-
Bugün maçta 2-0 geriye düşünce kafam attı.Çok sinirlendim ama bizimkiler yine maçı çevirmeyi bildiler.
Bugün yine gözüktüki savunmaya transfer şart.Hoş bazı eksikler olsada eksikler olmadığındada yenilen golleri biliyoruz.Geldiğinde bu takımın savunmasını toparlayacak bir isime ihtiyacımız var.İnşallah bu isimi takıma kazandıracak yöneticilerimiz.(Umarım
)
Bu maç,2-0 dan çevirdiğimiz 3.maç herhalde.Bu sezon,geçen sezona göre daha iyiyiz hücumda.Daha çok gol buluyoruz.Bir ara yine 1-0 lı serilere başlamıştık ama 2.yarı itibariyle buna son verildi gibi.
Yalnız Bobo'nun performansı beni endişelendiriyor.Bobo bir var bir yok.İlk başlarda kafamızda bellediğimiz Bobo bu değil.Biraz havalandı sanki.Nobre'de aksine çok formda.Böyle giderse her zaman 3 lü forvet oynayamıyacağımıza göre Bobo yedek kalabilir..
Nobre'nin performansı beni çok sevinidiriyor.İleride Nobre'nin golcü kimliğine çok ihtiyacımız var.İNşallah böyle devam eder.
Bu arada Tello günün yıldızıydı yine.Bu adamı bize kazandıranlardan Allah razı olsun.Uzun süre sonra takıma kendi gözlemcilerimiz tarafından önerilen bir isim alındı ve katkı yaptı.İşte bizim böyle transferlere ihtiyacımız var.Bugünde 3 asisti vardı.
Delgado bildiğimiz Delgado..Çok şık bir gol attı bugün.Maçın kilidini açtı..Nerede eski Delgado..Nerede şimdiki Delgado..
Cisse'nin attığı golde önemli.Çünkü özellikle Avrupa'da başımıza bela olan olan duran top organizasyonundan golü bulduk.Bu tür goller gol atmakta sıkıntı çeken takımlar için ilaç gibidir.Tello'nun katkısınıda unutmamak gerekiyor..
Bugün Toraman için Emrah abi bazı laflar söyledi.Golleri gördüm.Toraman öyle ahım şahım hatalar yapmamış.Ki adam kaç maçtır iyi oynuyor.Bir maçta hata yaptı diye kötü mü olacak? O zaman Emrah abi özellikle senin savunduğun Servet'in sezon başında yaptığı hatalara ne demeli? Servet şimdi kötü topçu mu oldu bu hatalardan dolayı?
Neyse bu akşamki galibiyet keyfimizi devam ettirdi.İnşallah Galatasaray maçına kadar kayıpsız gideriz.(Bu çok zor biliyorum) Ama eksiklerin iyileşmesi ve yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluğu sonuna kadar kovalayabiliriz..
Tebrikler Beşiktaş'ım..
Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2008 at 13:16
Mesaj Yetkileri