Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Fatih Terim Kadroyu Açıkladı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Fatih Terim Kadroyu Açıkladı

Terim kadroyu açıklıyor!

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katılacak (A) Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yapacağı hazırlık maçının aday kadrosu yarın açıklanacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 6 Şubat Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın aday kadrosunu yarın açıklayacağı öğrenildi.

31.01.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

A Milli Takım'ın İsveç maçı aday kadrosu 01.02.2008
    A Milli Takım'ın, İsveç ile 6 Şubat'ta oynayacağı özel maçın kadrosu ve kamp programı belli oldu. Milli Takım, 3 Şubat Pazar günü saat 17.00'de Swissotel'de toplanacak.

4 Şubat Pazartesi akşamı saat 17.45'de maçın oynanacağı İnönü Stadı'nda basına tamamen açık bir antrenman yapacak Milli Takımımız aynı akşam Zaman Gazetesi'nin Yılın Sporcuları Ödül Gecesi'ne katılacak.

Milli Takımımız, 5 Şubat Salı günü saat 18.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda basına 15 dakika açık bir antrenman yaparak maç hazırlıklarını tamamlayacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı Swissotel'de yapılacak.

Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Emre Aşık(Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Caner Erkin (CSKA Moskova), Halil Altıntop (FC Schalke 04), Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği Oftaş), Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Tümer Metin (Larissa), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villarreal).

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana iyi gibi geldi.Eksik var mı gözümden kaçan?
    So what?
    Saike

Emre Güngör cagirilabilirdi.Emre Asik´tan iyi oldugu kesin.
    Ugur Boral secimini fazla abarti buldum,oynadigi maclar ortada,nasil oynadigi da ortada.Zaten orada Caner ve Arda var.
    Hele Tümer olayi tam komedi,kac aydir top oynamayan adam Milli takima cagiriliyor.
    Tümer´i cagiran Fatih Hoca Sivasspor´dan MOHAMMED´i cagirmayi akil edemiyor mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Giray'ın alınmasına sevindim,çok beğeniyorum.S.Atak'da alınabilirdi Oftaş'tan.Tuncay yok kadroda,Emre Aşık'ı niye alıyor anlamış değilim.2008'de onu mu düşünüyor yoksa?Tümer'de alınmamlıydı bence.Zan sakatlıktan yeni çıktı,tehlike.Uğur Boral'ı alıyosan,Sivas'lı Musa'yı sağ kanada gözün kapalı almalısın.Terim çok farklı kadro olacak demişti.Şaşırdım bu kadroya...
    Last edited by anilton : 01.Şubat.2008 at 19:20

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mehmet Topal ın seçilmesi beni çok mutlu etti..Yıldıray da uzun zaman aradan sonra milli takımda...kadro gayet iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düzenleyelimde düzgün dursun

Kaleci

Rüştü Reçber
    Volkan Demirel
    Serkan Kırıntılı

Defans

Emre Aşık
    İbrahim Kaş
    Gökhan Zan
    Remzi Giray Kaçar
    Servet Çetin
    Gökhan Gönül
    Hakan Kadir Balta

Orta Saha

Hamit Altıntop
    Caner Erkin
    Uğur Boral
    Mehmet Aurelio
    Arda Turan
    Mehmet Topal
    Mehmet Topuz
    Tümer Metin
    Emre Belözoğlu
    Gökdeniz Karadeniz
    Yıldıray Baştürk

Forvet

Halil Altıntop
    Semih Şentürk
    Gökhan Ünal
    Serhat Niyazi Akın
    Mehmet Yıldız
    Nihat Kahveci

Şu an için gayet güzel bir kadro bence. Gözüme eksik olarak Ümit Karan ve Tuncay çarptı.
    Uğur Boral ve Giray Kaçarda süpriz'i bence bu kadronun.

