Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 150 arası toplam 150 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta | Ankaragücü - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Arda neler yapabileceğini herkese gosterdi.Takım 10 eksikle mükemmel oynadı.Herkes 4 4lüktü.Sabri'nin gitmesi takıma yaramış.Kalli bu kadar eksikte bile sabri'yi kadro dışı bırakarak onun ne kadar gereksiz oldugunu gostermiş oldu.Haftaya maç yok.Sakatlar için de iyi olacak.Emaneti de geri aldık.Artık bu mactan sonra Kalli'yi eleştirenler ne diyecek cok merak ediyorum.Tebrikler CimBom..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanmak gerçekten güzel. Birde Sivas - FB maçı berabere bitseydi sevincimiz daha büyük olacaktı. Ayrıca bu kadar kolay kazanacağımızı ummuyordum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gördüğüm en berbat Ankaragücü savunmasıydı. Emre'yi satan yönetimi tebrik ederim. Orta sahada ve forvette bir kaç iyi oyuncu daha var onları da satarsa Cemal Aydın amacına ulaşmış olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kolay bi galibiyet oldu ankaragücünün açık oyunu işimizi kolaylaştırdı doğrusu.Arda çok formdaydı ve müthiş oynadı gerçekten..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ankaragücü Savunmasını artık Bouzid toparlar...Çok konusmaya gerek yok hala takımı elestirenler varsa utansın..

Hakem sarı vermemek için iyi zorladı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda sonunda kendine gelsi. Süper oynadı bugün. Hele boştaki ümiti görmesi daha bir güzeldi

Hala Kallinin büyüklüğünü anlamayanlar var. Adam daha ne yapsın bu kadroyla Ankarada kötü zeminde Takımı galibiyete taşını ve 4-0 gibi ezici bir farkla.

Helal olsun Kalli !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda,Ümit,Hakan Şükür,Serkan çok güzel oynadılar.Özellikle Arda'ya ayrı bir parantez açmak lazım.Zorlu bir deplasmanda kolay bir galibiyet almak güzel tabiki liderlik koltuğuna oturmak ayrı bir güzel TEBRİKLER KALLİ HELAL OLSUN SANA.Artık Kura çekimini bekleyip haftasonu Manisa maçına konsantre olmalıyız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ankaragücü Savunmasını artık Bouzid toparlar...Çok konusmaya gerek yok hala takımı elestirenler varsa utansın..

Hakem sarı vermemek için iyi zorladı...
    Emrah savunmayı toparlaması için Bouzid'e kaldıysak vay halimize
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce bir çok eksiği olan Galatasaray'dan puan alır diye düşünüyorum Ankaragücü lakin dağıldılar resmen.Bu kadar düştüklerini bilmiyordum..

Anlaşılan şampiyonu adayların kendi aralarındaki yapacakları maçlar ve 1 kaç özel anadolu takımına karşı yapacakları maçlar belli edecek.

Tebrikler Galatasaray.Yabancısız 4-0.Her ne kadar rakibi çok kötü olsada..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende bunu anLamıyorum her galip geldigimizde rakip kötü oluyor... Biz hiç iyi oynamadık mı ??? Goller bedava mıydı ???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Rakip neden kötü oluyor onu anlamadım. Onlar bizi yenseydi kötü olmuyorlar ama ? Kötü olan onlar değil. İyi olan biziz. Biz onları sahada ezerek onları bu maçta kötü durumuna düşürdük Sonuçta bu takımla Fenerde Beşiktaşta Sivasta maç yapıyor . Yenen yensin Yenemeyen ağlasın Onlarda galibiyet için çıkıyor . Onlarda bizle aynı ligde.

Biraz karışık oldu ama umarım anlaşılmıştır
    Last edited by Nedvedmania : 28.Ocak.2008 at 00:38

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Diger takim taraftarlarin Galatasaray'in iyi oynunu anlamasini gerektigini dusunuyorum. O zaman Sivasspor ve Gaziantepsporunda cok kotu oynadigini kabul etmeleri lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar hemen parlamayın yahu. Ben art niyetle yazıldığını sanmıyorum o mesajın. Şimdi elbette ki Galatasaray gibi şampiyonluk mücadelesi veren bir takımla, Ankaragücü'nü karşılaştırdığımızda güç farkı ortada. Bariz bir üstünlük var. Fakat bugün her zamanki Galatasaray takımı sahada değildi. Çok büyük eksikler ve paf takviyeleriyle oynadık maçımızı. Bu yüzden bence kazanmak değil ama, çok iyi oyunla kazanmak başarıdır. Sonuçta hepimiz maçtan önce 1-0 vs. gibi sonuçlarla zor bir galibiyet alacağımızı düşünüyorduk...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Galatasaray.Saha koşullarına rağmen rahat bir galibiyet aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim mesaja celallendiniz herhalde.

Arkadaşlar Ankaragücü savunması resmen yol geçen hanı gibiydi.Gollere bakınca bunu rahat bir şekilde anlayabiliyoruz.Ayrıca Ankaragücü maça güya atak bir taktikle çıkınca Galatasaray tabii şov yapacak.Ondan dedim yani.Yoksa amacım Galatasaray'ın galibiyetini kötülemek değil.Olsa kaç yazar?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Galatasaray çok önemli bir 3 puan aldı . Ankaragücü savunması bizim savunmadan bile kötüydü bu akşam . Arda o kadar rahat çalım atıyorki sanki halısaha maçında . Kademe anlayışı sıfır ön libero desen nerde belli değil. Hakan Şükür benzer gollerinden birini attı yine ama Ümit Karan'ın golü mükemmeldi. Tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emrah savunmayı toparlaması için Bouzid'e kaldıysak vay halimize
    Oftas macinda Emre'yi ikiye katladi. Macin en iyisidi. sen merak etme Bouzid size yarar saglar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok Şemsicim ben genele sesLendim

Şimdi bir de düşündügümüzde Savunma kötüydü deniliyor tmm dogrudur ama Arda nin iyi oyunu savunmayı hallac pamugu gibi atması Bunda etkili degil mi?? BunLarıın da söyLenmessi gerekmez mi?? Ankara savunması sadece kötü diyemi kazanıLdı mesela... BunLara da deginilse hiç bir itirazım yok... Umarım yanLıs anlasılmam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda'yı o kadar serbest bırakırsan tabii hallaç pamuğu gibi atar.

Şimdi gollere bakalım.

1.gol;Uzaktan şut geliyor kaleciden dönüyor,dönen topta Galatasaray'lı oyuncular var.Ankaragücü savunması nerede? Arda'nın şutunuda çıkarıyor Serkan ama artık Hakan'ın şutunda yapacağı bir şey yok.

2.gol;Arda topu alıyor içeriye giriyor Arda'yı rahatsız eden birisi yok.Arda elini kolunu sallıya sallıya içeri giriyor ve golünü atıyor.

3.gol;Arda ortasını yapıyor Ümit ceza sahasında bomboş ve şık bir vuruşla gol atıyor.

4.gol;Ümit Karan ceza sahasında topu durduruyor,sonra kendisi duruyor ve Serkan'ın gelmesini bekliyor,sonra Serkanın önüne yuvarlıyor topu Serkan'da golü atıyor peşinde Ankaragücü savunması.

Tamam bugün Galatasaray iyi oynadı ama rakibinin zayıflığındanda yararlandı.Demek istediğim bu.Bazı takımlar hariç 3 büyükler kolay kolay puan kaybetmezler gibime geliyor.Bunda 3 takımın formda olmasıda var,anadolu takımlarının kötü olmasıda var.Antep dün bize karşı daha diriydi Ankaragücü'ne oranla.Sivas'ta bilindik Sivas değildi bugün.

Galatasaray bugün yabancısız çok rahat yeniyorsa Ankaragücü'nü bişiler vardır demektir.Daha iyi kadro ile geçen hafta Bursa'ya karşı bu takım rakibin hatasıyla golü bulup zorlanarak kazandı.Bir haftada bu adamlara değnek değmedi ya.Ankaragücü'nün silik oyunu bugün Galatasaray'ın şahlanmasının sebebidir.Allah aşkına uzatmayın.Çünkü uzatılacak bir şey değil.

Galatasaray'ı hem farklı galibiyetinden ötürü hemde liderliğinden dolayı tekrar tebrik ediyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2008 at 01:55
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2. gol bomba zaten, savunma çok dengesiz yakalındı.. Gerçi bütün maç boyunca dengesizlerdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arda'yı o kadar serbest bırakırsan tabii hallaç pamuğu gibi atar.

Şimdi gollere bakalım.

1.gol;Uzaktan şut geliyor kaleciden dönüyor,dönen topta Galatasaray'lı oyuncular var.Ankaragücü savunması nerede? Arda'nın şutunuda çıkarıyor Serkan ama artık Hakan'ın şutunda yapacağı bir şey yok.

2.gol;Arda topu alıyor içeriye giriyor Arda'yı rahatsız eden birisi yok.Arda elini kolunu sallıya sallıya içeri giriyor ve golünü atıyor.

3.gol;Arda ortasını yapıyor Ümit ceza sahasında bomboş ve şık bir vuruşla gol atıyor.

4.gol;Ümit Karan ceza sahasında topu durduruyor,sonra kendisi duruyor ve Serkan'ın gelmesini bekliyor,sonra Serkanın önüne yuvarlıyor topu Serkan'da golü atıyor peşinde Ankaragücü savunması.

Tamam bugün Galatasaray iyi oynadı ama rakibinin zayıflığındanda yararlandı.Demek istediğim bu.Bazı takımlar hariç 3 büyükler kolay kolay puan kaybetmezler gibime geliyor.Bunda 3 takımın formda olmasıda var,anadolu takımlarının kötü olmasıda var.Antep dün bize karşı daha diriydi Ankaragücü'ne oranla.Sivas'ta bilindik Sivas değildi bugün.

Galatasaray bugün yabancısız çok rahat yeniyorsa Ankaragücü'nü bişiler vardır demektir.Daha iyi kadro ile geçen hafta Bursa'ya karşı bu takım rakibin hatasıyla golü bulup zorlanarak kazandı.Bir haftada bu adamlara değnek değmedi ya.Ankaragücü'nün silik oyunu bugün Galatasaray'ın şahlanmasının sebebidir.Allah aşkına uzatmayın.Çünkü uzatılacak bir şey değil.

Galatasaray'ı hem farklı galibiyetinden ötürü hemde liderliğinden dolayı tekrar tebrik ediyorum.

Tmm da Şemsicim şimdi 2. gol de Arda nın baskısı hiç önemli degil mi?? Bu tebrik edilmez mi??
    3. Gol de arda nın ortası iyi degil mi?? Ümitin yaptigi vurusu idda ediyorum TR deki Forvetlerin %70 - 80 i atamaz... Bunların hiç önemi yok mu bnm de demek istedigim bunlardı kardesim...

O zaman her 4-5 gol yiyen takım kötüydü kazanan takımın yapitklarını hiç bahsetmeyelim mi??

Not: Burda biz semsi ile düzeyli bir tartişma yapiyoruz umarım cercevveler dışına cıkmıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda öyle güzel orta açabildiği için,Ümit Karan'da öyle klas vurabildiği için Galatasaray forması giyiyorlar zaten.O dediklerini yapmak zaten onların görevi diye düşünüyorum.Ama kabul etmek gerek Arda bugün çok istekliydi..

Galatasaray büyük takım.Her ne kadar eksikleri olsada sahaya çıkan kadro kaliteli isimlerden oluşuyor.Galatasaray gibi takıma böyle savunma yaparsan 4'te olur 5*te olur 10*da olur.

