Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Semih-Kezman olayında birazda Nobre-Anelka olayına benzer bir durum var. Alex hangi oyuncuyu daha çok seviyorsa onu daha çok besliyor. O oyuncu daha ön plana çıkıyor. Ben iddaa ediyorum Kezman, Anelka gibi başka bir takıma gidince performansını tekrar kat ve kat arttıracaktır.
    Katılıyorum bu yoruma

Maça gelince çok kötü bir maçtı Rıdvan Dilmen'in dediği gibi 2.5 pozisyon vardı maçta.Galatasaray daha iyiydi ama onlarda aman aman oynamadılar sadece daha fazla mücadele ettiler.Bence bu kötü oyunla beraberlik iyi sonuç birde Sevilla maçı öncesi oyuncularımız silkelenmiş olmalı çünkü art arda gelen galibiyetler takımı rehavete soktu galiba.ASY'de daha iyi oyunla turu geçeceğimize inanıyorum.Maçın en iyisi Selçuk'tu sağda solda göbekte her yerde vardı hücumlarada katıldı.Aurelio yüzünden 10 kişi gibiydik.Ama Selçuk iki kişilik oynadı.Birde acaba bu Uğur Boral'ın 70'te çıkması mecbur mu yahu adam iyi oynadığı en azından sahada az olan çaba sarfedenlerden biri, pozisyon yaratmaya çalışıyor.Bu Deivid ve Aurelio hiç mi oyundan alınmaz ne kadar kötü olurlarsa olsun.Carlos'ta bugün çok kötüydü.Gökhan Gönül biliyorki Deivid yardıma gelmiyor bence bu kadar ileri çıkmasın enerjisini çok harcıyor sonra doğru düzgün savunma yapamıyor.3. değişikliği bir türlü yapmadık 10 kişi kaldık dedim iyiki yapmamışız şimdi bir oyuncu alırız yok yine yapmadı.Zico kadar sabırlı adamı görmedim bariz kötü oynayan oyuncuya sonuna kadar sabrediyor.11'ler içinde bu böyle Vederson oynamaya başlıyor 11 de önce iyi oynuyor hep ama sonra kötü oynuyor 1-2 maç ama Zico şans vermeye devam ediyor anca 4-5 maç sonra kesiyor.Uğur'da aynı şekilde tamam iyi oynadı ama kaç maçtırda kötü oynuyor kes artık.Fırat Aydınus'ta çok iyi maç yönetti tebrikler.

Quote Originally Posted by scar face View Post
    beklemedğim derece de kötü oynadık.Zico yine tek forvet cıktı evinde oynuyorsun kazanman gerekıyor tek forvet baslıyorsun ve semıh cıkarsa ilerde kaybolması garanti bi kezman var ilhan parlak gibi bi genc yeteneğin var kadroya almıyorsun.İçerde dısarda 2 önliberyola oynuyorsun senın stoperlerın zaten iyi beklerın zaten iyi neden 2 önlibero neden?topu alıp ileriye tasıyacak bi kazımı neden almıyorsun oyuna neden?son haftalarda iyi oynayan kemale neden sans vermıyorsun?rakibin alexe odaklanıp onu bezdireceğini düşeniyormusun zico baska alternatifin yokmu ee zico.yıllardan sonra en kötü futbolumuzu oynattın.bize cok sey kattığın ortada ama bi geleneği yok ettin sen hem de vazgeçmediğin su sisteminden..ben 2 li forvet istiyorum pozisyon bulan,sut ceken gol pozisyonuna giren..bizim savunmamız zaten iyi onda sorun yok.bu kadar kızgınlığım yıllar sonra pozisyon bile bulamadan g.saraya mahkum olmaktan geliyor.bu arada g.saray iyi mücadele etti cok kostu,cok savastı.son sozumde servete yazık değil mi semihe..
    İlhan sene başında beri oynamıyor bu maçta mı kurtaracaktı takımını??Servet açıklamasında bilerek yapmadığını söyledi inş Semih yakın bi zamanda futbola geri döner.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Daha neler. Nasıl kapanarak oluyor ??? Kapanan takım Arda ve Hakan ile karsı karsıya %100 llük gol pozisyonu, Ümit in müthiş şutu volkanın aynı guzellikte cıkarması, İlk yarıda serkan ın sutunu volkan ın cıkarması vsvs ataklar buluyor, ustun olan taraf oluyor ama rakibi kapanarak oynatmıyor ! ??
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eren kardeş, Galatasaray küçümsediğiniz kadrosuyla Fenerbahçe'yi etkisiz eleman haline getirdi. Sabahtandır herşeye bir kulp takma durumundasın. Şunu söylemek istiyorum. Galatasaray iyi oynadı tebrikler deyip sonrada her lafa bir bahane bulmak birbirine tezat düşüyor. İlla istatistik mi koyalım. Her pozisyonun görüntüsünü mü bırakalım. Ne bekliyorsunuz? Neyse herkese iyi geceler.
    Yazdıklarımda kötü veya tezat düşen bir yan göremedim ayrıca herşeye kulp bulduğum senin düşüncendir DisCo kardeş.Ben Galatasaray istediğini aldı dedim.Tebrik ettim.
    Ayrıca pesimistyla
    pozisyonları tekrar izlersen tüm o gollük pozisyonların birer KONTRA atak harikası olduğunu ve gsnin bunu iyi yaptığını görürsün
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    İlhan sene başında beri oynamıyor bu maçta mı kurtaracaktı takımını??Servet açıklamasında bilerek yapmadığını söyledi inş Semih yakın bi zamanda futbola geri döner.
    arkadasım dikkat edersen kurtarıcı demedim onun oynadığı macları izlediysen enerjisiyle takıma birşeyler katıyor.Ben mactakı pozisyonu gordum yorumumu o sekılde yaptım eğer servet orda bilerek yapmadıysa balans ayarı yok demektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Fenerbahçe'liler bu maçtaki tercihlerinden dolayı Zico'yu eleştirme hakkına sahip değiller.Zico her zaman böyleydi.Kötü oyun gelince eleştirmek haksızlık olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

GALATASARAY (79325 metre)
    Arda Turan 9881
    Arda istatistiğinde kesin bir hata var. Bu kadar koşmuş olamaz. Kesin ısınmak için koşmuştur o..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence koşmuştur Arda o kadar.Galatasarayın her topunda vardı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eren'im Galatasaray Hakan'ı oyundan aldıktan sonra kapanmaya başladı. Yani son yarım saatte... 60. dakikadan sonra 4-5-1 düzenine geçip beraberliğe yattı Galatasaray. Ama bundan evel ki 60 dakikalık dilimde asla kapanmadı. Aksine pres yapıp Fenerbahçe'yi hataya ve top kayıplarına zorlayarak kazandı topları.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

servetin semihi biçmesi üzerine güntekin onaya cevap veren rıdvan dilmenin sözü

güntekin onay: servet bu hareketi için mutlaka üzülmüştür
    rıdvan dilmen: yesiçte üzülmüştü ama ben bittim.

Ayrıca çağrı genel olarak çok saldıran bir yapısı yoktu ama ikinci yarı dediğin gibi tam bir kapanma içine gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Servet'in yaptığı hareket şüphesiz kırmızı karttır. Çok kontrolsüz girmiş. Ama bu Galatasaray'ın Kadıköy'de ki güzel futboluna gölge düşürmemeli. Maçın genelinde üstün olan takımdı Galatasaray. Çok net pozisyonlardanda yararlanamadı. Taraftarlar hakkında yorumum yok kahvede ses pek duyulmuyordu bağırıştan çağırıştan.Arda çok iyiydi keza Mehmet Topal'da. Ayrıca Zico'danda farklı değişiklikler bekliyorum. Oyuna hep belli bölümlerde aynı müdahaleleri yapıyor. Vederson'un soyunduğunu görünce kimin çıkacağı belli zaten . Lugano'da biraz sakin olmalı. Keskin sirke küpüne zarar.Ama şunu da belirtelim gördüğü 2. sarı kart çok profesyonelceydi. Serkan orda geçse çok net bir pozisyon olacaktı...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Lugano o dakikaya gelmeden atılmalıydı.Yani daha erken atılmalıydı oyundan

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray hakettiği birt maçta beraberlikle yetindi.11 TÜRK futbolcu ile mücadelerinden dolayı tebrik ederim kendilerini.Bu arada Lugano'ya kırmızı kart çıkarabilcek bir babayiğit hakem çıktı sonunda.Bu adamın yaptıklarına her hafta göz yumuluyor da...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray tam akıLLı futboL oynadı. Daha nasıL oynayabiLirdi ki. Karşısında çok formda bir takım. Savunmasında çok iyi yer tutan. Hücuma çok iyi çıkan bir takım karşısında tam da oynaması gerektiği gibi oynadı. Ama kapandı. Ama kontra atakLa hücuma çıktı. Sonuçta Savunmada dengeLi oLan Fenerbahçenin dengesini bozduLar, hücumda etkinLiğini düşürdüLer. Biraz daha son vuruşLarda soğunkanLı oLsaLardı maçı da kazanacakLardı. Yani Fenerbahçe ye karşı anca böyLe oynarsanız netice aLırsınız. GaLatasaray ben GaLatasarayım ne farkeder deyip harıL harıL, bu kısıtLı kadrosunu, yaratıcı oyuncusuz oLmasına rağmen saLdırsaydı bir facia oLurdu. Yani kısacası GaLatasaray dün akşam Fenerbahçe ye karşı oynamasını gerektiği gibi hemde tam oynaması gerektiği gibi oynadı ve avantajı eLine geçirdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya bırak allahsen dünkü maç 3-0 veya 2-0 Galatasaray üstünlüğüyle bitse görürdüm ben saygılı Fenerbahçe taraftarını. DisCo'nun dediği çok doğru. İşler iyi giderken hiç bir taraftar küfür etmez zaten. Geçen sene Galatasaray'ın durumunu hatırlayın ve ondan önceki yıl. Geçen yıl başarısızdı ve hatta çok başarısızdı. Bunun neticesinde taraftarda patladı.Ondan önceki yıl ise hiç Galatasaray taraftarı taşklınlık yaptımı? Yapmadı çünkü o aralar işler yolundaydı.(Her ne kadar futbolcular paralarını almasada) Galatasaray çok iyi futbol oynuyordu...

Ayrıca Galatasaray 2. maçı neden çantada keklik görsün ki. Galatasaray rakiplerini küçümsemez.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 04.Şubat.2008 at 11:33
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milan maçında Fenerbahçe'nin işi çok mu iyi gidiyordu ki Milan'ı alkışlayarak gönderdik ? Servet akşam eve gittiğinde yaptığı hareketi izledi mi bilmiyorum ama izlediyse ne hissettiğini çok merak ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendinize hakim olamıyorsanız buraya girmeyin. Şu ana kadar fazla olay çıkmadı, çıkaranlara gerekenler yapıldı zaten. Şu andan itibaren de olay çıkmasını istemiyoruz.

Uyarı butonunu kullandıktan sonra ayrıca mesajdan alıntı yaparak cevap vermenize gerek yok, böyle bir durumda hem mesajı atan hem de cevap veren aynı uyarıyı alacaktır, bunu daha önceden de belirtmiştik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

Servet'i kınıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yusuf galatasaray iyi oynarak değil , kapanarak fenerbahçeyi oynatmadı.
    Gs oyunun %36 sını fener yarı sahasında oynamış fb %24 bu mudur kapanan takım? Alexin uzaktan kalecini üzerie çektiği cılız şuttan başka pozisyon mu var.?
    Şimdi yoorumuma geçelim

Uzun yıllar sonra (hatta yaşım itibariyle ilk defa ) gs'nin kadıköyde bu kadar mücadeleci ezilmeden oynadığını gördüm belki tam kadro olsak oyuncular bu kadar motive olurmuydu bilemiyorum.Tek aradığım adam nondaydı belki h.şükür ün yerinde o oynasa durum çok farklı olurdu.Maç öncesi 0-0 her gsli kabul ederdi ama maçtan sonra gerçekten galibiyeti kaçırdığına üzüldüm.Ayhan tam olarak hazır değildi fb nin bulduğu iki pozisyondada onun hatası vardı.Turu geçmesekte kadıköyde iyi oynayıp şansımızı kırdığımız için mutluyum 2. maçta bu kadar mücadelici ve hırslı oynarsak kazanabiliriz ama pozisyonları cömertce harcamamak gerekiyor.Gs de en çok emre,volkan,m.topal s.çalık ve ardayı beğendim.Özellikle m.topal orta sahayı kontrol etti.Sanırım feldkamp ilk maçta sabriyi oynattığına yanıyodur Emrede çok iyidi belki song olsa daha kötü oynardı ki fb maçlarında zaten kötü oynuyor oda.Sonuçta gerçekten takım olduğumuzu eksiklerin aranmadığını gösterdik bu bence hepsinden önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Milan maçında Fenerbahçe'nin işi çok mu iyi gidiyordu ki Milan'ı alkışlayarak gönderdik ?
    Ülkemizde Milan taraftarı olmadığı için alkışlayarak gönderdiniz. Şayet Beşiktaş'ın 4-3'lük maçında Beşiktaş takımı alkışlanmadı. Yani neyin ne olduğunu biliyoruz.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Servet'i kınıyorum.
    Bu olayın olmasını kimse istemez. Ancak futbol bu. Bu adamlar çok samimi arkadaşlar birbirlerini sizden bizden çok düşünürler. O an ayağı kırılsaydıda yapacak birşey yoktu. Çünkü Servet'in müdahale ayağı değil yerdeki ayağı faule sebebiyet verdi. Burada da kasıt yoktur. Zaten Servet'e kimseye kasıtlı faul yapmadım yapmamda dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bahsetmek istediğim kaleci konusu , Issakson’un gelmesini istemiştim UEFA kupası sebebiyle dün gördük ki ORKUN eksiği olan yan toplara da çıkmaya başlamış.Bu performansını sürdürürse milli takımda 3. kaleci olarak kesin gider...NAZAR DEĞMESİN

Mehmet Topal,Alex’e yaptığı markaj bize beraberliği getirdi galibeti’de kaçırdık, 2 defa kaçırdı zaten tek pozisyonları da onlar , ne kadar önemli bir rol üstlendiğinin farkındaydı...

Alex'i oynatmayan kitleyen Adam Mehmet Topal'dı sanırım milli takıma neden alındıgını göstermişdir...Uzun bacakları ile dün 11 veya 12 topmu ne kapmış....Örümcek Mehmet

Barış Özbek, Mehmet Topal’la birlikte birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalıştılar çok top yönlendiremese de iyiydi ,

Emre güngör:Servet'le uyumunu begendim..İnanın seneye song giderse üzülmem..Zaten gidecek gibi Emre çok yararlı olur..Song gelince Emre ile bence degişmeli oynamalı.Emre sadece topu oyuna iyi soıkamıyor...Emre zaten euro 2008 kesin cagrılır...umarım terim atlamaz...

Takımımızı yürekten tebrik ediyorum..
    Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 14:20

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ülkemizde Milan taraftarı olmadığı için alkışlayarak gönderdiniz. Şayet Beşiktaş'ın 4-3'lük maçında Beşiktaş takımı alkışlanmadı. Yani neyin ne olduğunu biliyoruz.
    Demek ki bazı şeyler iyi bilinmiyormuş.

Sarı lacivertli futbolseverler, maçı 4-3 kaybetmelerine rağmen, Beşiktaşlı futbolcuları alkışlayarak uğurladı.

UZUN yıllar unutulmayacak bir mücadeleye sahne olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının en güzel görüntüsünü sarı lacivertli taraftarlar yaşattı. Stadı tamamen dolduran Fenerbahçeli futbolseverler, karşılaşmayı 4-3 kaybetmelerine rağmen, maç sonrasında Beşiktaşlı futbolcuları alkışlayarak uğurladı. Siyah beyazlılar da aynı şekilde Fenerbahçe tribünlerine karşılık verdi.

Demirören’den övgü

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan bu güzel görüntüler, Beşiktaşlı yöneticiler tarafından da takdirle karşılandı. Başkan Yıldırım Demirören, sarı lacivertli futbolseverlerin çok güzel bir centilmenlik örneği gösterdiğini söyledi. Demirören, ‘Fenerbahçe taraftarı çok iyiydi’ diye konuştu.

KADIKÖY’DE ÖRNEK TABLO

Beşiktaşlı futbolcular, maç sonrasında kendilerini alkışlayan Fenerbahçeli taraftarlara aynı şekilde karşılık verdi.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bahsetmek istediğim kaleci konusu , Issakson’un gelmesini istemiştim UEFA kupası sebebiyle dün gördük ki ORKUN eksiği olan yan toplara da çıkmaya başlamış.Bu performansını sürdürürse milli takımda 3. kaleci olarak kesin gider...NAZAR DEĞMESİN

Mehmet Topal,Alex’e yaptığı markaj bize beraberliği getirdi galibeti’de kaçırdık, 2 defa kaçırdı zaten tek pozisyonları da onlar , ne kadar önemli bir rol üstlendiğinin farkındaydı...

Alex'i oynatmayan kitleyen Adam Mehmet Topal'dı sanırım milli takıma neden alındıgını göstermişdir...Uzun bacakları ile dün 11 veya 12 topmu ne kapmış....Örümcek Mehmet

Barış Özbek, Mehmet Topal’la birlikte birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalıştılar çok top yönlendiremese de iyiydi ,

Emre güngör:Servet'le uyumunu begendim..İnanın seneye song giderse üzülmem..Zaten gidecek gibi Emre çok yararlı olur..Song gelince Emre ile bence degişmeli oynamalı.Emre sadece topu oyuna iyi soıkamıyor...Emre zaten euro 2008 kesin cagrılır...umarım terim atlamaz...

Emrah'cım yapma Allah aşkına.Öyle bir oyuncuya yapışmakla ön libero olunmaz.Bu ülkede Alex'e yapışıpta tutamayacak adam yok zaten(İbrahim Ege,Hürriyet,Abraham'da hiç oynatmamıştı Alex'i).Orta sahayı geçmedi Topal yaa.Özellikle onu izledim.Attığı bütün toplar rakibe,iki stoperin önüne atmış demiri,başka yere ayrılmıyor.Öyle sokaktanda bir adamo tutsan koysan oyuna girmeden top kapar.Milli takımın önliberosu böyle olamaz.Selçuk'a bir kez daha acıdım dün...

Galatasaray'ımız mükemmel oynadı haketmişti bu maçı Serkan,Emre Güngör, Volkan Yaman,Arda ve Mehmet Topal mükemmel oynadılar 3-4 olabilirdi maç bana göre Nonda olsaydı kesin galiptik sağlık olsun Fenerbahçe'yi eleyeceğimize içten inanıyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her zaman oldugu gibi iyi futbolumuz gölgelenmeye calışılıyor !! Gecelim bunları maca dönelim :

Derbiyi fotoğraflar anlatıyor!

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe ile Galatasaray, 10 karşılaşma sonra berabere kaldılar. Sarı-Lacivertlilere göre daha net pozisyonlar bulan Sarı-Kırmızılılar, Ali Sami Yen'e avantajlı döndü. Şükrü Saracoğlu'nda Cim Bom'u üst üste 9 maçtır yenen, son 4 karşılaşmada da üst üste kazanan Kanaryalar, sahaya tam kadro çıktı. Sakatlıklardan dolayı kadro kurmakta
    zorlanan Aslan ise 11 yerli futbolcuyla maça başladı.

Şükrü Saracoğlu'na ısınmak için için Galatasaraylı futbolcuları 'sulu bir şaka' bekliyordu. Pet şişe yağmurundan nasibini alan ilk isim ise; Arda Turan oldu....

Galatasaray'da 9 eksiğin bulnması, derbinin açık ara favorisini Fenerbahçe haline getirmiştir. Galatasaraylı futbolcuların maçtan önceki tedirginlikleri gözlerden kaçmadı... Artık her şey hazırdı... Fırat Aydınus bekleniyordu...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında tribünler tıklım tıklım doldu. FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmadan önce tezahüratlarla takımlarını desteklemeye başladı.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği iki önemli kaleci olan Volkan ve Orkun maçtan önce birbirlerine başarı dilemesi ve objektiflere samimi pozlar vermesi nasıl bir derbiyle karşı karşıya kalacağımızın sinyallerini verdi...

