Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi menajer daha başarılı olur?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Çağrı Zorkol (Nottingham Forest)

40 66.67%
  • Emre Sipahi (Luton Town)

4 6.67%
  • Eren Bulut (Milwall)

16 26.67%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: İngiltere'de Esen Türk Rüzgarı

Aslında güzel bir kariyer açılmış. Ne zamandır buralarda olmadığım için kariyerlerden bayaa bi uzak kaldım tabii. Ama gördüğüm kadarıyla transferleriniz sizi şampiyonluğa değil de playofflara götürür. Sonra da ne olur orasını bilemem. Ama bu kadrolarla asla ve asla şampiyon olamazsınız. Olursanız da büyük başarı.

Zaten Çağrı sadece Nottingham Forest'ın geçmişini gördüğü için seçmiştir. Yoksa uğraşmaz o bu işlerle. Zannetmiyorum da zaten becerebileceğini. Emre'nin ise daha çok toy olduğunu düşünüyorum. Yemesi gereken daha çooook fırın ekmek var. Eren desen bişeyler yapmaya çalışıyor. Kendi çapında takılıyor o da. Aslında bütçe bakımından da en avantajlı o. Çünkü bildiğim ve tanıdığım kadarıyla Millwall kulübünün başkanı oldukça cömert. Bilmiyorum neler olacak? Görecez!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Biliyosunuz ki hedefim 4 lig maçında 10 puan toplamatı. Çünkü bunların iki tane üstüste deplasmanda olunca açıkçası korkmuştum. Korktuğum gibi de oldu ve Northampton deplasmanından 0-2'lik mağlubiyetle ayrıldık. Aslında diğer tüm maçlarımızı kazanmamız bizim nasıl bir takım olduğumuzu, amaçlarımızı sahaya yansıttığımızı belirtiyordu. Özellikle Lig Kupası'nda öyle bir maç vardı ki mağlup olmamıza rağmen maç bitiminde oyuncularımı teker teker alınlarından öptüm!

Lig Kupası ilk maçında Accrington'ı fazla zorlanmadan geçtik. Takım sahaya çok rahat çıktı ve net bir skor elde eti. ertesi gün kura çekimine katılmaya gittim ve kurada Premier Lig temsilcilerinden Fulham'ın çıktığını görünce açıkçası ilk başta korktum. Ama sonra düşündüm. Burası İngiltere... Buradaki futbolda her an her şey olabilirdi. Neden Fulham'ı yenemeyelim ki? fulham maçındaki en büyük dezavantajım maçın deplasmanda olmasıydı. Maç başladı ve henüz 12. dakikada hakem kırmızı kart çıkarttı ve 10 kişi kaldı. Toplam 78 dakika 10 kişi oynadık. 2-0 mağlup duruma düştük ama yılmadık. Devreye girmeden 45. dakikada durumu 2-1 yaptık. Artık kaybedecek hiçbişeyimiz yoktu. Zaten 10 kişiydik. Defansı 3 kişiyle bırakıp toplu hücuma geçtik. İnanın o kadar heyecanlı bir maç daha henüz bu kariyerde izlemedim. Eren'de maçı izleyenler arasındaydı. O da anlatır size! Fulham takımına kendi evini zindan etmiştik. İnanılmaz bir baskı kurmuştuk. Nasıl goller kaçırdık bir bilseniz? Kısacası Fulham çok şanslıydı. Ama biliyorum ki onlar benim yine karşıma çıkacaklar. Bunun daha FA Cup'ı var. FA Cup'Ta karşıma Fulham çıksın diye dua edeceğim. Onlarla henüz kapanmamış bir hesabımız var çünkü.

Puan durumu gördüğünüz gibi. Tepede Eren var. Ama yavaştan düşer çünkü puan kayıplarına başladı bile. Özellikle son hafta Eren ve Emre'nin puan kaybetmesi ve benim galibiyetle ayrılmam bu haftanın engüzel olaylarından biriydi. Gerçi işin henüz çok başındayız ama gerçekten kariyer çok zevkli geçiyo. Oynarken inanılmaz zevk alıyoruz.

Ayrıca bir sürpriz haber:
    Yakında bu kariyer haricinde bir kariyer daha açacağım. O kariyer bir tek ben olacağım ama. Hem bu kariyere hem deo kariyere devam edeceğim. İkisini birden götüreceğim yani. Kolay olacak. Dilerim o kariyerimde de başarılı olurum. Kulüp içinse henüz bişeye karar vermedim aklımda bişeyler var ama onlar mı olur hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Herkese başarılar..Emre Favorim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Favorim EMRE SİPAHİ. Herkese başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Eren abi çok güzel yerdesin şu anda sende Çağrı abi güzel yerdesin Emre biraz daha yükselmeni bekliyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Millwall hedeflerine yaklaşıyor! Rakiplerimizin elendiği kupada MANCHESTER CITY gibi bir devi saf dışı bırakarak emin adımlarla gidiyoruz! sıradaki rakibimiz birmingham
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir kariyer oluyor arkadaşlar. İnanın oynarken inanılmaz keyif alıyoruz. Hele Eren'in o Man City maçını herade hayatta unutmam. Çünkü hepimiz yani üçümüzde kenetlenmiştik. Rakip takımlar olsak bile biririmize destek veriyoruz. Sanıyorum ki fair play ruhu böyle bişey.. Eren kardeşimi Man City gibi bir takımı elediği için tebrik ediyorum. Ayrıca o maçta çok da şanslı olduğunu unutmamak lazım çünkü Man City inanılmaz ataklar yaptı. Direkten dönen toplar, son anda kalecinin mükemmel becerisi, Robinson'un Vassel'i müthiş markajı... Saymakla bitmez gerçekten..

Biz de aslına bakarsanız iyi bir dönem geçirdik. Sadece deplasmanda galip gelememe gibi bir sorunumuz var. Kendi evimizde adeta kaplan kesiliyoruz. Geleni geçeni yeniyoruz. bunlardan biri de Emre oldu! Emre'yi kendi evimde net bir skorla yendim. Her ne kadar Eren'le maç esnasında ittifak kursalar da ikisini birden yendim kabul ediyorum. Ama Emre'yle olan sonraki görüşmem de taktiğinde sorun olduğunu ve bir an evvel taktiğini düzeltmesi gerektiğini söyledim. Şuanda takımımız gayet iyi gidiyor. Gayet memnunum umarım böyle devam eder. Deplasman fobimizi de atlattık mı bu iş tamamdır. Atlatmamız gerekiyor çünkü bundan sonraki hafta Leeds Utd. deplasmanına gideceğiz. Zor bir maç olacak bizim için ama oyuncularımın başa çıkacağını biliyorum. İşte böyle geçen bir oyundan sonra puan durumu şu şekilde oluştu:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Luton iyi gitmiyor biran önce dzületmesi lazım eksiklikleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Luton bu gidişle küme düşer ne yapıyorsun Emre toparlan biran önce tebrikler Çağrı ve Eren abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çağrı uzun süre götüremez, düşüş yakında başlayacaktır. Eren hiç zirveden inmez, şampiyon bitirir. Emre ise beklenen patlamayı yapamamış bir türlü ama ligi Çağrı'nın üzerinde bitireceğine inanıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Fazla kariyer takip etmem ama bu çok akıcı olucak galiba luton fazla online olamıyor sanırım o yüzden formda deil fovorim Nottingham Forest ´Çağrı Zorkol´ diğer zirve yarışındaki arkadaşlara şans diliyorum..
    Last edited by Ever Banega : 06.Şubat.2008 at 14:14 Reason: kelime hatası

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Emre çok aşağılarda kalmış yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Erenciğim beklediğim gibi öndesin. Gerçekten zevkli bir kariyer oluyor gibi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik hatalarıyla ilk haftaları rakiplerimizin gerisinde kapattık ancak yeniden doğduk şimdi söylenecek tek şey şu : Lig yeni başlıyor !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bahsettiğim gibi oyuncularıma göre taktik yaparım ve her maça farklı taktiklerle çıkarım bu benim için başarıyı getiren öğelerden birisi!
    Bugüne kadar oynadığım maçlara bakarsan STANCU ve DOUDIN'in ne kadar akıllı transferler olduğunu gördüm...
    Şu an tek eksiğim DIEGO'nun kendini geliştirene kadar ondan daha iyi veya onun yedeği olabilecek OFANSIF ortasaha oyuncusu..

eren ve cağrı yükselir ama 1. eren olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eren abi tebrik ederim bayağı iyi performans göstermişsin 8 haftada.ÇAğrı abide fena değil ama Emre senin durumun hiç iç açıcı değil..
    So what?
    Saike

kariyer bu gün devam eder mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet sıkıntısı çeken varsa Watford oyuncusu Tamas Priskin'i kiralamalarını öneriririm. Nottingham oyunumda üst lige çıkmamdaki en büyük silahım olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Erenciğim sen yine de belli bir diziliğş ve mantaliteyi takımına oturt bence.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

city maçı gerçekten süper olmuş lutonun bir an önce toparlanması gerek bu arada emre kardeş senin skinin adı ne?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Erenciğim sen yine de belli bir diziliğş ve mantaliteyi takımına oturt bence.
    Aslında kemik bir yapılanma var , mental açıdan hemen hemen standartlara çok yaklaştım.Ama orta saha hattımda ve defans dizilimimde karşıdaki takımın taktiğine göre davranmak kolay rakiplerde gerçekten çok işe yarıyor.

Bu arada dün ufak bir aksaklıktan dolayı kariyere devam edemedik.Bugün kaldığı yerden devam ederiz büyük ihtimalle.

Hepinize basarılar favorim EREN

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Eren abi çok başarılısın.Tebrik ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Forvet hattımda Haynes gibi çok formda bir oyuncuya sahibim.Gerçekten çok başarılı kendisi.Şu ana kadar 12 maç 15 golü mevcut ve bu adam malesef ki kiralık! Eğer sene sonunda alabilirsem satıl alacağım.Eğer alamazsam güzel bir alternatif buldum ve fiyatı ucuzken kaçırmadım ve aldım! kim mi ?Devre arasında gelecek işte yeni transferim Jermaine Beckford:

Kendisi bana tam olarak 1 milyon euro bonservis ve yıllık 200bin euro'ya mal oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde kötü performansımız devam ederken en azından gol yememizi engellemek amacıyla profesyonel kaleci Enckelman ile sözleşme imzaladır.Kulübünün listeye koyduğu 2.6 MN $ değerindeki oyuncuyu 900 bin $'a renklerimize bağladık.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Açıkçası biz Nottm forest olarak kendimizi daha başarılı görüyoruz. Çünkü iki arkadaşımızın yönettiği kulüplede de para var ve bundan faydalanabiliyorlar. Bizim kulübümüzde para sıkıntısı yaşanıyor ve biz para sıkıntısı yaşamamızda rağmen puan urumunda üst sıralardayız. Arkadaşlarımız istedikleri adamları alırken, transferleri yaparken biz bütçemize göre alacağımız en iyi oyuncu alıyoruz. Haliyle diğer arkadaşlarımızın aldığı gibi yüksek özelliklerde oyuncular olmuyor ama takım oyunu oynadığımızdan ve bu işi çok iyi yaptığımızdan ligde iyi durumdayız. Daha iyi olacağız çünkü oyunun daha çok başındayız.

Ayrıca size bir haberim var. Eren kardeşim söylemeyi unutmuş. Saint Johns Trophy Çeyrek Finali'nde 13 Kasım günü erken final olarak nitelendirilen bir maç var: Nottm Forest - Milwall

Maçın heyecanı şimdiden bizi sardı. Kura çekimini görünce ikimizde inanılmaz heyecanlandık Erenle. Öyle tahmin ediyorum ki 13 Kasım'da kendi evimizde oynayacağımız maçta da bu heyecan devam edecek. Ayrıca bizi çok güzel bir maç bekliyorum düşüncesindeyim.

Hep beraber bekleyip görücez..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evet ben onu unutmuşum
    Last edited by EreN : 08.Şubat.2008 at 00:16

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Herkese başarılar. Özellikle Eren'e. Hadi Eren göster kendini.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Herkese başarılar. Özellikle Eren'e. Hadi Eren göster kendini.
    Şu ana kadar gösterdim sayılır

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri