Tebrikler Deniz abi şu anki konumun güzel.
Tebrikler Deniz abi şu anki konumun güzel.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Premier lige çıkarsın umarım forvetin güzel bence bu lige göre . Forvetlerini öne çıkaracak bir taktik yaparsan daha başarılı olursun bu arada. Başarılar güzel kariyer ..
Transferler Harika TebriqLér
Sağolun arkadaşlar.Birazdan yeni maçlar geliyor.Lig çok çekişmeli geçiyor benden sölemesi.İlk 5in puanları birbirine çok yakın(:
Fena başlangıç sayılmaz. İnşallah premier lige yükselirsin.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ortada geçen mücadelede 90+' da bulduğumuz iki golle galibiyete uzandık.Bizim için güzel bir şans oldu(:
Kötü oynadık.Bizden hiç beklenmedik bir oyun segiledik.Sonuç ortada):
Bu maçta WestBrom hazimetini unutturmak için sahaya çıktık.Tüm oyuncular üzerine düşeni yaptı.Güzel bir galibiyetle camiayı yeniden ateşledik(:
Premier Lig için en önemli rakiplerimizden biri olan Sheff ile yenişemedik.
Eviimizde oynadığımız maçta rahat ve güzel bir galibiyet aldığımız için mutluyuz.Tabi bunda Colchesterin eksik kalması etkili oldu(:
WBA mağlubiyeti dışında çok iyisin.Ama arada olur öyle maçlar.
umarım premier lige çıkarsın güzel bir kariyer bi de keşke bi transfere 1 MN vericeğine stancuyu doudini fln alsaydın veya başka birkaç adam iyi olabilirdi
Tebrikler Deniz abi WBA maçı dışındakiler süper.
Daha başlardasın, zamanla takım oturur, şampiyon olup çıkarsın Premier Lige.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Championship te ilk haftalarda tüm bir kaç takım üst üste seriye bağlar sen çok iyi başlayamazsan moralin bozulur ama 2. yarıda hepsi müthiş puan kaybediyorlar sonradan onları yakalayıp geçebiliyorsun o yüzden takıma biraz zaman tanı ve taktiği oturtmaya bak bence.
Heyecan devam ediyooor!...
----------
Kolay geçeceğini umduğum maç kolay geçti.Rahat bir oyunla 3 paunaı aldık.
Rakip bulduğu ilk pozisyonda öne geçti.Daha sonra hep bizim basmamıza rağmen eşitliği yakaladık ancak öne geçemedik(:
Çok zor olan QPR deplasmanında erken gol yememiz maçtan kopmamızı sağladı.Üzgünüz):
Ligin en güçlü ekiplerinden Norwichden çok sağlam bir oyunla 3 puanı söküp aldık(:
Galibiyet için gittiğimiz Sheff Wed deplasmanından ilk golü yeyince oyundna koptuk.Genç bir kadroya sahibiz bu nednele zaman zaman zorlanacağız ancak benim takıma güvenim TAM!...
----------
Ligde 20 haftayı geride bıraktık.Bi puan durumuna göz atalım(:
İlk 2 kopmuş gibi gözküyor, play offlara kesin kalırsın. Gerçi daha ilk maçlar bile tamamlanmadı, istikrar sağlarsan, bir seri yakalarsan ilk 2'yi yakalayabilirsin.
"YÜCE ATATÜRK"
Playofflara kalırsın Deniz abi tebrikler güzel gidiyorsun.
Playoff larla çıkarsın Deniz kolay gelsin
1. olsaydında garantileseydin keşke..
Yorumlarınız için sağolun(:Lige Devammm...
----------
Evimizdeki zorlu maçı kazanmak için çıktık.kontollü bir oyunla 3 puanı aldık(:
Ligin dibine demir atan Blackpool deplasmnında çok komik hatalar yaptık.Sonuç kaçınılmaz oldu):
Blackpool hazimetinden sonra oyuncularım kendilerini affettirmek için müthiş bir oyun sergilediler ve paunları cebe indirdik.Umarım bizim için galibiyet serisinin başlangıcı olur(:
Aramızın soğuk olduğu rakibimiz karşısında zorda olsa maçı bırakmadık ve 90+da attığımız golle 3 puanı söküp aldık(:
Yakaladığımız galibiyet serisini bu maçtada sürdürdüğümüz için mutluyum.Böyle devam etmesini umuyorum(:
----------
Ligin yarısına geldik.Bakalım ligdeki son durum nasıl?
Ligdeki durumumuz bence şuan gayet iyi...İlk iki sıraya yakşaltık sonunda(:
----------
Bu arada ara transfer dönemi başladı.Defans hattında biraz sıkıntı çekiyorum.Bütçemize uygun 1-2 oyuncuyu kadromuza katabiliriz.Sizin aklınıza iyi bir futbolcu gelirse önerilerinizi beklerim(:
Çok güzel gidiyor Deniz abi tebrikler 3.olarak bitirirsin diye düşünüyorum bu sezonu.
Last edited by yunusgs : 05.Şubat.2008 at 22:45
Birazda 12. adamımızdan bahsedelim.
Saints Fan Grubu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B-LCvbNAS3I&feature=related[/youtube]
Ligin ilk yarısını 3. sırada bitirmemiz taraftarımzı coşa getirdiTaraftarımız arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez.
Last edited by deniz.91 : 05.Şubat.2008 at 22:38
taraftar güzel.Devre arasında 1-2 premier lig düzeyinde adam al 1.olursun
Az kaldı Premier Lige az ..Devamını bekliyorum Denizcim.
Şampiyonluk Uzak Değil Deniz...
Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar(:
----------
Ligin devre arası gelmesiyle gözler transfere çevrildi tabiki.Bende eksik gördüğüm mevilere kendi çapımızda bir kaç takviye yaptım(:
Kendisi büyük sorun yaşadığımız stoper mevkisine ilaç olacağına inandığım bir genç yetenek.Beklentilerimizi karşılayacağına inanıyorum(:
Kendisinin kiralanmaya açık oldupğunu görür görmez teklifimi yaptım ve anlaşma sağladık.Bize çok katkısının olacağından şüphem yok(:
Birde Mlada Boleslavdan Petr Mikolanda adında 1.90 boyunda pivot santrafor aldık.Şuan için ss koymaya gerek yok çünkü daha ne olduğu belli değil(:
----------
Devre arası transferlerinide gerçekleştirdikten sonra bu sezon yaptığım transferlerin son durumu
Güzel gidiyorsun. Premier Lig'e en kötü play-off lar ile çıkarsın ama şu anki durumun gayet iyi şampiyon bile olabilirsin.
Jack Hobbs'un özellikleri iyimiş. Southampton için güzel transfer.
Tebrikler Deniz abi Hobbs güzel transfer diğerleri kapalı kutu![]()
Evet Hobbs kaliteli transfer olmuş başarılar.
Daha iyisini yapabilirsin denizcim..
Jack Hobbs ve Taarabt gelecği çok parlak yıldızlar.Ama mikolanda gerçekten kapalı kutu(:Mlada Boleslavda Uefa kupasında oynarken dikkatimi çekti.Takımı o sırtlıyordu bende aldım.Daha 22 yaşında bakacaz bakalım.
----------
Birazdan yeni maçları eklerim.....