Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Turgut Abi bence sen erkenken bu sevdadan vazgeç.Lig şampiyonluğu bir umut.Galatasaray gibi bir istikrar abidesi varken zor.Başarılar,severek takip ediceğim bir kariyer olucak.

Ulen senin bu yazını okuyunca inadına devam edeceğim Şaka bir yana bakalım zorlanırım ama hedefe ulaşırım kanımca

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
başarılar abi

Sağolasın

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
kardesım bence tabıkı basarılı olursun zaten ıyı bı kadron var vagner love muthıs bı takvıye sımdı kezmanı yollayıp bı sol acıka adam alırsan bı ıkıde nokta transfer zaten teknık dırektorde mukemmel basarıya ulasmaman ıcın hıc bı neden yok eee hadı kolay gelsın

Kezmanmı Deividmi karar veremedim henüz birkaç hafta deneyip karar vericem Sağolasın Kardeşim

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Tebrikler Turgut abi Vagner Love süper transfer süper kupa zaferide harika.

Sağol Yunus..Kupa maçı zor oldu ama kazandık artık bende oynuyorum soru sorcağın zaman beklerim en azından 15 tatil boyunca

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
Abım basarılar dılerım, ama ılerleyen zamanlarda sol kanat sıkıntısı cekebılırsın...

Doğru diyorsun Serhatım..Ama şuanda Wederson iyi gidiyor fakat ilerleyen zamanlarda eski yıldızımız Tuncayı geri getirmeye çalışacağım

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
Vagner Love iLaç oLacaktır Beşiktaş gaLibiyeti kötü oLmuş

Vallahi İlaç oldu 2 maç 2 gol

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
Başarılar Turgut abi.

Quote Originally Posted by fernandez View Post
başarılar Turgut abi

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Başarılar Turgut abi

Sağolasınız beyler

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
Sol kanada Mika Aaritalo'yu Nizamettin Çalışkan'ı ya da İbrahim Akın'ı alabilirsin.
Alabilirsen Farfan'ı almanı tavsiye ederim. Gronkjaer de fena diil bi bakabilirsin

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
farfanı bende kesinlikle öenririrm adam orta sahanın heryerinde oynuyo deividden kurtul 7.5 milyon € alırsın farfanı takımın tam olur bide sağ açığa topuzu öneririm
başarılar...

Farfanı bundan 2 akşam önce arkadaşta oynarken aldım az daha 3.maçtan sonra pc yi kırıyordum Sol tarafa başka birilerini bulacağım İnşAllah Ayrıca öneriler ve yorumlarınız için Teşşekkür ederim