Katılıyorum bence Topal'ın üstünde durrulmalı sağ sol farketmeden şut atıyor
İ.Kaş'da oynamıyor takımında ona niye bir itirazın yok?
Genelde herkes tuttuğu takımın oyuncularını önplanda tutmuş.Bana göre Terim uzun aralardan sonra genel olarak iyi kadro çıkarmış.Kaş'ı çağırması bana göre doğru ama Zan yerine Yasin olmalıydı bana göre Terim Toraman'ı sık sakatlandığını farketti Terim ama Zan daha çok sakatlanıyor bana göre gerek yok ona Yasin alınmalı.Nuri Şahin'de büyük kayıp olur 2008'e gitmezse.Ümit Karan'a gelince almamakla doğru yapmış bana göre istikrarlı bir oyuncu olarak görmüyorum ben Ümit'i.Rüştü ve Tümer konusundada bence doğru yapıyor takımda bu iki oyuncu hariç en yaşlı oyuncu Nihat yaşıda yanılmıyorsam 27 bu takımın en azından maçlarda oynamasa bile kampta olmaları gerekir abi olarak hadi belki Tümer'i de geçebiliriz ama Rüştü orada olmalı.Bne bir zamanlar yedekkende çağırılan Selçuk'u bekledim ama Terim alamdı olabilir orada çok adam var zira Selçuk İnan'da aynı durumda.Giray'da çok iyi bir seçim bence kaptan İlhan'dan daha etkili oynuyor.Bu takımda daha değişiklikler olacaktır 2008 'e kadar.Tuncay son maçta sakatlandı oyundan çıktı bu sebeple almamıştır.Ben birde Fatih Tekke'yi arıyorum o neden yok acaba

Alıntılı Yanıtla