Zaten Galatasaray'ı tebrik ettim galibiyetinden dolayı.Ama bu farklı ve rahat galibiyette Ankaragücü'nünde katkısı olduğunu düşünüyorum ve bunuda belirtiyorum.Daha az eksikle geçen hafta Bursa'ya karşı bu takım çok zorlandı.Neden? Çünkü Bursa daha derli toplu,daha başa baş oynadı.Arda öyle elini kolunu sallıya sallıya hareket edemedi saha içerisinde.Bir kez hata yaptı Bursa savunması onuda Nonda affetmedi.Ama bugün Ankaragücü savunması folloş oldu resmen.Tabii bunda en iyi stoperlerini kaybetmelerininde etkisi var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neysse bu tartışma uzar snn görüşündür saygı duyarım ama katılmıyorum. O zaman FB sivası 4 ledi sivas mi kötü oynadı onun için mi yendi? Hayır FB oynadı yendi. Antep macı da aynen öle BJK için. Bu gun de GS oynadı yendi. Yenilen takımın hataları tabii ki olacak. Hatasız oynayan takım zaten yenilmez. Bnm de görüşüm bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ankaragücü çok kötüydü o yüzden tebrikler Galatasaray.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda Rize maçındada Serbest oynadı maçın yıldızı oldu..

Kalecide Aykut olsun alın size bir takım daha
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 03:28

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arda Rize maçındada Serbest oynadı maçın yıldızı oldu..

Kalecide Aykut olsun alın size bir takım daha
    Bir kaç takviyeyle şampiyonluğa oynar bu takım..

4-0'lık bir galibiyetten sonra zaten rakip takım iyi olmaz doğal olarak kötü olduğu için 4-0 oldu ben hiç iyi oynayıp 4 tane gol yiyen takım görmedim.savunma kötüydü,o oynasa şöle olurdu,bunu oraya koysan 2 gol olmazdı fln geçiniz bunları orada Arda topu takip etmese,pasları vermese,Ümit Karan ayağıyla topu tutamasa gol mü olacaktı..?

görende rakip takımın oyuncuları topu alıp kaleye sokup gol attılar.

son olarak toparlarsak,Arda kendine geldi,şu takıma 1-2 takviye gelecek bununla beraber Hakan Balta,Linderoth,Lincoln,Nonda,Ayhan,Song eklendikten sonra artık güle oynaya maçları izleriz.
    Last edited by Eray Dengiz : 28.Ocak.2008 at 06:17

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    4-0'lık bir galibiyetten sonra zaten rakip takım iyi olmaz doğal olarak kötü olduğu için 4-0 oldu ben hiç iyi oynayıp 4 tane gol yiyen takım görmedim.savunma kötüydü,o oynasa şöle olurdu,bunu oraya koysan 2 gol olmazdı fln geçiniz bunları orada Arda topu takip etmese,pasları vermese,Ümit Karan ayağıyla topu tutamasa gol mü olacaktı..?

görende rakip takımın oyuncuları topu alıp kaleye sokup gol attılar.

son olarak toparlarsak,Arda kendine geldi,şu takıma 1-2 takviye gelecek bununla beraber Hakan Balta,Linderoth,Lincoln,Nonda,Ayhan,Song eklendikten sonra artık güle oynaya maçları izleriz.

Sonunda beni anlaayan biri çıktı... çok şükür Dediklerine aynen katılıyorum. Mesajlarımda da bunu belirttim zaten.

Arda ya gelince gercekten cok iyi oynadı, umarım bu onun için moral olur ve diger maclarda da kendini ttoparlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hıh Bende eray abinin dediğini demek istedim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim oynadığımız rakipler hep kötü olur zaten rize ankaragücü vs.Rize bu kadar kötüde niçin beşiktaş kendi sahasında yenildi ligde berabere kaldı fenerbahce kendi sahasında yenemedi?Hep tesadüf mü bu takımlar bizim maçta kötü oluyor?Neymiş fahri serveti tutmuş kimi tutçaktı bouzid mi h.baltayı mı h.şükürü mü m.topal ımı nonda yımı? rİZE NİN EN UZUN ADAMI KÜRŞAT 1.80.Neden kimse gaziantep in kötü oyunundan bahsetmiyo o kadro ne öle forvet yoktu doğru düzgün? Neden aynı kişiler svasın veya gaziantepin kötü olduğunu kabul etmiyor?Neden fenerbahce belediye karşısında kötüydü?O zaman sivasın kötü oynadığını kabul etmek gerekiyor.Tek taraflı yorumlar yapılıyor?Alexsiz fenerbahce s.urfayı zor yenerken gs 10 as futbolcusunda yoksun bir yabancısı bile olmadan sahaya çıkıyor ama hala rakip kötüydü deniiyor?

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri