Coca Cola League One
NOTTINGHAM FOREST
Kadro:
Aslında kadronun durumu gayet iyi. Fakat eğer kendi sistemimi oturtmak istiyorsam bir kaç bölgeye transferler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Özellikle sağ açık, ön libero ve stoper mevkiine oyuncular alıp transferi sonlandırmayı düşünüyorum. Çünkü zaten alternatifli bir kadrom var bence ve oyuncularım bu ligin üstünde kalitede oyuncular.
Personel:
Personel olarak da takımımın durumu gayet iyi. Zaten yabancı ülkelerden transfer yaparken "iş izni" sorunundan dolayı bazı transferler gerçekleşmediği için teknik heyete gözlemci almamaya karar verdim. Gözlemcilerin işini onların yerine ben ve baş antrenörüm halledeceğiz. Böylece oyuncuları çıplak gözle izleme fırsatım olacak.
Taktik:
Basın toplantısında da söylediğim gibi kafamdaki taktiği uygulayacağım. Bu taktiği de hazırlık maçlarını tamamladıktan sonra sizlerle paylaşacağım. Taktiğin takıma oturacağını düşünüyorum. Çünkü takımımız gençlerden oluşan ve uyum sağlayabilecek özelliklerde olan futbolculardan kurulu bir takım.
Hedef:
Bu takımın bence tek hedefi olmalı! Böyle iyi bir kadroya anca "ŞAMPİYONLUK" yakışır. Bilmiyorum sezon içerisinde neler yaşayacağız ama hiç bir zaman bu fikrimizden farkı fikirler üretmeyip bu fikir izinde hareket edeceğiz. Ayrıca bu takım bu ligde olmayı gerçekten hak etmiyor. Eğer zamanında dünyanın en iyi takımlarından biri olduysa (1979 - 1980 sezonu) şimdi neden olmasın? Sonuçta bu bir futbol!!!
![]()