Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence fazla riske etmeyiz maçı çünkü 2.maç ASY de o yüzden bence bu maç berabere biter ASY de turu geçen taraf oluruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah Fenerbahçe kazanır ve kavgasız ve gürültüsüz bir maç olur.Bana göre erken final iki taraf içinde zorlu son yıllarda Fenerbahçe üstün görünsede sonuçta bu bir derbi ve karşıdaki takım Türkiye'nin en iyi takımlarından ne kadar eksik olursa olsun.Unutmayalım ki bu takımlar birbirlerini en kötü zamanlarında bile yenebilir.Maça gelince şimdi Kalli'nin kuracağı kadroyu merak ediyorum yine hucümu düşünen önde basan savunma oyuncularınında sık sık hücuma katıldığı bir takım mı yoksa sabırlı bekleyen bir takım mı.Çünkü lig maçlarında anadolu takımları Galatasaray'ın boş bıraktığı alanları iyi kontralarla kullanamıyor.Ama Fenerbahçe bana göre Türkiye'nin en iyi kontra takımı bakıyorsunuz yana geriye paslarla rakibi bayıyorlar ama 10 saniye içinde öyle paslaşmalar yapıyorlarki bakıyorsunuz pozisyon doğuyor ve gol oluyor buda takımdaki oyuncuların yüksek teknik kapasitesi sayesinde oluyor.Yani bence Kalli'nin tutumu bu maçın skorunu belirler

Mesaj Yetkileri