Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?
- Voters
- 78. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Berabere biter
-
Kendi adıma söyLemeLiymki ;çok sıkıcı maç oLdu gittiğime pişman oLdum..
yorumLarı az cok takip ettim şimdi türküaz seLam yoLLamış ; aLeyküm seLam..
Fenerbahce'nin rahat kazanacığını düşünüyordum,yıLLardır GaLatasaray maçLarında sürdürdüğümüz forma ve İBB Maçından sonraki Formumuza dayanarak,ancak bizim oyuncuLarın bu kadar kötü oLacağını tahmin etmemiştim.Deivid,Uğur,AueriLio teL teL döküldüLer Alex de pek birşey yapamadı,Semih de sakatLannca oLan oLdu.Zaten Semih sakatLanmasa biLe arkasındakiLer çaLşmadığı için bi etkisi oLmayacaktı.SeLçuk hariç..
Semih'e Servet in daLışı 'kasap' futboLcu tabirini hatrLattı bana..10 gün yokmuş.Yazık oLdu neyse...
GaLatasaray taraftarının maç öncesi ve maç başı ve hatta sonunda bazı ayıpLarı vardı.Çok misafirperverce karşıLanmaLarına rağmen yaptıkLarı yanLştı..
Fenerbahce bugun gaLibiyeti hiç haketmedi çok kötü oynaypda BeraberLk aLması da güzeL bişey cünkü yeniLebiLrdi Gs ise bana göre en iyi oyunLarından birini oynadı ve BeraberLk aLdı..
İkinci maç tam bi muaamma...Fenerbahce'nin ikinci maçta bu kadar kötü,GaLatasaray'ında bu kadar iyi oynacağı meçhuL ne oLur biLinmez ama Türkiye Kupası oLması sebebyLe ben ibreyi Gs den yana görüyorum İnş yanıLırım..
bakaLım 2.maç ne oLacak..
Last edited by EreN : 04.Şubat.2008 at 00:49
Mesaj Yetkileri