Cem'i ne kadar izlediniz? Sadece kulaktan dolma bilgileri mi veriyorsunuz?
Zafer Koc hakkinda bilgim var ve coktan yansitildi.Zafer Koc GS'dan kovuldu. Alt yapi teknik ekibini yenilemek lazim ve Ali Yavas bence oyuna scout olarak eklenebilir. GS'de kesinlikle bi tur scoutlar olmasi lazim bu scoutlarin ozellikle Almanya bilgisi olmali cunku GS Almanya'da deneme kamplari kurup oradan oyuncu secip getiriyor ornek Mehmet Duz, Okan Kanarya ve paf takimina katilan bi kac oyuncu daha olucakti ama onlara ne oldu bilmiyorum.
Yanilmiyorsam Ali Yavas ile ilgili daha once bu soruyu sordunuz ben de cevapladim.
Ozellikle belli kisilere belli ulkelerin bilgisi verilemiyor. Bu genel olarak ulke bazinda yapiliyor. Ornegin gecen surumda butun Turklerin Brezilya'yi cok iyi bilmesi gibi (bu biraz daha gercekci hale getirildi).
Prof. sozlesme imzalamamislar.Sezon basinda yapilmis bu habere gore GS'da Okan Kanarya ile birlikte imza aticak Tuncay Önal (1990) ve Adem Denizer (1990) isimli iki oyuncu daha varmis bu oyuncular imza attilar mi yoksa sadece alt yapi'ya mi alindilar yoksa ayrildilar mi? Bilgisi olan ya da arastirabilicek olan olursa iyi olur. Haber bu:
http://galatasaray.org/futbol/futbol...haberID=300144
.
Fatih Ibradi Alt Yapi Idari MenajeriBuna bakicak olursak Fatih Ibradi'da sanirim Ali Yavas gibi oyuna scout olarak eklenebilir.
TFF'de bu bilgiler mevcut.Alt yapi sayfasinda koclar, baska mevkide calisanlar ile ilgili bi takim bilgiler var sanirim bu insanlar dogum arihlerini almak en zor kismi olucak:
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...o_ti_erkek.asp
Oyunda doktorlarin herhangi bir fonksiyonu olmadigi icin eklenmiyorlar.Hakan Bozdoğan oyuna physician (doktor) olarak eklenmeli.
Yasin Kurt ve Fatih Yıldız oyuna fitness coac olarak eklenmeliler.
Eklendi.
Serhat Galimane, Ali Polat, ve Nedim Yiğit oyuna youth coach olarak eklenmeliler.
Hayir. O yas gruplari oyunda mevcut degil ve eklemeye gerek de yok.
Yardimci baskan veya genel mudur gibi kisilerin oyuna herhangi bir etkileri su anda yok. Eklemek veritabanini sisirmekten baska bir ise yaramaz ve sadece zaman kaybi olur.Adnan Polat ve Adnan Sezgin'de bi sekilde oyuna yonetici olarak eklenmeliler.
Eklendi bile.Cevat Güler oyuna first team coach olarak eklenmeli.
Yapildi bile.Canaydin bi sekilde loves the club moduna sokulmali yani kulubu ne olursa olsun hic bi sekilde kolay kolay birakmicak olarak.
DoktorlarOkuma yazmam mevcut. Galatasaray resmi sitesinin adresini de biliyorum....Uzman Dr. İlker Yücesir
Dr. Murat Çevik
Maç Analiz
K.Tolga Demirtaş
Uzman Fizyoterapist
Mustafa Korkmaz
Fizyoterapistler
Cumhur Erol
Hayir.Bence burada Uzman Fizyoterapist Mustafa Korkmaz oyuna Physio olarak eklensin ama Cumhur Erol oyuna Fitness Coach olarak eklensin cunku sanirim Turkiye'de bu isi de yapiyorlar ole degil mi?
Eklendi bile..
Son olarak eklemek istedigim K.Tolga Demirtaş mac analiz diye geciyor o da oyuna scout oalrak eklenebilir mesela scout next opposition gibi seyleri yapan scout olarak artik oynayan ayarlar onu herhalde.
Aydin geri cagirilmadi. Omuzunu sakatladiktan sonra Manisa sozlesmesini feshetti. Manisa sozlesmesini feshetmese, Galatasaray'in cagirmasi Manisa'nin izinine bagliydi.Bu arada GS'nin Orduspor ve Manisaspor gibi "feeder club olarak" gecen kuluplere kiralik yolladigi oyuncular'da "can be recalled" geri cagirliabilir opsiyonu olmalidir cunku yanlis bilmiyorsam kulupler bu oyuncular icin belli bi ucret ve maas odememekte yani oyunu oynarken feeder club oyuncu yolladiginizda o oyuncuyu nasil geri cagirabiliyorsaniz onlari da cagirabiliyor olmalisiniz mesela Aydin'in Manisaspor'dan ayrilip GS'ye donup bu ay IBB'ye kiralik olarak yollanmasi gibi gecmiste de bunun bir cok ogrenegi goruldu.
Manisaspor konusu.Ayrica Aydin'a "Runs With Ball Through the left" PPM'i geri verilmeli.
.
ya da right'di hangisi silindise
Son olarak da mesajlarinizi lutfen parti parti yazmak yerine onceden dusunup sonra yazabilirmisiniz? Ayrica zaten resmi sitede mevcut olan bilgileri eklemenize gerek yok.