Bi Emre Aşık yerine Emre Güngör, Can Arat, Yasin, Egemen, İbrahim Toraman düşünülebilirdi.
    Tümer yada Uğur yerine Tuncay olabilirdi.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 01.Şubat.2008 at 19:29

bence de m.topal ve giray iyi olmuş ayrıca uğur boral ın çağırılmaması gerekirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yıldıray oynasada izlesek...Ne zaman cagrılsa sakat oluyor..Yıldırayın oynadıgı milli takım bana zevk veriyor..

Giray çok begendigim biri iyi olmuş..Topal-Aurellio birbirine iyi alternatif olurlar..

Tümer neden cagrılıyor???Nuri Şahin olabilirdi yerine..

Fatih hoca Emre Asık'ı cagırdıgına göre Euro 2008 de yine Emre'i cagırır bence..

Hakan balta sakat idi bakalım yetişecekmi???

Orkun cagrılabilirdi...Ne bilim begenmiyoruz ama Serkan'dan iyi kaleci..

Ugur Uçar olabilirdi...Barış'ı alsa iyi olurdu çünkü barış karar asamasındayım dedi..En azından nuri gibi alsa iyi olurdu..Kazandırmış olurdu..

Yinede çok elestirelecek bir kadro degil...
    Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 19:29

Tuncay sakat bildigim kadariyla ondan dolayi cagirilmadi.
    Ümit Karan,Ugur Ucar,Yasin Cakmak,Egemen Korkmaz gibi isimleri Milli takima cagirmaliyiz.Yani oynamayan Ibrahim Kas´i aliyorsun,Egemen,Emre Güngör gibi adamlari almiyorsun.

Fatih Hoca kadro secimlerinde cok sacmaliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kadro güzel, tek yanlış Fatih Terim' in Tümer Metin' i kadroya çağırmasıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Mehmet Topal sonunda hakettiği yerde, umarım bu performansını Milli takımda sürdürür..

Yasin Çakmak, Ümit Karan ve Uğur Uçar olmalıydı, gerisi doğru seçim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Tümer Metin i boşa çağırmış... M.Topal ve U.Boral da takımlarındaki performansı ile girmeyi haketmişlerdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Caner erkin adam gibi oynamıyor...Onun yerine Nuri sahin,Serdar özkan olabilirdi.

Nuri Sahin'e yazık oluyor...

Eger takim genclesiyorsa; Rüstu ve Tümer nedir?(Orkun kötüde olsa Serkan'dan ,iyi kaleci)

Terim'in Karanı Kazanması lazım..Çünkü iyi bir karan Çok iyi iş yapar....

Tümer' verdigi sansları Karan'a vermesi daha iyi olurdu..

Neyse olan oldu....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle oturup kadroya bir daha baktım.

Emre Aşık
    İbrahim Kaş
    Uğur Boral
    Tümer Metin

Bu oyuncular yerine daha iyi oyuncular gelebilirdi. Gerçi daha bu aday kadro. Şampiyonaya kadar şu anda sakat olan iyi oyuncularımız kadroya girebilir.

Yine bir sürü isim saydık tamam da bir İbrahim Toraman neden çağrılmaz. Kabaca tarif etmek gerekirse son demlerindeki bir Emre Aşık ile ne yapabiliriz. Yetenekli genç isimler var Yasin gibi Egemen gibi bunlar niye hiç düşünülmez.

Stoper tercihleri dışında gene güzel bir kadro.
    Kaleciler iyi Rüştü ve Volkan götürür yedek tercih Serkan.
    Bekler belli Hakan ve Gökhan (Hamit)
    Stoperler Servet - Gökhan olur heralde ( Patlamaya hazır bomba ikili )
    Ortasahada Topuz (Hamit), Emre, Aurelio, Arda.
    İleride de Nihat ve Mehmet Yıldız bence güzel bir kadro olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ve en sonunda dediğim olmuş. Oftaş stoperlerinden Giray milli takıma seçilmiş. İlhan da olabilirdi ama defansif yönü daha iyi olan Girayı seçmiş Fatih Hoca. Tekrar altını çiziyorum bu iki stoper 2 yıl içerisinde bir aksilik olmazsa çok daha iyi yerlerde olacaklar.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post

Emre Aşık
    İbrahim Kaş
    Uğur Boral
    Tümer Metin

Bu oyuncular yerine daha iyi oyuncular gelebilirdi. Gerçi daha bu aday kadro. Şampiyonaya kadar şu anda sakat olan iyi oyuncularımız kadroya girebilir.

Yine bir sürü isim saydık tamam da bir İbrahim Toraman neden çağrılmaz. Kabaca tarif etmek gerekirse son demlerindeki bir Emre Aşık ile ne yapabiliriz. Yetenekli genç isimler var Yasin gibi Egemen gibi bunlar niye hiç düşünülmez.

Egemen Korkmaz ve Yasin Çakmak gibi genç yetenekler varken Emre Aşık niye çağrılıyor diyorsun.İ.Kaş niye çağrıldı diyorsun...

Bu arada M.Topal ne kadar hakettiyse,Boral ne kadar hakettiyse Mert Nobre'de o kadar haketti milli formayı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post

Emre Aşık
    İbrahim Kaş
    Uğur Boral
    Tümer Metin

Mustafa haklısın..
    Euro2008 de yedek kaleci Olarak Orkunda gidebilir..Serkandan iyi.Orkun içinie avrupa maçları iyi bir sans olacak..

Servet suanda en iyi türk stoper...Form'uda baya..Hatta eskisi kadar burnu ilede oynamıyor

Zan,Emre olur..
    Yedek stoper için;,Kaş,Yasin,Emre Güngör arasında kıyasıya mücadele olacak ikisinden birisi daha aday kadroya alınır..Kaşın tek avantajı sag bek özelligide olması..

Ugur Uçar da unutulmaması lazım...

Terim'in Euro 2008 için özel karan'ıda hazırlaması lazım..Tümer'de bu kadar ısrar etmesine gerek yok...

Mert nobre,Vederson isterse gol kralı olsunlar yine milli takıma alınmazlar..Nobre'yi neden milli takıma alsınlar bir sürü forvetimiz var..Aurellio alarak terim büyük tepki gördü..Bu yüzden

Nobre,Vederson bosuna yırtınmasınlar onları milli takıma almazlar...

Aslında hemen hemen kadro belli...
    Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 19:53

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Tuncay cagirilmasi gerekirdi bence, tabi sakat ise sorun yok. Bide Nuri Sahin´e de sans vermek gerek. Caner Erkin cagirilmis, keske Nuri de olsaydi kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Deza bende onu anlamıyorum..Almanlardan kaçırmak için Milli maçta oynattık bir kenara attık sonra..Adam feyenoorda sürekli ilkonbirde..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Karan, Nuri, Ugur niye cagrilmiyorlar? bence Ilhan Eker milli takimda oynamali..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kadro yine 3-5 isim dışnda normaL.Uğur BoraL haketti formayı.emre aşık neden aLınıyo gercekten anLamak güç..

Tümer yerine Nuri aLınmaLıydı katılıyorum o görüşede..

Forvette Nobre ye falan gerek yok bence.Semih,Gökhan,Nihat M.YıLdız dururken

Rüştü nün aLınması da gereksiz..Fatih hoca her zamanki gibi eLeştiLebiLecek bir kadro cıkarmış..

ama geneL hatLarıyLa güzeL bir kadro...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Gebzeli

Rüştü neden gereksiz olsunki?

Kalede tecrübeli birisinin olması kötü bir şey mi? Ayrıca bir sakatlığıda yok.Beşiktaş'ta 11 oynuyor.Kötü bir form grafiğide yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orkun Galatasaray gelmeden önce milli takıma alınıyordu bize geldi daha alınmıyor..Orkun'unda hiç sansı yok.Orkun her türlü 3.kaleci olur.

Rüstü 2.kaleci,As kaleci volkan..

Serkan(Orkun)
    Tümer(Nuri)

Aslında Caner'de olmaz ama hadi o daha genç...

Euro 2008 de farklı isimler olmaz kimse ümitlenmesin..Terim'in cagıracagı adamlar belli..Tuncay falan iyilessin..

Ugur,EmreG,Yasin,Nuri,Serdar---Bunlar için Euro 2008 şimdilik hayal bence..Kaş da cagrılmaz ama o sırf sag bek özelligi var diye kazanıyor..

Semih milli takıma çok iyi oynayamıyor bence,Çünkü Bir Alex yok..Aslında birde yıldıray oynarken görelim.Bizim milli takımda Alex tibinde biri olsa çok iiyi olur..

Yıldıray insallah yine sakatlanmazlar..Yıldıraylı milli takım bana çok zevk veriyor...
    Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 20:35

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Egemen Korkmaz ve Yasin Çakmak gibi genç yetenekler varken Emre Aşık niye çağrılıyor diyorsun.İ.Kaş niye çağrıldı diyorsun...
    İbrahim Kaş neden çağrıldı mı dedim sadece gözden geçirmişsin yazdığımı tam okumamışsın. İbrahim Kaş'dan daha iyi oyuncu cağrılabilir dedim. İbrahim takımında nadiren şans bulabilen bir oyuncu. Tamam yetenekli, tamam iyi oyuncu, tamam bir defans için tüm vasıfları taşıyor ama formda isimler varken riske girmeye değermi diyorum. Değip, değmeyecepini şampiyonada göreceğiz

Neden çağrıldı diye Emre Aşık için dedim

Birde FM ile ilgili birşey'i dile getirmek istiyorum. Oyunun ilk başlangıç anında şu anda Terim'in çağırdığından alakasız bir kadro görüyoruz. En azından Reputation'lar şu anki aday kadroya göre verilirse daha güzel olur diye düşündüm.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 01.Şubat.2008 at 21:18

Bakalım Yıldıray yine sakatlanacak mı sakatlanmazsa tebrikler.....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağ taraf iyi güzel - Uğur Uçar'da A milli olur yakında tam süper olur - ancak sol taraf için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.. Şu adam solda banko oynar diyemiyorum bir türlü..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Aurellio alarak terim büyük tepki gördü..
    Vederson ve Nobre'nin alınmayacağı belli fakat Aurelio'nun alınmasından dolayı tepkiyi anlayamadım. Yanılmıyorsam Yunanistan maçında sadece Aurelio alkışlandı onun dışındaki tüm oyuncular ıslıklandı.

Kadro genel olarak güzel. Tümer ne zaman ne yapacağı belli olmayan kaliteli bir oyuncu. Larissa'da kendini gösterirse Euro2008 için neden düşünülmesin ? Euro2004'te 34 yaşındaki Yunan Zagorakis turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti. Emre Güngör stoper için alınabilirdi. Yıldıray'ı tekrar izlemek güzel olacak. Ayrıca Emrah, Orkun iyi maçlar çıkarmış olabilir ama ipiyle kuyuya inilecek bir kaleci değil. Çok iyi maçlarda çıkarabiliyor, çok basit hatalar da yapabiliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadro genellikle iyi seçim olmuş.Baştan söylemeliyimki Mehmet Topal ve Giray Kaçarın kadroya alınması beni çok sevindirdi.

Ancak Emre Aşık, Uğur Boral, Serkan Kırıntılı ve Tümer Metin kesinlikle yanlış karar gibi geldi bana.Emra Aşıkın yerine İlhan Eker ya da Aydın Toscalı daha iyi bir seçim olurdu.Ayrıca Uğur Boralı ben hiçte iyi bulmuyorum iyi oynadığı maç bir elin parmaklarından az.Yerine daha iyi simler alınabilirdi.Serkan Kırıntılı iyi bir kaleci ama bazen çok basit hatalar yapıyor onun yerine Orkun Uşakı tercih ederdim.Tümer Metini demye gerek yok zaten bir yıldır top oynamayan adamdan ne beklenebilirki.

Aurelio üstün performans gösteriyor onu destekliyorum fakat Vederson,Nobre gibi 2. sınıf oyuncuların yüce milli takımda işi yok....

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri