Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi olay belli fener gökhan ile mehmeti beraber istiyor kayseri sadece gökhanı veriyor bu iş yatar bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fotomsç'ın dediği doğruysa(ki sanmıyorum) Gürhan ve Can'ın verilmemesi lazım. Özellikle Can bir defans için gereken tüm özelliklere sahip.Çok iyibir stoper olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberi güzel yazmış fotomaç. Aslında Gürhan ve Can verilebilir ama kiralık olarak. Bir-iki sene oynasınlarda nasıl futbolcu olduklarını bizde görsek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Mehmet Topuzu kesinlikle satmaz.Kimse Topuz gelecek diye heveslenmesin bence.Ama Gökhan Ünal ilke küçük pürüz kalmış o gelebilri FBye Gökhan çok kaliteli bir forvet.FBye katkısı olur kesinlikle çok iyi top saklayan kafa vurabilen güzel şut çeken bir forvet çok faydası olacağına inanıyorum.Arkasınada Alexi alırsa tamam bence.Gökhan Ünalın gitmesini kesinlikle istemiyorum Kayseriden ama o artık kafasına koymuş.Gitmesi her iki tarafada yaralı olacaktır artık.KRAL bizim hep gönlümüzde oalcak.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bence medya yine şişiriyor, bundan 2-3 hafta önce Gökhan Ünal Galatasaray' da diye haberler dolanıyordu piyasada, şimdi ibreyi Fenerbahçe' ye çevirdiler.

Gelirsede Mehmet Topuz çok faydalı olur. Gökhan Ünal' ı istemem açıkcası.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takas iddiaları doğru değil

Bugün tarihli bazı gazetelerde Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u almak için yaptığımız teklifte, oyuncu takasını da önerdiğimiz iddia edilmektedir. Kulübümüzün kesinlikle transfer görüşmelerinde bir takas önerisi olmamıştır. Söz konusu haberler doğru değildir. Daha önce de açıkladığımız üzere kulübümüz, teknik heyetin de verdiği raporlar neticesinde kadrosunu koruma kararı almıştır. Dolayısıyla herhangi bir oyuncumuzun gönderilmesi ya da takası mümkün değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gökhan Ünal'ı pek beğenmem de eğer Fenerbahçe Mehmet Topuz'u alırsa Beşiktaş böyle bir adam kaçırdığı için üzülürümBence Fenerbahçe bu ikiliyi özellikle de Mehmet'i alırsa şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmış olur...Maldonado da hayırlı olsun bu arada,bu adam özellikle Sevilla maçlarında baya yararlı olacak kanımca

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maldonado UEFA manşetinde

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, Fenerbahçe'ye dün transfer olan Maldonado'ya ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Fenerbahçe'deki boşluğu Maldonado doldurdu'' başlığı atıldı.

UEFA'nın sitesinde yer alan haberde, sarı-lacivertli takımın yeni transferinin, Şilili Maldonado olduğu belirtilerek, 28 yaşındaki futbolcu ile ilk etapta 18 aylık sözleşme imzalandığı hatırlatıldı.

Maldonado'nun, bacağındaki kan pıhtılaşmasından ötürü bir süredir forma giyemeyen Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın yerini doldurmaya yardımcı olacağı ifade edilen haberde, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında, İstanbul'da Sevilla ile karşılaşacağı anımsatıldı.

Yayın organında Zico'nun yeni oyuncusunun, futbol kariyerine Colo Colo takımında başlayıp, Sao Paulo, Cruzeiro ve Santos takımlarında top koşturduğu ifade edildi.

Kaynak : AA
    http://www.uefa.com/competitions/ucl...id=650986.html

"Alex beni heyecanlandırdı"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Brezilya'dan özel uçakla Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Şilili futbolcu Maldonado, Atatürk Havalimanı'nda Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Maldonado'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanında FB TV'ye açıklamalarda bulunan Şilili futbolcu Maldonado, dünya çapında bir kulübe geldiğini belirterek, "Fenerbahçe, dünya çapında bir kulüp. Burada yakından tanıdığım oyuncular var. Edu, Alex ve Deivid ile birlikte oynadım. Lugano ile karşı karşıya oynadım. Bu futbolcularla aynı takımda oynamak mutluluk verici. Çok çalışarak bu takımda yer almak ve Fenerbahçe'ye yarıştığı bütün kulvarda katkıda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile görüştüğünü ifade eden Maldonado, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile konuştum. Bana Fenerbahçe'yi, tesisleri, ateşli taraftarlarını anlattı. Fenerbahçe ile ilgili anlattıkları beni çok heyacanlandırdı. Fenerbahçe'de oynayacağım için çok mutluyum" diye konuştu.

Şilili futbolcu Claudio Maldonado, yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Kaynak : İHA

Maldonado muayene edildi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Clauido Maldonado sağlık kontrolünden geçti.

Kulüp yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Maldonado'ya çeşitli testler uygulanıp, muayeneler yapıldı.

Şilili futbolcunun salık kontrolü sırasında sıcak ve sempatik hareketleri dikkat çekti.

Maldonado, bugün öğleden sonra FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.

Kaynak : AA
    Last edited by ForsakeN : 30.Ocak.2008 at 13:30

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bildiğim kadarıyla bonservisini menajeri santos tan 2.7 milyon euro karşılıgında satın almış...fb bu oyuncu için bonservis ödemediyse gerçekten büyük iş yapmış demektir..

Nesil
    2006

Gökhan ile Mehmet Topuz gelirse çok güzel olacak. İlk kez internet sitesi ilgilendiğimizi açıkladı. Ama gelirler ise Deivid ile Semih kesilecek gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Kayserispor Mehmet Topuzu kesinlikle satmaz.Kimse Topuz gelecek diye heveslenmesin bence.Ama Gökhan Ünal ilke küçük pürüz kalmış o gelebilri FBye Gökhan çok kaliteli bir forvet.FBye katkısı olur kesinlikle çok iyi top saklayan kafa vurabilen güzel şut çeken bir forvet çok faydası olacağına inanıyorum.Arkasınada Alexi alırsa tamam bence.Gökhan Ünalın gitmesini kesinlikle istemiyorum Kayseriden ama o artık kafasına koymuş.Gitmesi her iki tarafada yaralı olacaktır artık.KRAL bizim hep gönlümüzde oalcak.
    Deniz bu ülkede kesin olmaz diye bir ifade kullanmayacaksın.Ne olmazlar gördük..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Gökhan ile Mehmet Topuz gelirse çok güzel olacak. İlk kez internet sitesi ilgilendiğimizi açıkladı. Ama gelirler ise Deivid ile Semih kesilecek gibi gözüküyor.
    semihin kesilmesi kötü olur ama deivid için üzüleceğimi pek sanmıyorum

ayrıca bu oyuncuların ikisinin birden gelme ihtiamlide çok küçük

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maldonado sağlık kontrolünden geçti
    30 Ocak 2008 Çarşamba

Fenerbahçemizin yeni transferi Clauido Maldonado sağlık kontrolünden geçti. Kulüp yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Maldonado'ya çeşitli testler uygulanıp, muayeneler yapıldı. Maldonado için bugün saat 13.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda bir imza töreni düzenlenecek.

Kaynak:Fenerbahçe.org

Saat 13'ü geçti ama bakalım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Deniz bu ülkede kesin olmaz diye bir ifade kullanmayacaksın.Ne olmazlar gördük..
    Valla Şemsi bnim dediğim zaman hiç olmadı.Geçen sene herkese diyordum kimse inanmıyordu ama ikiside yuvada kaldı.

Ayrıca Mehmet Topuzunda Gökhan Ünalında sözleşmeleri 2009a kadar isteyen bakabilir.TFFDEN

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Açıklama 15:00'te...
    Last edited by KaF KeF : 30.Ocak.2008 at 15:55

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Açıklama 15.00'te
    Profesyonel Futbol A Takımımızın yeni transferi Claudio Andres Maldonado Rivera'nın, 13.00'te yapılması planlanan imza töreni ileriki saatlere ertelenmiştir. Oyuncunun ülkesinden beklenen bir belge yüzünden ertlenen imza töreni için, bugün saat 15.00'te, resmi sitemizden tören saatiyle ilgili bir açıklama yapılacaktır

İmza töreninin saati 15:00 de açıklanacak.Tören saati belli değil henüz

Maldonado transferi hepimize hayırlı olsun.Gerçektende iyi bir futbolcu transfer ettik.Özelikle oyuncunun savaçı ruhu ve zamanlamasının mükemmel olması fenerbahçeye savunma hattında artı puanlar kazandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Valla Şemsi bnim dediğim zaman hiç olmadı.Geçen sene herkese diyordum kimse inanmıyordu ama ikiside yuvada kaldı.

Ayrıca Mehmet Topuzunda Gökhan Ünalında sözleşmeleri 2009a kadar isteyen bakabilir.TFFDEN
    Fenerbahçe'li arkadaşlar Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal transferini boşuna beklemeyin.Çünkü 2 sini istiyormuşsunuz.Kayseri'de kesin ve net olarak Mehmet Topuz'u vermiyor.Bu transfer yatar..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşlar Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal transferini boşuna beklemeyin.Çünkü 2 sini istiyormuşsunuz.Kayseri'de kesin ve net olarak Mehmet Topuz'u vermiyor.Bu transfer yatar..
    Evet doğru.Geçenlerde spor haberlerindede izlemiştim.Kayserispor yönetiminden(başkan yardımcısıydı herhalde) biri mehmet tpouz'un bonservis ücretinin asla belirtilmeyeceğini çünkü bu oyuncuyu asla satmayacaklarını söyledi.Ama gökhan ünal gelebilir fenerbahçe'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Evet doğru.Geçenlerde spor haberlerindede izlemiştim.Kayserispor yönetiminden(başkan yardımcısıydı herhalde) biri mehmet tpouz'un bonservis ücretinin asla belirtilmeyeceğini çünkü bu oyuncuyu asla satmayacaklarını söyledi.Ama gökhan ünal gelebilir fenerbahçe'ye.
    Gökhan Ünal'da gelmeyecek bence.Çünkü olursa 2'si birden olsun diyormuş Fenerbahçe yönetimi herhalde.

Ayrıca ben bu yazıyı bugün Ntv'de Yakın Plan(spor) programına katılan Kayseri menajeri Süleyman Hurma'nın sözlerine dayanarak yazdım.Daha yeni ve daha etkili bir açıklama yani. Bazı Fenerbahçe'li oyuncular bu transferden umutlu.Onun için yazdımda denebilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Ünal F.Bahçe'ye gelirse bence hiçbir katkı sağlayamaz.

Umarım yanılırım ama Kayseri'de fırtına gibi eser F.Bahçe'de dökülür.

Topuz'u ise Kayseri satmaz diye düşünüyorum.

Maldonado transferi bencede müthiş oldu.F.Bahçe'nin tam aradaığı isimdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Maldonado sözleşmeyi imzaladı.Tekrar dan camiamıza hayırlı olsun diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

33 NumaraLı Formayı giyecekmiş.MentaL açıdan hazırım görev veriLrse oynarım da dedi.Sakat iddaLarını Murat ÖzaydınLı yaLanLadı Medyamız artk öküz aLtında buzağı aramasın Sakat oyuncu Fenerbahce kLubu getrmez dedi.

HayırLı oLsun gerçekten çok isabetLi bir transfer yaptık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonado imzaladı 33 numaralı formayı giyecek

Murat Özaydınlıya transfer bitiş süresinin uzatıldığı ve transfer hakkında soru sordular ama Özaydınlı Biz UEFA'ya listemizi 1 şubatta vericez dedi.. bence transfer olmayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maldonado şuan da canlı yayında, Fenerbahçe forması üzerinde Cuk diye oturmuş forma.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tebrik ederim süper transfer yaptiniz, darisi basimiza

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Forma yakışmış bayağı. İyi bir transfer oldu. FM'de Maldonado ile oynamak güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"F.Bahçe'ye satmıyoruz"

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye transferleri gündeme gelen yıldız futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı kesinlikle sarı-lacivertli kulübe vermeyeceklerini söyledi.
    Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, bazı basın organlarında Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair çıkan haberlerle ilgili olarak, basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, her iki oyuncuyu da kesinlikle Fenerbahçe'ye vermeyeceklerini söyledi. Bu konunun artık sıkıntı vermeye başladığını ifade eden Hurma, "Ne dersek anlaşılmayacağı için konuyla ilgili başka açıklama yapmayacağım" dedi.

30.01.2008
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki Biraz Kilolumu ? Bana mı öyle geldi yoksa ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    niye Sırf Fenerbahçe? Bende bunu anlayamıyorum...
    Çünkü şu an Fenerbahçe ilgileniyor 2 si ile.Hee Gökhan Ünal ile ilgilenen Avrupa kulüpleri var.Onu kastediyorsan yönetiminiz 2'sini birden istiyor..
    So what?
    Saike

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri