bence...
turksportal...
Sivas bu maçta seyirci desteğini arkasına alacak.Büyük ihtimalle berabere bitecek gibi geliyor bana...
Çekişmeli maç oLur ...2 takımda çok iyi futbol oynuyor.Beraberlik ilk ihtimal kazanırsa İBB kazanır.
İBB çok ters takımdır, özellikle zirveye oynayan takımlar için tabi..
Puanlar paylaşılır diye düşünüyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İstanbul Bld. daha istekli,topla daha çok oynayan ve rakip ceza sahasında daha çok görünen takım hüviyetinde ilk yarım saat itibariye...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivas M.Yıldız'la golü buldu.Dk 35...
Last edited by anilton : 19.Ocak.2008 at 15:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gol..
mehmet yıldız...
sivas'ın atması kötü oldu ama belediye maçı bırakmayacaktır her ne kadar sivas'ın seyirci avantahı olsa da
Büyükşehir bir tane atar 2.yarı berabere biter.
Maçın İlk yarısı bitti 0-1
Sivas zannetmiyorumki puan kaybı yaşasın bu hafta..Zaten bu hafta yaşarsa haftayada nakseder bu kayıplarAma zor bir ihtimal bu haftanında lideri belli kanımca
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
0-2 Oldu....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ivan Chetkov...
Dk:68
Last edited by KaF KeF : 19.Ocak.2008 at 16:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sivas beni yanılttı, adım adım şampiyonluğa.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Önümüzdeki hafta bizide yenerlerse büyük bir sükse yaparak bizle olan puan farkını açacaklar..Ki daha önlerinde içeride oynayacakları Beşiktaş,Galatasray maçları var..Ayrıca şuda varki takımlar oraya gittiğinde alıştıkları hava sıcaklığının baya altında mücadele edecekler buda Sivasın evinde oynayacağı bu maçlarda ne kadar avantajlı olduğunu gösteriyor..Acaba ilk defa bir anadolu takımı göğüsleyecekmi bu şampiyonluğu (Trabzon Anadolu değil madem 4 büyük o zaman anadolu takımıda olmamalı![]()
Bu Sivas işi götürdü gerçekden.
Sivas emin adımlarla devam ediyor kanımcaLiderler ve devam ettirmeyi garantilediler bu hafta belkide sonuna kadar
![]()
Bu Sivas'ın şakası yok!
Kendi sahasındaki tüm maçları kazanan Sivasspor deplasman da dinlemiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Sivasspor sahadan yine galibiyetle ayrıldı. Geçen hafta kendi sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Sivasspor deplasmanda da İstanbul BŞB'yi yine 2-0'lık skorla geçti.
İstanbul BŞB karşısında Olimpiyat Stadı'nda fırtına gibi esen Sivasspor'u galibiyete taşıyan goller 34.dakikada Mehmet Yıldız ve 67.dakikada Cvetkov'dan geldi. Bu maç öncesi 40 puanla Turkcell Süper Lig'de lider durumda olan Sivasspor İstanbul BŞB'yi de yenerek 43 puana ulaştı ve liderlikteki yerini korudu.
Helal OLsun..Bu hafta sivas puan kaybeder diyordum..Haftaya Sivas-Fenerbahce macı var..O maçıda sivas kazanırsa iyice havaya girer..
Cvetkov yine gölünü atti, Forza Sivas!!
Eğer bugünkü fenerbahçe maçında Semih sarı kart görürse Sivasspor maçında oynamicak...Sivasspor için çok önemli bir avantaj olur..Zaten Fenerbahçeyide yenerlerse 1O0 yıl sonra ilk defa bir anadolu takımı bu kadar emin adımlarla yoluna devam edecek...
15 bin sivas taraftarı varmiş şampiyonluğa giden bir takım için çok az bi sayı
Takım ama deplasmanda oynuyor kendi evinde oynamıyor....
Helal valla Sivas'a.Tebrikler ayrıca.Bu kadar sürdürebileceklerini tahmin etmiyordum.