Originally Posted by
eXcitinG
Sonuçta haLa ortaya çıkamamış bir potansiyeL. Benim asLında diLe getirmek istediğim ana tema oyunda bu adamı geLiştirmene gerek yok. Direk aL, koy 11 e oynasın seviyede. PotansiyeL oLabiLir. Ama bu ortaya çıkarıLabiLecek bir durumda oLmaLı. Yani oyunda dikkat ettim bazı maçLarda Yapay zeka aLex i kesip onu sürüyor iLk 11 e ve daha bu iLk sezonun başLarında oLuyor.
Daum zamanında oynamadı.Zico zamanında da haLa oynamıyorsa daha oynamak için daha zamanı var demektir.
Gerçi herkesin düşünceLeri kendisinedir oLayı var tabi. Sen biLgiLerini aktardın bende duyumLarımı söyLedim. Orta karar bir sonuca da varacağını düşünüyorum.
AI AMC kullanmazsa Alex'i fazla göremezsin, MC oyuncusu iki yönlü oynamak zorundadır. Alex tamamen ofansif bir oyuncu, hatta oyunkurucu..
PA CA olmadan bir hiçtir, özellikler ha diye yükselmez.CA oyuncunun yeteneğidir, bir yeteneklere göre PA veriyoruz.Yeteneksiz bir oyuncu genç halk tabiri ile 'kazma'dır.Yetenekleri özel olmalı ki geleceği olsun, tekniği bence üst seviyede.
Oyuncunun kullanılamaması yeteneklerinin olmadığını göstermez, bkz. Arda ve çıkışı..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı