Biliyosunuz ki hedefim 4 lig maçında 10 puan toplamatı. Çünkü bunların iki tane üstüste deplasmanda olunca açıkçası korkmuştum. Korktuğum gibi de oldu ve Northampton deplasmanından 0-2'lik mağlubiyetle ayrıldık. Aslında diğer tüm maçlarımızı kazanmamız bizim nasıl bir takım olduğumuzu, amaçlarımızı sahaya yansıttığımızı belirtiyordu. Özellikle Lig Kupası'nda öyle bir maç vardı ki mağlup olmamıza rağmen maç bitiminde oyuncularımı teker teker alınlarından öptüm!

Lig Kupası ilk maçında Accrington'ı fazla zorlanmadan geçtik. Takım sahaya çok rahat çıktı ve net bir skor elde eti. ertesi gün kura çekimine katılmaya gittim ve kurada Premier Lig temsilcilerinden Fulham'ın çıktığını görünce açıkçası ilk başta korktum. Ama sonra düşündüm. Burası İngiltere... Buradaki futbolda her an her şey olabilirdi. Neden Fulham'ı yenemeyelim ki? fulham maçındaki en büyük dezavantajım maçın deplasmanda olmasıydı. Maç başladı ve henüz 12. dakikada hakem kırmızı kart çıkarttı ve 10 kişi kaldı. Toplam 78 dakika 10 kişi oynadık. 2-0 mağlup duruma düştük ama yılmadık. Devreye girmeden 45. dakikada durumu 2-1 yaptık. Artık kaybedecek hiçbişeyimiz yoktu. Zaten 10 kişiydik. Defansı 3 kişiyle bırakıp toplu hücuma geçtik. İnanın o kadar heyecanlı bir maç daha henüz bu kariyerde izlemedim. Eren'de maçı izleyenler arasındaydı. O da anlatır size! Fulham takımına kendi evini zindan etmiştik. İnanılmaz bir baskı kurmuştuk. Nasıl goller kaçırdık bir bilseniz? Kısacası Fulham çok şanslıydı. Ama biliyorum ki onlar benim yine karşıma çıkacaklar. Bunun daha FA Cup'ı var. FA Cup'Ta karşıma Fulham çıksın diye dua edeceğim. Onlarla henüz kapanmamış bir hesabımız var çünkü.

Puan durumu gördüğünüz gibi. Tepede Eren var. Ama yavaştan düşer çünkü puan kayıplarına başladı bile. Özellikle son hafta Eren ve Emre'nin puan kaybetmesi ve benim galibiyetle ayrılmam bu haftanın engüzel olaylarından biriydi. Gerçi işin henüz çok başındayız ama gerçekten kariyer çok zevkli geçiyo. Oynarken inanılmaz zevk alıyoruz.

Ayrıca bir sürpriz haber:
Yakında bu kariyer haricinde bir kariyer daha açacağım. O kariyer bir tek ben olacağım ama. Hem bu kariyere hem deo kariyere devam edeceğim. İkisini birden götüreceğim yani. Kolay olacak. Dilerim o kariyerimde de başarılı olurum. Kulüp içinse henüz bişeye karar vermedim aklımda bişeyler var ama onlar mı olur hep birlikte bekleyip göreceğiz...