1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Barış Özbek'in (dirtness)çirkeflik yüksek olmalı Ümit Karan'ı örnek almış sanırım.Hem kendini yere atıyor hem de yumruk,tekme ne varsa atıyor rakibe.
    Son karşılaşmalarda oyunda hiçbir olumlu hareketini görmedim takımla ilgisi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Barış Özbek'in (dirtness)çirkeflik yüksek olmalı Ümit Karan'ı örnek almış sanırım.Hem kendini yere atıyor hem de yumruk,tekme ne varsa atıyor rakibe.
    Son karşılaşmalarda oyunda hiçbir olumlu hareketini görmedim takımla ilgisi yok.
    Yuh yaani...

Ümit Karan yine klasini konusturdu. Türkiyede en yüksek finishinge sahip olanlardan olmali.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    valla nası maç izliyosun bilmiyorm ama benim gördügüm hep barısa tekme yumruk geliyo bursa maçında vega,trabzon maçındaki cagdads gibi...

ümit karan icin ise şu rövaşata cekmeyi sever filan gibi bi secenek vardı onu sonuna kadar hakediyo sanırm

Mesaj Yetkileri