Mükemmel bir kariyer oluyor arkadaşlar. İnanın oynarken inanılmaz keyif alıyoruz. Hele Eren'in o Man City maçını herade hayatta unutmam. Çünkü hepimiz yani üçümüzde kenetlenmiştik. Rakip takımlar olsak bile biririmize destek veriyoruz. Sanıyorum ki fair play ruhu böyle bişey.. Eren kardeşimi Man City gibi bir takımı elediği için tebrik ediyorum. Ayrıca o maçta çok da şanslı olduğunu unutmamak lazım çünkü Man City inanılmaz ataklar yaptı. Direkten dönen toplar, son anda kalecinin mükemmel becerisi, Robinson'un Vassel'i müthiş markajı... Saymakla bitmez gerçekten..

Biz de aslına bakarsanız iyi bir dönem geçirdik. Sadece deplasmanda galip gelememe gibi bir sorunumuz var. Kendi evimizde adeta kaplan kesiliyoruz. Geleni geçeni yeniyoruz. bunlardan biri de Emre oldu! Emre'yi kendi evimde net bir skorla yendim. Her ne kadar Eren'le maç esnasında ittifak kursalar da ikisini birden yendim kabul ediyorum. Ama Emre'yle olan sonraki görüşmem de taktiğinde sorun olduğunu ve bir an evvel taktiğini düzeltmesi gerektiğini söyledim. Şuanda takımımız gayet iyi gidiyor. Gayet memnunum umarım böyle devam eder. Deplasman fobimizi de atlattık mı bu iş tamamdır. Atlatmamız gerekiyor çünkü bundan sonraki hafta Leeds Utd. deplasmanına gideceğiz. Zor bir maç olacak bizim için ama oyuncularımın başa çıkacağını biliyorum. İşte böyle geçen bir oyundan sonra puan durumu şu şekilde oluştu: