1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: oyun cok ağir ilerliyor akıcı degil !

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bende mesela virüs taraması yapılırken genelde oyun ağırlaşır.Oyun çalışırken ctrl+alt+delete yapıp işlemler sekmesine tıklayarak fm nin bellek kullanımına bakarmısın genelde çok ağırlaşınca bellek kullanımı bir anda yükseliyor veya çok düşüyor..Mesela bende suan 130-160 arasında seyrediyor..
    Last edited by Oghuse : 27.Ocak.2008 at 16:33

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bende mesela virüs taraması yapılırken genelde oyun ağırlaşır.Oyun çalışırken ctrl+alt+delete yapıp işlemler sekmesine tıklayarak fm nin bellek kullanımına bakarmısın genelde çok ağırlaşınca bellek kullanımı bir anda yükseliyor veya çok düşüyor..Mesela bende suan 130-160 arasında seyrediyor..
    baktim ve suan 218 de gorunuyor,ve bilgisayarimda virus programi kullanmiyorum yani kasicak bir sey yok suan sadece opera web browser acik ama istedigim akiciligi bir turlu alamadim.Sanirim ram im yetersiz gibi geliyor bana.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydın View Post
    512 mb ram varsa zaten kasılır.
    evet bende oyle dusunuyorum artik,ama burdaki tecrubeli arkadalara sorum bu ozelliklerle oyundan maximum performansi saglayacabilcegim oyun ici ayar tavsiyeleriniz varmi.?
    Last edited by westBLacK : 27.Ocak.2008 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri