1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Şampiyonluğun tek adaylığı için...

Hybrid View

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    bu taktik Sports Interactive forumlaridan alinmistir, hattaa adi bile aynidir.
    Valla hiç haberim yok.Girmiyorum ki ingilizcem iyi olmadığından oraya.Valla 1 kere girdim o zaman da Haziran'ın ortasıdı her halde.Kendi taktiğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Valla hiç haberim yok.Girmiyorum ki ingilizcem iyi olmadığından oraya.Valla 1 kere girdim o zaman da Haziran'ın ortasıdı her halde.Kendi taktiğim.
    Senin adın Sneaky Ninja mıydı?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

vallaa ben bilmiyorum bu taktigin aynisi ve ismide ayni...

takım anlayışı temposu son seviyede miydi?ben unuttum galiba...

Quote Originally Posted by ajna View Post
    takım anlayışı temposu son seviyede miydi?ben unuttum galiba...
    Takım anlıyışının temposu son seviye olmamalı.Bu sana çok gol yedirir.Topluca hücuma çıkmana sebep olur.Orta seviyelerde olursa senin için iyi olur.Hangi takımsın belirtirsen sana ideal kadronu vede komutları burda yayınlıyabilirim.

Takım anlıyışının temposu son seviye olmamalı.Bu sana çok gol yedirir.Topluca hücuma çıkmana sebep olur.Orta seviyelerde olursa senin için iyi olur.Hangi takımsın belirtirsen sana ideal kadronu vede komutları burda yayınlıyabilirim.
    sevilla ile ilk sezon ligi 2.sırada bitirdim sezon başından beri barca ile çekişiyordum onlar kazandıkça ben kazanıyordum 11 puan farkla şampiyonluğu kaçırdım..2 sezon transfer çalışmalarını sürdürüyorum..işte ss

Mesaj Yetkileri