Bence fazla riske etmeyiz maçı çünkü 2.maç ASY de o yüzden bence bu maç berabere biter ASY de turu geçen taraf oluruz.
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere biter
Bence fazla riske etmeyiz maçı çünkü 2.maç ASY de o yüzden bence bu maç berabere biter ASY de turu geçen taraf oluruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İnşallah Fenerbahçe kazanır ve kavgasız ve gürültüsüz bir maç olur.Bana göre erken final iki taraf içinde zorlu son yıllarda Fenerbahçe üstün görünsede sonuçta bu bir derbi ve karşıdaki takım Türkiye'nin en iyi takımlarından ne kadar eksik olursa olsun.Unutmayalım ki bu takımlar birbirlerini en kötü zamanlarında bile yenebilir.Maça gelince şimdi Kalli'nin kuracağı kadroyu merak ediyorum yine hucümu düşünen önde basan savunma oyuncularınında sık sık hücuma katıldığı bir takım mı yoksa sabırlı bekleyen bir takım mı.Çünkü lig maçlarında anadolu takımları Galatasaray'ın boş bıraktığı alanları iyi kontralarla kullanamıyor.Ama Fenerbahçe bana göre Türkiye'nin en iyi kontra takımı bakıyorsunuz yana geriye paslarla rakibi bayıyorlar ama 10 saniye içinde öyle paslaşmalar yapıyorlarki bakıyorsunuz pozisyon doğuyor ve gol oluyor buda takımdaki oyuncuların yüksek teknik kapasitesi sayesinde oluyor.Yani bence Kalli'nin tutumu bu maçın skorunu belirler