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Lincoln'ün yokluğunda bütün sorumluluğu Arda Turan aldı. Fenerbahçe'de ise Alex her zaman olduğu gibi yine başroldeydi... İşte maçın iki kilit adamının kıyasıya mücadelesinden bir enstantane...

İşte Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki etkili futbolunu anlatan tek kare; Ümit Karan, Uğur Uçar ve Barış Özbek; Deivid'e karşı...

F.Bahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado derbi maçın 18 kişilik kadrosuna Brezilyalı teknik adam Arthur Zico tarafından alınmadı. Maçı Loca'dan yöneticiler ile birlikte takip eden Maldonado seyircilerle bol bol konuşarak imza dağıttı ve Kadıköy atmosferiyle ilk kez tanışmış oldu. Bir dahaki derbisi Ali Sami Yen'de... Yeri saha mı olur yine tribün mü olur orasını Zico bilir.

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan derbi karşılaşmasında tribünlerdeydi. Bir gazetenin davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Dunga, derbi karşılaşmasını gazetenin locasından izledi.

En son 2005'te Venezuela maçında Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Alex, Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Dunga'ya 'beni unutma' mesajı verdi.

Fenerbahçe'nin en büyük gol umutlarından Semih Şentürk karşılaşmanın 38.dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Servet'in arkadan yaptığı sert müdahaleyle yerde kalan Semih acılar içinde yerde kaldı. Sedye ile oyun dışına alınan Şentürk gözyaşlarına hakim olamadı. Semih'in yerine oyuna Kezman girdi.

Son haftalarda müthiş bir performans gösteren Kezman, Semih'in sakatlanmasına sebep olan Servet Çetin'e karşı...

Derbi maçın 82. dakikasında 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Fenerbahçeli Lugano, cezalı duruma düştü. Uruguaylı futbolcu, 66. dakikada sarı kart gördükten sonra 82. dakikada 2. sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Lugano, kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasına gitmeyip tünelin ucunda bekleyince, 4. hakem Süleyman Abay tarafından uyarılarak içeri gitmesi sağlandı.

Fenerbahçe karşısında oynadığı etkili futbolu golle süsleyemeyen Galatasaray, uzun yıllar sonra Kadıköy'den çıkardığı beraberliği maçtan sonra taraftarıyla paylaştı.

SporX

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yani Muhammet dün hiç mi olay çıkmadı 1 tane bile şişe vb. şeyler atılmadı mı?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emrah Mehmet Topal yorumuna katılmıyorum. Topal Alex e indexli bi futbol sergilemedi, orta alanda kendi bölgesinii savundu. O alana giren herkese bastı. Sadece alex e yapilmiş bir baskı yok... Topal Görevini layıkıyle yerine getirdi, kendi sınırına giren tüm rakip futbolculara bastı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Emrah'cım yapma Allah aşkına.Öyle bir oyuncuya yapışmakla ön libero olunmaz.Bu ülkede Alex'e yapışıpta tutamayacak adam yok zaten(İbrahim Ege,Hürriyet,Abraham'da hiç oynatmamıştı Alex'i).Orta sahayı geçmedi Topal yaa.Özellikle onu izledim.Attığı bütün toplar rakibe,iki stoperin önüne atmış demiri,başka yere ayrılmıyor.Öyle sokaktanda bir adamo tutsan koysan oyuna girmeden top kapar.Milli takımın önliberosu böyle olamaz.Selçuk'a bir kez daha acıdım dün...
    Anılcım Kalli ona görev vermiş..Neymiş;Alex'e yakın oyna.Ntv ve Cnntürkde hatta sordular böyle dedi.En begendigim oyuncuda Alex dedi Hatta.Topal Tabiki Sezer gibi yapısmadı Alex'e.Alan daraltılar. Alex'i döndürmemeye calısdı.Bazen barış yardıma geldi...Hatta Arda'nı,Barış'ın Presi yüzünden Aurellio çok top kaybetti.Arda Gökhan gönülden baya top kaptı..Biz Tv basından izliyoruz..Stadyuma giden yorumcuları dinleseydin keske.Hangi Kanalı Acsam Mehmet topalı konusuyorlar..Demekki birsey biliyorlar..Mehmet önlibero degil..Defansif ortasaha....Mehmet topalın neyini begenmiyoruz.Sonucta 20 yasında her maç üstüne koya koya geliyor..Tabiki eksik yönleride var..Topal bu maçta cıkmadı evet çünkü görevi öyleydi..Ama Ligder diger maçlarda cıktıgını bir cok kez gördük..Uzaktan sutlarınıda unutmayalım.

Serkan Çalik unuttum:Maç başından sonuna kadar Carlas'un kanadını koridor gibi kullandı.Maçın başlarında ceza sahasından harika bir şut çıkardı.Lugano'yu attırdı.Hızını iyi kullandı..Dunga'nı en çok begendigi Adam Serkanmış..Dunga Şu 61 numarayı çok begendim dedi..

Hakan kacırdıgı net golde kalli sinirlenip cıkarmış..Gstvde Ahmet çakır söyledi..Hakan orda topun dibine girse veya Topla gecmeyi denese ya penaltı olacak ya gol..Kalli ondan kızmış..
    Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 14:46

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Yani Muhammet dün hiç mi olay çıkmadı 1 tane bile şişe vb. şeyler atılmadı mı?
    Ufak çapta olaylar çıktı buna kimse birşey demiyor ama futbolun önüne geçen bir durum yoktu. Ayrıca dün çıkan en önemli olaya Fenerbahçe taraftarı imza atmadı. Saygı duruşu sırasını hatırlatmaya gerek yok sanırım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Demek ki bazı şeyler iyi bilinmiyormuş.

Beşiktaşlı futbolcular, maç sonrasında kendilerini alkışlayan Fenerbahçeli taraftarlara aynı şekilde karşılık verdi.

KAYNAK
    Atladığım bir konudu bilgilendirmen iyi oldu. A. Yıldırım'ın 4 kere geldiler 4 gol oldu lafı bende alkışlanmadı diye kalmış. Tabi neyin ne olduğunu biliyoruz derken bunun Galatasaray'a yapılmayacağını belirtmek istemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anılcım Kalli ona görev vermiş..Neymiş;Alex'e yakın oyna.Ntv ve Cnntürkde hatta sordular böyle dedi.En begendigim oyuncuda Alex dedi Hatta..Oda Alex'e yakın oynadı ama yapısmadı.Alex'i döndürmemeye calısdı.Bazen barış yardıma geldi...Hatta Arda'nı,Barış'ın Presi yüzünden Aurellio çok top kaybetti.Arda Gökhan gönülden baya top kaptı..Zaman Zaman barış ona yardım..Biz Tv basından izliyoruz..Stadyuma giden yorumcuları dinleseydin keske.Hangi Kanalı Acsam Mehmet topalı konusuyorlar..Demekki birsey biliyorlar..Mehmet önlibero degil..Defansif ortasaha....Mehmet topalın neyini begenmiyoruz.

Serkan Çalik unuttum:Maç başından sonuna kadar Carlas'un kanadını koridor gibi kullandı.Maçın başlarında ceza sahasından harika bir şut çıkardı.Lugano'yu attırdı.Hızını iyi kullandı..Dunga'nı en çok begendigi Adam Serkanmış..Dunga Şu 61 numarayı çok begendim dedi..

Hakan kacırdıgı net golde kalli sinirlenip cıkarmış..Gstvde Ahmet çakır söyledi..Hakan orda topun dibine girse veya Topla gecmeyi denese ya penaltı olacak ya gol..Kalli ondan kızmış..
    Bak yanlış anlıyosun işte M.Topal'ı beğenmiyorum demiyorum.Henüz milli takım seviyesinde değil diyorum.Onun şuanda milli takımda yapabileceklerini Hüseyin'de,Selçuk'ta,Kemal'de,Koray'da hatta ve hatta G.Antep'li Volkan Arslan bile ondan daha iyi yapar.Daha çok zamana ve çalışmaya ihtiyacı var.Benim şahsi fikrim bu...

Serkan'a gelince,cidden çok iyi oynadı,Carlos'u çok zorladı,oyuna sokmadı çıkamadı Carlos onun yüzünden,Lugano'nun ikinci sarıyı görmesini sağladı birde şutu gol olsaydı süper olacaktı.Alsın F.Terim böyle süper yetenekleri o zaman sesimi çıkarmam zaten...

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri