Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
araştırmayı gerçekten beğendim gerçekğe yakın olduğu için teşekkür ediyorum bir iki konuda arkadaşa sorum olacak..

birincisi ilhan parlak ve kazım kazıma da da yaşları sebebiyle potansiyel değeri tıpkı gürhanda olduğu gibi eksili değerlerde verilmesi daha uygun olmazmıydı..çünkü henüz bu yaştaki oyunculara belirli bir PA vermek yanlış diye düşünüyorum..bence ikisinede verilen CA değerleri uygun ama PA olarak ikisinede -8 verilmesi uygun olacaktır.

semih şentürk fenerbahçenin banko forveti meziyetleri malum PA olarak kadroya bile giremeyen kazım dan daha düşük olmasını yadırgadım..

alexe verilen CA nın yine yerinde olduğunu düşünüyorum ama 170-175 arası bir PA olması gerektiği kanaatindeyim...

kaleci volkanın yaşı, bu yılki performansı, fiziği ve kalecilik yeteneği düşünüldüğünde 144 pa nın yetersiz olduğunu düşünüyorum...150-155 arasında bir değer alması gerektiği kanaatndeym..
Ben eksili değerler vermeyi pek sevmiyorum çünkü orada biraz işi şansa bırakıyoruz ve randomize ediyoruz. Tamam sonuçta biz gelecek mühendisi değiliz ama bazı oyuncular kendilerini az çok belli ediyorlar ama genede eksili değerlerde verilebilir tabiki.

Semih konusunda haklısın. Beni ikna ettin. Kazım'a -3, Semih'e de + yapacam. Uyarın için teşekkür.

Oyunda Hakan Şükür'e pa değeri olarak kaç verilmişti biliyormusun? 165. Şimdi standartların böyle olduğu bir ortamda Alex'e 175 pa verseydim bence yanlış olurdu.

Volkan Demirel'in değeri benim gözümde o verdiğim değerden de düşük ama A milli takımımız da oynuyor diye yüksek verdim. Bundan da fazla verilecek bir oyuncu değil bence.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
@ Bahadır
8.0.2 çıktıktan sonra da değerlendirirsen sevinirim, o daha makbul benim için..
Tabiki değerlendiririm. Eminim yine başarılıdır.