-
Maldonado UEFA manşetinde

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, Fenerbahçe'ye dün transfer olan Maldonado'ya ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Fenerbahçe'deki boşluğu Maldonado doldurdu'' başlığı atıldı.
UEFA'nın sitesinde yer alan haberde, sarı-lacivertli takımın yeni transferinin, Şilili Maldonado olduğu belirtilerek, 28 yaşındaki futbolcu ile ilk etapta 18 aylık sözleşme imzalandığı hatırlatıldı.
Maldonado'nun, bacağındaki kan pıhtılaşmasından ötürü bir süredir forma giyemeyen Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın yerini doldurmaya yardımcı olacağı ifade edilen haberde, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında, İstanbul'da Sevilla ile karşılaşacağı anımsatıldı.
Yayın organında Zico'nun yeni oyuncusunun, futbol kariyerine Colo Colo takımında başlayıp, Sao Paulo, Cruzeiro ve Santos takımlarında top koşturduğu ifade edildi.
Kaynak : AA
http://www.uefa.com/competitions/ucl...id=650986.html
"Alex beni heyecanlandırdı"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Brezilya'dan özel uçakla Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Şilili futbolcu Maldonado, Atatürk Havalimanı'nda Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Maldonado'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanında FB TV'ye açıklamalarda bulunan Şilili futbolcu Maldonado, dünya çapında bir kulübe geldiğini belirterek, "Fenerbahçe, dünya çapında bir kulüp. Burada yakından tanıdığım oyuncular var. Edu, Alex ve Deivid ile birlikte oynadım. Lugano ile karşı karşıya oynadım. Bu futbolcularla aynı takımda oynamak mutluluk verici. Çok çalışarak bu takımda yer almak ve Fenerbahçe'ye yarıştığı bütün kulvarda katkıda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile görüştüğünü ifade eden Maldonado, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile konuştum. Bana Fenerbahçe'yi, tesisleri, ateşli taraftarlarını anlattı. Fenerbahçe ile ilgili anlattıkları beni çok heyacanlandırdı. Fenerbahçe'de oynayacağım için çok mutluyum" diye konuştu.
Şilili futbolcu Claudio Maldonado, yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Kaynak : İHA
Maldonado muayene edildi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Clauido Maldonado sağlık kontrolünden geçti.
Kulüp yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Maldonado'ya çeşitli testler uygulanıp, muayeneler yapıldı.
Şilili futbolcunun salık kontrolü sırasında sıcak ve sempatik hareketleri dikkat çekti.
Maldonado, bugün öğleden sonra FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.
Kaynak : AA
Last edited by ForsakeN : 30.Ocak.2008 at 13:30
Mesaj Yetkileri