Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bahsetmek istediğim kaleci konusu , Issakson’un gelmesini istemiştim UEFA kupası sebebiyle dün gördük ki ORKUN eksiği olan yan toplara da çıkmaya başlamış.Bu performansını sürdürürse milli takımda 3. kaleci olarak kesin gider...NAZAR DEĞMESİN

Mehmet Topal,Alex’e yaptığı markaj bize beraberliği getirdi galibeti’de kaçırdık, 2 defa kaçırdı zaten tek pozisyonları da onlar , ne kadar önemli bir rol üstlendiğinin farkındaydı...

Alex'i oynatmayan kitleyen Adam Mehmet Topal'dı sanırım milli takıma neden alındıgını göstermişdir...Uzun bacakları ile dün 11 veya 12 topmu ne kapmış....Örümcek Mehmet

Barış Özbek, Mehmet Topal’la birlikte birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalıştılar çok top yönlendiremese de iyiydi ,

Emre güngör:Servet'le uyumunu begendim..İnanın seneye song giderse üzülmem..Zaten gidecek gibi Emre çok yararlı olur..Song gelince Emre ile bence degişmeli oynamalı.Emre sadece topu oyuna iyi soıkamıyor...Emre zaten euro 2008 kesin cagrılır...umarım terim atlamaz...

Takımımızı yürekten tebrik ediyorum..
    Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 14:20

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bahsetmek istediğim kaleci konusu , Issakson’un gelmesini istemiştim UEFA kupası sebebiyle dün gördük ki ORKUN eksiği olan yan toplara da çıkmaya başlamış.Bu performansını sürdürürse milli takımda 3. kaleci olarak kesin gider...NAZAR DEĞMESİN

Mehmet Topal,Alex’e yaptığı markaj bize beraberliği getirdi galibeti’de kaçırdık, 2 defa kaçırdı zaten tek pozisyonları da onlar , ne kadar önemli bir rol üstlendiğinin farkındaydı...

Alex'i oynatmayan kitleyen Adam Mehmet Topal'dı sanırım milli takıma neden alındıgını göstermişdir...Uzun bacakları ile dün 11 veya 12 topmu ne kapmış....Örümcek Mehmet

Barış Özbek, Mehmet Topal’la birlikte birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalıştılar çok top yönlendiremese de iyiydi ,

Emre güngör:Servet'le uyumunu begendim..İnanın seneye song giderse üzülmem..Zaten gidecek gibi Emre çok yararlı olur..Song gelince Emre ile bence degişmeli oynamalı.Emre sadece topu oyuna iyi soıkamıyor...Emre zaten euro 2008 kesin cagrılır...umarım terim atlamaz...

Emrah'cım yapma Allah aşkına.Öyle bir oyuncuya yapışmakla ön libero olunmaz.Bu ülkede Alex'e yapışıpta tutamayacak adam yok zaten(İbrahim Ege,Hürriyet,Abraham'da hiç oynatmamıştı Alex'i).Orta sahayı geçmedi Topal yaa.Özellikle onu izledim.Attığı bütün toplar rakibe,iki stoperin önüne atmış demiri,başka yere ayrılmıyor.Öyle sokaktanda bir adamo tutsan koysan oyuna girmeden top kapar.Milli takımın önliberosu böyle olamaz.Selçuk'a bir kez daha acıdım dün...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Emrah'cım yapma Allah aşkına.Öyle bir oyuncuya yapışmakla ön libero olunmaz.Bu ülkede Alex'e yapışıpta tutamayacak adam yok zaten(İbrahim Ege,Hürriyet,Abraham'da hiç oynatmamıştı Alex'i).Orta sahayı geçmedi Topal yaa.Özellikle onu izledim.Attığı bütün toplar rakibe,iki stoperin önüne atmış demiri,başka yere ayrılmıyor.Öyle sokaktanda bir adamo tutsan koysan oyuna girmeden top kapar.Milli takımın önliberosu böyle olamaz.Selçuk'a bir kez daha acıdım dün...
    Anılcım Kalli ona görev vermiş..Neymiş;Alex'e yakın oyna.Ntv ve Cnntürkde hatta sordular böyle dedi.En begendigim oyuncuda Alex dedi Hatta.Topal Tabiki Sezer gibi yapısmadı Alex'e.Alan daraltılar. Alex'i döndürmemeye calısdı.Bazen barış yardıma geldi...Hatta Arda'nı,Barış'ın Presi yüzünden Aurellio çok top kaybetti.Arda Gökhan gönülden baya top kaptı..Biz Tv basından izliyoruz..Stadyuma giden yorumcuları dinleseydin keske.Hangi Kanalı Acsam Mehmet topalı konusuyorlar..Demekki birsey biliyorlar..Mehmet önlibero degil..Defansif ortasaha....Mehmet topalın neyini begenmiyoruz.Sonucta 20 yasında her maç üstüne koya koya geliyor..Tabiki eksik yönleride var..Topal bu maçta cıkmadı evet çünkü görevi öyleydi..Ama Ligder diger maçlarda cıktıgını bir cok kez gördük..Uzaktan sutlarınıda unutmayalım.

Serkan Çalik unuttum:Maç başından sonuna kadar Carlas'un kanadını koridor gibi kullandı.Maçın başlarında ceza sahasından harika bir şut çıkardı.Lugano'yu attırdı.Hızını iyi kullandı..Dunga'nı en çok begendigi Adam Serkanmış..Dunga Şu 61 numarayı çok begendim dedi..

Hakan kacırdıgı net golde kalli sinirlenip cıkarmış..Gstvde Ahmet çakır söyledi..Hakan orda topun dibine girse veya Topla gecmeyi denese ya penaltı olacak ya gol..Kalli ondan kızmış..
    Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 14:46

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anılcım Kalli ona görev vermiş..Neymiş;Alex'e yakın oyna.Ntv ve Cnntürkde hatta sordular böyle dedi.En begendigim oyuncuda Alex dedi Hatta..Oda Alex'e yakın oynadı ama yapısmadı.Alex'i döndürmemeye calısdı.Bazen barış yardıma geldi...Hatta Arda'nı,Barış'ın Presi yüzünden Aurellio çok top kaybetti.Arda Gökhan gönülden baya top kaptı..Zaman Zaman barış ona yardım..Biz Tv basından izliyoruz..Stadyuma giden yorumcuları dinleseydin keske.Hangi Kanalı Acsam Mehmet topalı konusuyorlar..Demekki birsey biliyorlar..Mehmet önlibero degil..Defansif ortasaha....Mehmet topalın neyini begenmiyoruz.

Serkan Çalik unuttum:Maç başından sonuna kadar Carlas'un kanadını koridor gibi kullandı.Maçın başlarında ceza sahasından harika bir şut çıkardı.Lugano'yu attırdı.Hızını iyi kullandı..Dunga'nı en çok begendigi Adam Serkanmış..Dunga Şu 61 numarayı çok begendim dedi..

Hakan kacırdıgı net golde kalli sinirlenip cıkarmış..Gstvde Ahmet çakır söyledi..Hakan orda topun dibine girse veya Topla gecmeyi denese ya penaltı olacak ya gol..Kalli ondan kızmış..
    Bak yanlış anlıyosun işte M.Topal'ı beğenmiyorum demiyorum.Henüz milli takım seviyesinde değil diyorum.Onun şuanda milli takımda yapabileceklerini Hüseyin'de,Selçuk'ta,Kemal'de,Koray'da hatta ve hatta G.Antep'li Volkan Arslan bile ondan daha iyi yapar.Daha çok zamana ve çalışmaya ihtiyacı var.Benim şahsi fikrim bu...

Serkan'a gelince,cidden çok iyi oynadı,Carlos'u çok zorladı,oyuna sokmadı çıkamadı Carlos onun yüzünden,Lugano'nun ikinci sarıyı görmesini sağladı birde şutu gol olsaydı süper olacaktı.Alsın F.Terim böyle süper yetenekleri o zaman sesimi çıkarmam zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak yanlış anlıyosun işte M.Topal'ı beğenmiyorum demiyorum.Henüz milli takım seviyesinde değil diyorum.Onun şuanda milli takımda yapabileceklerini Hüseyin'de,Selçuk'ta,Kemal'de,Koray'da hatta ve hatta G.Antep'li Volkan Arslan bile ondan daha iyi yapar.Daha çok zamana ve çalışmaya ihtiyacı var.Benim şahsi fikrim bu...
    Milli takım seviyesinde degil mi ??? El insaf yahu Kendi takımında dogru durust forma bulamayan Kaş milli takım seviyesinde Topal degil??? Sanırım dün macı dikkatli izlemedin.. Adam daha ne yapsin??

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Milli takım seviyesinde degil mi ??? El insaf yahu Kendi takımında dogru durust forma bulamayan Kaş milli takım seviyesinde Topal degil??? Sanırım dün macı dikkatli izlemedin.. Adam daha ne yapsin??
    İletimde bu benim şahsi fikrim diye yazdım.Herkesin benimle aynı düşücede olmasını zaten bekleyemem.Neyse maç yorumlarına devam edelim...
    Last edited by anilton : 04.Şubat.2008 at 15:14

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Serkan'a gelince,cidden çok iyi oynadı,Carlos'u çok zorladı,oyuna sokmadı çıkamadı Carlos onun yüzünden,Lugano'nun ikinci sarıyı görmesini sağladı birde şutu gol olsaydı süper olacaktı.Alsın F.Terim böyle süper yetenekleri o zaman sesimi çıkarmam zaten...
    Tebrikler gerçekten. Haftalarca Mehmet Topal'ı çok iyi analiz etmişsin, milli takıma alınacak seviyede olmadığını düşünmüşsün..

Koray, Selçuk, Volkan gibi oyuncular kendi takımlarında bile kadroya girmekte zorlanan isimler. Mehmet Topal ise haftalardır sıfıra yakın hatayla oynuyor hemde Galatasaray'da..

Böyle fanatik ve subjektif bir yorum daha görmedim.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Tebrikler gerçekten. Haftalarca Mehmet Topal'ı çok iyi analiz etmişsin, milli takıma alınacak seviyede olmadığını düşünmüşsün..

Koray, Selçuk, Volkan gibi oyuncular kendi takımlarında bile kadroya girmekte zorlanan isimler. Mehmet Topal ise haftalardır sıfıra yakın hatayla oynuyor hemde Galatasaray'da..

Böyle fanatik ve subjektif bir yorum daha görmedim.
    Fanatik olsam,objektif olmasam kendi takımım dışında bütün alınan oyunculara bir kulp takardım.Ben G.Zan'ın alınmasınıda eleştirdim milli takım topicinde...

Bir kere aklınızdan oynamıyor milli takıma alınır mı düşüncesini çıkarın.Bir oyuncunun potansiyeli vardır sürekli çağırılır milli takıma.Emre çok mu oynuyorda banko kaptanımız.Evet M.Topal oynuyor G.Saray'da ama mecburiyetten oynuyor.Barusso geldiğinde görücem ben M.Topal'ı.Koray,Selçuk ve Volkan bana göre milli takımda M.Topal'dan çok daha iyi iş yapabilecek kapasiteye ve tecrübeye sahipler.Buda benim üstüne basa basa söylediğim gibi şahsi düşüncem.Burada tek oyuncuya yönelik tartışma yaparak maçın havasından çıkmayalım,sonra boş yere uyarı,ceza vs alıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan orda topun dibine girse veya Topla gecmeyi denese ya penaltı olacak ya gol.
    Zaten bizim futbolculara topun dibine girmeyi öğreten birisi çıkmadı. Arda ve Hakan topun dibine girseydi. Şimdi sonuç farklı olmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emrah Mehmet Topal yorumuna katılmıyorum. Topal Alex e indexli bi futbol sergilemedi, orta alanda kendi bölgesinii savundu. O alana giren herkese bastı. Sadece alex e yapilmiş bir baskı yok... Topal Görevini layıkıyle yerine getirdi, kendi sınırına giren tüm rakip futbolculara bastı

Mesaj Yetkileri